Markus Piittinen

Markus Piittinen

Osakas, myyntineuvottelija

Tehdään kaupat

Tekijää vailla? Pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin parista takaavat vahvan perustan myynnin sujuvuudelle. Olen hyvin arvopohjainen luonteeltani, joka takaa sen, että teen aina laadukkaan valmistelun. Tämä auttaa asiakkaiden kartoittamista ja mahdollistaa nopeamman kaupan päätöksen. Mikäli haluatte hyvän myyjän, jota voitte kauppojen jälkeen suositella myös ystäville ja tutuille, olen teidän palveluksessanne.
 
Betjänar er även på svenska. I can provide services also in English.
Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Ruotsi

Kaikki asiat! Näin ensiasunnon ostajana saimme käytännön neuvoja. Välittäjän kanssa asiointi oli erittäin vaivatonta, helppoa ja nopeaa.
Välittäjä paneutui ja teki mielestäni kaikkensa myynnin eteen. Kommunikointi ja asioiden hoitamisen ripeys oli ilahduttavaa. Tuntui että emme olleet vain yksi asiakas muiden joukossa. Pidän välittäjän tyylistä, hän antoi rehellisen, luotettavan ja helposti lähestyttävän kuvan itsestään. Hän on sen tyylinen jolta itsekin mielelläni ostaisin asunnon.
Välittäjän asiantuntijuus. Välittäjä antoi hyvin neuvoja asunnon ostoon liittyvissä asioissa, sillä olimme ostamassa ensiasuntoa. Asiat sujuivat nopeasti ja jouhevasti. Näytön sai sovittua nopealla aikataululla. Koko asunnon ostoprosessi oli sujuva.