Palautteet

Periaatteessa kaikki. Ja etenkin se, ettei tarvinnut olla mukana, kun huoneistoa kuvattiin ja tehtiin esite (ei tarv. oikolukea), ei tarvinnut TIETENKÄÄN olla mukana näytössä, ei sopia aikatauluista - vaan kun myynnistä oli sovittu ja paperit tehty, kaikki eteni hienosti. Siis "täyden palvelun" myyntitapahtuma. Samoin jatkossa - seuraavan kerran toisen yhteisen tapaamisen jälkeen asunnossa kohtasimme ostajan pankissa.
Nopea vastaaminen kysymyksiin, asiat selvitettiin pikaisesti ja ammattitaidolla
Kaikki toimi erittäin hyvin. Voin lämpimästi suositella.
Miellyttävä, rauhallinen ja luottamusta herättävä (ja luotettava) välittäjä. Joustava tapaamisaikojen suhteen. Helppo asioida, nopeat vastaukset kysymyksiin. Mukavaa kun sai kotona hoitaa paperiasiat kuntoon (kun asunto meni myyntiin). Hyvin järjestetty asunnon valokuvaus (ja siinä sai olla mukana). Ymmärrystä erilaisia koteja kohtaan. Kissat saivat jäädä asuntoon esittelyn ajaksi. Kaikki sujui mallikkaasti ja riittävän nopeasti.
Kaikki sujui oikein hyvin.
myynti
Todella hyvin, vaivattomasti ja joustavasti
Ostin ensiasunnoksi uudiskohteen siirtosopimuksella, jonka puolesta oli jo itsessään paljon uutta asiaa. Jyrki Tavaila jaksoi todella asiantuntevasti ja kärsivällisesti kertoa asiat juurta jaksaen sekä piti hyvin ajantasalla tilanteesta ja seuraavista askeleista. Suuri kiitos!
Jyrki Sp-Kodilta oli aivan mahtava ja piti minut koko aika tietoisena siitä mitä tapahtuu. Ei ollut hetkeäkään prosessin aikana kun olisin tuntenut itseni epävarmaksi. Myöskin kunnioitin suuresti sitä kuinka tarkasti Jyrki halusi kaiken käydä läpi ja selittää ostajalle, sillä minä itse haluan olla hyvin avoin myyjä enkä salailla mitään.
Näyttöjen ajoitus.
Yhteydenpito, asioiden selittäminen juurtajaksain niin että vanha äitinikin pysyi kärryillä myynnin eri vaiheissa. Välittäjä todella näki vaivaa että myynti onnistuisi.
Kaikki sujui moitteettomasti, ystävällisesti ja asiantuntevasti. Myyntiesite totuudenmukainen ja hintapyyntö mielestäni kohdallaan.
Jyrki Tavaila on helposti lähestyttävä, ystävällinen ja asiantunteva. Asiakas voi luottaa, että hän hoitaa asiat kuten on luvannut. Erittäin miellyttävä kokemus, voin suositella lämmöllä.
Keskustelut, tiedon saanti, suunnittelu, tarjouksen ja sopimuksen teko. Ystävällinen auttavaisuus välittäjältä myyjää kohtaan.
Hinta-arvio ja näkemys prosessin kulusta.
Prosessi sujui suunnitelman mukaisesti. Yhteydenpito kokonaisuudessaan oli aktiivista ja hyvää. Myyjänä tiesimme koko ajan missä mennään.
Asiallisesti hoidettu pitkä prosessi.
Välittäjä oli aktiivinen ja teki työnsä hyvin.
Myytiin nopeasti, prosessi oli nopea ja selkeä.
Asunnon esittelyssä oli asiantunteva ote. Yhteydenpito välittäjään oli jouhevaa ja avointa. Välittäjä jalkautui taloyhtiöön etsiäkseen yhtiön puheenjohtajan käsiinsä, kun yhteystietoja ei muuten meinannut löytyä. Koko ostoprosessi sujui oikein mukavasti.
Välittäjä oli hyvin ystävällinen ja auttoi ihan kaikissa asioissa selkeästi ja hyvin. Hän oli myös tarkka ja huolellinen. Eikä liian ” tärkeä” tuttavallinen. Hänen kanssaan oli todella helppoa asioida.
Yhteydenpito ja ajantasalla pitäminen. Luotettavuus ja tuttavallisuus.
Välittäjä oli aina hyvin tavoitettavissa.