Jaana Kammarmäki

Jaana Kammarmäki

Myyntineuvottelija, KiLAT, osakas

Välittäjän työ on minulle ilo, elämäntapa ja juuri se oikea ala

Olen rahoitus- ja välitysalan kokenut ammattilainen. Koulutan ja kehitän itseäni säännöllisesti, jotta ammattitaitoni säilyy ja asiantuntijuuteni kasvaa.

Urbaaneilta löytää aina välittäjän, joka oikeasti välittää ja huolehtii. Luonteenpiirteeni istuvat upeasti juuri Urbaanien arvomaailmaan. Olen avoin ja avulias sekä halukas löytämään aina asiakkaalle sopivan ratkaisun. Siksi Sp-Koti Urbaanit on minulle juuri oikea paikka toteuttaa itseäni kiinteistönvälittäjänä.

Kodin vaihto on yksi isoimmista ja tärkeimmistä hankinnoista elämässä. Silloin on hyvä olla osaava ja tietävä henkilö apuna, eli välittäjä, joka osaa rohkeasti tarttua eri tilanteisiin. Olen erittäin aktiivinen myyntityössä ja tuloksetkin näkyvät sen myötä. Pidän yhteyttä asiakkaisiin ja huolehdin siitä, että niin myyjät kuin ostajatkin ovat aina ajan tasalla. 

Asiakastyytyväisyys on minulle kunnia-asia. Asiakaspalautteet ovat aina olleet erittäin tärkeitä ja arvokkaita oman kehittymiseni kannalta. Parasta on ollut se, kun rahoituspuolelta asiakkaitani on siirtynyt myös välityspuolen asiakkaikseni.

Silloin kun sinun asuntoasiasi ovat ajankohtaisia, niin tehdään yhdessä unelmista totta!

Todella hyvää palvelua
Nopea ja hyvä palvelu. Ystävällinen ja hyvä välittäjä, joka piti ajantasalla
Myyjä ihmisläheinen ja aito. Ensikohtaamisessa jo välittynyt tunne siitä että myyjä on aidosti ymmärtää kuinka merkittävästä asiasta on kyse kodin myynnissä. Suuresti arvosta hänen ammattitaitoa, ja siksi hänet valitsin kun kotiani lähdin myymään.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!