Jyrki Tavaila

Jyrki Tavaila

Kiinteistönvälittäjä LKV, osakas

Asumistalouden asiantuntija tukena elämän suurissa päätöksissä

Mietitkö parhaillaan kotisi myyntiä ja uuden, tarpeisiisi sopivamman kodin hankintaa? Vai etsitkö mahdollisesti sijoitusasuntoa? Riippumatta tarpeestasi, autan sinua kaikissa asunnon myyntiin ja ostoon liittyvissä asioissa. Oman asunnon myynnissä tärkeintä on asunnon arvon määrittäminen. Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille, niin saat kotisi myyntiä varten ammattilaisen näkemyksen hinnoitteluun. 

Perehdyn määrätietoisesti asunnonvaihtoprosessiin liittyviin asioihin ja sitoudun yhdessä asettamiimme tavoitteisiin. Olen ahkera, sinnikäs ja periksiantamaton työssäni. Haluan tuottaa sinulle arvoa ja tavoitella parasta mahdollista asiakaskokemusta. Saat minusta luotettavan kumppanin asuntoasioittesi hoitoon.

Toimin LKV kiinteistönvälittäjänä ja osakkaana Sp-Koti Urbaaneissa. Vuosien kokemukseni erilaisissa vastuullisissa finanssialan myynnin tehtävissä - karttuneen elämänkokemukseni lisäksi - auttavat varmasti löytämään ratkaisut juuri sinulle asumisen kokonaisuuden pulmiin ja haasteisiin.

Odotan innolla yhteydenottoasi!

Periaatteessa kaikki. Ja etenkin se, ettei tarvinnut olla mukana, kun huoneistoa kuvattiin ja tehtiin esite (ei tarv. oikolukea), ei tarvinnut TIETENKÄÄN olla mukana näytössä, ei sopia aikatauluista - vaan kun myynnistä oli sovittu ja paperit tehty, kaikki eteni hienosti. Siis "täyden palvelun" myyntitapahtuma. Samoin jatkossa - seuraavan kerran toisen yhteisen tapaamisen jälkeen asunnossa kohtasimme ostajan pankissa.
Nopea vastaaminen kysymyksiin, asiat selvitettiin pikaisesti ja ammattitaidolla
Kaikki toimi erittäin hyvin. Voin lämpimästi suositella.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;