Markus Piittinen

Markus Piittinen

Myyntineuvottelija, osakas

Kohti seuraava kotia

Syntynyt Helsingissä, asunut Espoossa, Keravalla, Tuusulassa ja Vantaalla. Koko pääkaupunkiseutu on hallussa jo pelkästään oman elämänkokemuksen kautta! Urallani sen sijaan pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin parista takaavat vahvan perustan myynnin sujuvuudelle.

Entisessä ammatissani toimin urheilukaupan alalla, jossa sain suunnitella myymälöitä ja kouluttaa henkilökuntaa. Sain parhainta oppia asiakaskohtaamisista ja niitä oppeja olen ottanut käyttööni omassa työssäni. Vanha klisee kuuntele ja ehdota, on edelleen tärkein arvoni! Myös visuaalinen silmäni kehittyi saadessani oppia parhailta. Sen vuoksi olen hyvä visualisoimaan erilaisia tiloja, olivat ne sitten tyhjiä tai muutoksen tarpeessa.

Olen hyvin arvopohjainen luonteeltani ja pidän siitä, että asioita valmistellaan rauhallisesti mutta tehokkaasti. Asunnon vaihto on aina hektinen vaihe omassa elämässä. Saadaksesi siitä vähemmän stressaavan tarvitset matkallesi mukaan välittäjän, joka tekee taustalla asioita omatoimisesti ja ratkaisee haasteita puolestanne.

Myyntisuunnitelmaa tehdessä huomioin aina toiveenne, ja mikä tärkeintä, te olette aina tietoisia, miten asiat etenevät niin taustalla, esittelyissä kuin yhteydenottojen kanssa.

Tässä ammatissa minua kiehtoo asiakkaiden erilaiset tilanteet ja niihin soveltuvat asumisratkaisut. Näenkin, että olen auttamassa teitä eteenpäin seuraavan vaiheen ottamisessa, ja paremman kodin löytämisessä. Se on minun suurin motivaationlähde työhöni!

Palveluksessanne koska vaan!

Betjänar er även på svenska. I can provide services also in English.

Kaikki asiat! Näin ensiasunnon ostajana saimme käytännön neuvoja. Välittäjän kanssa asiointi oli erittäin vaivatonta, helppoa ja nopeaa.
Välittäjä paneutui ja teki mielestäni kaikkensa myynnin eteen. Kommunikointi ja asioiden hoitamisen ripeys oli ilahduttavaa. Tuntui että emme olleet vain yksi asiakas muiden joukossa. Pidän välittäjän tyylistä, hän antoi rehellisen, luotettavan ja helposti lähestyttävän kuvan itsestään. Hän on sen tyylinen jolta itsekin mielelläni ostaisin asunnon.
Välittäjän asiantuntijuus. Välittäjä antoi hyvin neuvoja asunnon ostoon liittyvissä asioissa, sillä olimme ostamassa ensiasuntoa. Asiat sujuivat nopeasti ja jouhevasti. Näytön sai sovittua nopealla aikataululla. Koko asunnon ostoprosessi oli sujuva.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;