Mia Sireni

Mia Sireni

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Kotipankkiiri, osakas

Unelmien urapolulla jo yli 10 vuotta

Olen helsinkiläinen välittäjä ja jo yli 10 vuotta olen välittänyt pääkaupunkiseutulaisia koteja kiinteistöistä asunto-osakeyhtiöihin. Työ on toisinaan raskasta, mutta niin ihanaa, etten voisi kuvitella itseäni muuhun ammattiin. 

Kiinteistönvälittäjän työ on ollut aina yksi haaveammateistani ja aloitin urapolkuni aikanaan myyntineuvottelijana Itä-Helsinkiläisessä välitystoimistossa. Työ vei heti mukanaan ja olen suhtautunut jokaiseen työpäivään ilolla vaihdettuani esimiestehtävistä kiinteistövälitysalaan.

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, ja olen suorittanut Kiinteistöalan ammattitutkinnon KiAT:in. Kouluttautuminen ja alan muutoksissa kiinni pysyminen ovat minulle tärkeitä asioita.

Sisustaminen ja sisustuslehtien tutkiminen on suuri intohimoni. Usein minut löytääkin pyörimästä sisustuskaupoista ja annan mielelläni vinkkejä asunnon stailaukseen! Tutkintokin alalle löytyy, sillä olen myös kouluttautunut sisustussuunnittelijaksi. Stailaan asuntoja myyntikuntoon asiakkaan omilla ja lainatavaroilla. Olen monesti todennut, että stailattu asunto menee nopeammin kaupaksi, sillä uskon, että uudet asukkaat inspiroituvat myös kauniista sisustuksesta. Teen sisustussuunnittelua asiakkaiden uusiin tai vanhoihin asuntoihin.

Ota minuun rohkeasti yhteyttä olet sitten myymässä tai sisustamassa kotiasi.

Asumistalouden asiantuntijana, Kotipankkiirina, olen tukenasi elämän suurissa päätöksissä. Lue lisää Sp-Kodin Kotipankkiiri

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Aikataulutus, sydämellinen lähestymistapa (kotiahan tässä myydään), hinnan arviointi, kaikenpuolinen tehokkuus ja ammattimainen täsmällisyys, hienot kuvat (niiden perusteella olisin itse ostanut, ellen olisi ollut myymässä)
Kaikki!
Koko myynti

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.