Mia Immonen

Mia Immonen

Myyntineuvottelija

Tyytyväinen asiakas on tärkein asia

Asunnon hankinta on aina suuri muutos ja investointi. Paras palkinto työstäni onkin, kun näen asiakkaitteni unelmien toteutuvan. Minulle asiakaspalvelun ammattilaiselle kiinteistönvälitystyö tuli ensi kertaa tutuksi jo heti opintojen jälkeen. Vaikka työt veivätkin välillä pois tästä ammatista, on koko työura liittynyt asumiseen. Yrittäjäsuvun jälkeläisenä minulle oli itsestään selvää ryhtyä yrittäjäksi. Omaa yrittäjyyttä on takana jo 25 vuotta sisustamisen ja remontoinnin parissa. Nyt Sp-Koti Urbaaneille tultuani koen ympyrän sulkeutuvan. Palaan juurilleni myyntineuvottelijana ja saan hyödyntää kokemustani sisustamisesta ja remontoinnista.

Lähes kymmenen vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalla on antanut minulle laajan kuvan asiakkaiden toiveista ja niiden toteuttamisesta. Onnistunut asiakassuhde on parhaimmillaan, kun asiakas on tehnyt omasta asunnostaan myyntitoimeksiannon ja etsimme sen jälkeen yhdessä uuden kodin. Aiempi kokemukseni sisustamisen maailmasta auttaa asiakasta visualisoimaan myytävästä kohteesta juuri ostajalle sopivan. Usein yhteistyö jatkuu uuden asunnon hankinnan jälkeen sisustamisen merkeissä.

Uudisrakennuskohteiden rakentaminen alusta loppuun on tuonut oman ja haastavan lisän asuntojen välittämiseen. Osallistuminen rakentamiseen sekä tutustuminen lainsäädäntöjen ja lupahakemusten viidakkoon on pitänyt työni mielenkiintoisena ja vaihtelevana.

Vapaa-aikaa ja työtä minun on vaikea erottaa toisistaan, eikä se tosiaankaan ole huono asia! Luonteeltani olen utelias ja kiinnostunut asioista. Seuraan koko ajan ympäristöä saaden siitä ideoita työhöni. Parasta rentoutumista on matkustelu ja perheen kanssa vietetty aika. Jalkapallokentät tulivat aikanaan tutuiksi rajojen sisäpuolelta, ja nyt lasten myötä aika menee kentän laitamilla kannustaessa. Joukkuepelaaminen on omana harrastuksena jäänyt ja tilalle on tullut kuntosali. Parasta omaa aikaa onkin aikainen aamuhetki kuntoillessa.

Tehdään sinunkin unelmista totta!

Kiinteistövälitys Parhaat Asuntopalvelut Oy
Y-tunnus: 2493100-2