Jaana Kammarmäki

Jaana Kammarmäki

Osakas, KiLAT

Asiakastyytyväisyys on minulle välittäjänä kunnia-asia

Olen pitkänlinjan rahoitus- ja välitysalan ammattilainen. Kun tarvitset välittäjää, joka oikeasti välittää ja huolehtii, että asiat menevät oikein kodin vaihdossa, tai sijoitusasunnon ostossa sekä unohtamatta vapaa-ajan asunnon hankintaa/myyntiä tai asunnon vuokrausta, niin olen oikea ihminen sydän paikallaan sinua auttamaan. Koulutan ja kehitän itseäni säännöllisesti, jotta ammattitaito säilyy ja kasvaa.

Koti on aina, olkoonkin kyseessä ensi-asunto tai muutoin asunnon vaihto, yksi isoimmista ja tärkeimmistä hankinnoista elämässä. Silloin on hyvä olla osaava ja tietävä henkilö apuna, eli välittäjä.

Olen erittäin aktiivinen myyntityössä ja kontaktoin, niin tuloksetkin näkyvät sen myötä. Tämä välittäjän työ on minulle ilo, elämäntapa ja juuri se oikea ala. Asiakaspalautteet ovat aina olleet erittäin tärkeitä ja arvokkaita oman kehittymiseni kannalta tässäkin työssä ja parhaita asioita ovat olleet mm. se, kun rahoitus puolelta on asiakkaitani siirtynyt myös tälle puolelle, koska ovat halunneet jatkaa kanssani. Suuri kiitos siitä!

Ole yhteydessä, kun sinun asuntoasiasi ovat ajankohtaisia. Tehdään yhdessä unelmista totta!
Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Ruotsi

Todella hyvää palvelua
Nopea ja hyvä palvelu. Ystävällinen ja hyvä välittäjä, joka piti ajantasalla
Hyvää yhteydenpito aina kun tarvitsi