Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Helsinki Urbaaneista

Yhteistyö välittäjän kanssa
Välittäjän alan asiantuntemus toiminnassa, rauhallinen ja määrätietoinen toimintatapa.
Kaikki meni kuten piti ja erityisen nopeasti!
Kaikki
Anna-Maijan rautainen ammattitaito sopivan vuokratason maarittamisessa, nayttojen jarjestaminen joustavasti ja sopivan vuokralaisen nopea identifiointi. (Nettisivuilta olen huomannut, etta monet vastaavanlaiset asunnot etsivat vuokralaista sangen pitkaan, koska vuokrapyynto on asetettu eparealistisen korkealle. Anna-Maijan hyva markkinatuntemus oli tassa suureksi eduksi ja kalliilta tyhjilta kuukausilta valtyttiin.) Koko prosessi sujui joustavasti ja nopeasti. Koska asun ulkomailla, minulle vuokranantajana oli myos erityisen tarkeaa, etta prosessin kaikki vaiheet oli mahdollista suorittaa sahkoisesti.
Kaikki asiat hoituivat sujuvasti. Minua informoitiin kiitettävästi.
Kaikki sujui hyvin. Anna-Maija on osaava ja ystävällinen välittäjä, jonka kanssa on ollut ilo olla yhteistyössä.
Kaikki meni erityisen hyvin
Koko prosessi.
Anna-Maija hoiti koko toimeksiannon alusta loppuun ripeasti, asiantuntevasti ja ystavallisesti.
Kaikki sujui erinomaisen tehokkaasti, ystavallisesti ja asiantuntevasti. :-)
Kaikki on meni sujuvasti. Ajan varaus asunnon näyttely on nopeampi
Yhteistyö Anna-Maija Miettisen kanssa. Hän on luotettava, asiantunteva ja tarkka työssään. Myös ystävällinen ja hauska😊
Hyvää.
Koko prosessi meni sujuvasti, kiitos. Palvelu oli ystävällistä, asiakaslähtöistä ja ammattimaista.
Saimme ensikontaktista lähtien hyvää palvelua. Asunnon esittely järjestyi hyvin, saimme hyvät ohjeet sähköisen tarjouksen tekemistä varten ja hyväksytyn tarjouksen jälkeen kaikki kaupantekoon liittyvä sujui mutkattomasti. Eero tiedotti meitä nopeasti ja asiallisesti myös myyjästä ja välittäjästä riippumattomasta osakekirjan sijainnista johtuneesta välihässäkästä ja sai asiat hoitumaan niin, että kaupat saatiin tehtyä sovittuna päivänä.
Asiat hoituivat todella hyvin ja nopeasti - asunto oli myynnissä pari viikkoa! Eero on rautainen ammattilainen, jonka kanssa on helppo asioida. Todella vahva suositus!
Ihan OK. Arvosta sitä että välittäjä oli helposti tavoitettavissa eli vastasi puheluihin ja sähköposteihin.
Asunnon myynnin aloittaminen viivästyi yllättävien asioiden johdosta. Eero oli aktiivinen ja kiinnostunut kaikista asioista ja halusi tarkasti olla perillä siitä mitä hän on myymässä. Varsinkin alussa tie oli kivinen, mutta aktiivisuudella ja sinnikkyydellä Eero sai asuntomme kaupaksi.
Eero hoiti asuntomme myynnin erittäin ammattitaitoisesti ja hommat sujuivat mutkattomasti. Olimme ulkomailla asunnon myynnin aikana ja asiat etenivät vaivattomasti ja nopeasti. Muutenkin yhteydenpito Eeron kanssa toimi hyvin. Asunnosta otetut kuvat sekä video tuki hyvin asunnon markkinointia.
Eero oli alusta asti hyvin yhteistyöhaluinen ja teki ostamisen helpoksi vastaamalla kaikkiin kysymyksiimme hyvinkin perusteelliesti lyhyellä varoajalla.
Kaupat sujuivat todella mukavasti ja ammattitaitoisesti. Eero ja Jarmo ovat todella osaavia välittäjiä. Kiitos!
Ammattitaitoinen välittäjä, joka huolehti koko prosessin ajan, että kaikki etenee ajallaan ja oli aina tavoitettavissa, jos oli jotakin kysyttävää.
Asunnon kauppa sujui todella vaivattomasti ja mukavasti. Välittäjä oli luotettava ja ammattitaitoinen. Kiitos!
Kaikki sujui todella hyvin Eeron kanssa. Tietoa sai hyvin näyttöjen sujumisesta, apua aina tarvittaessa, sekä nopeita vastauksia. Voin suositella lämpimästi!
The purchasing process of the apartment went very smoothly with Eero since the beginning. He was very quick to answer my request for further information and the communication through out the entire process was really good. He was very honest, always willing to answer all our questions and concerns regardless of the language. All and all he is a customer centric broker that I would highly recommend.
Asunnon myynti sujui hyvin ja kaupat syntyivät nopeasti. välittäjän tiedottaminen oli suoraa ja sopivan säännöllistä. Olen lopputulokseen tyytyväinen.
Erinomaisesti ensitapaamisesta kauppojen tekoon saakka. Kaikki meni suunnitellusti ja kokonaisuudesta jäi hyvä fiilis. Asiantuntemus oli korkealla tasolla.
Asuntomme myynti sujui todella mutkattomasti. Eero on todella ammattitaitoinen ja ystävällinen välittäjä. Asunnosta otetut kuvat, video ja muu esittelymateriaali olivat erittäin laadukkaita ja herättivät paljon kiinnostusta ostajissa. Asuntomme ehti olla myynnissä vain muutaman päivän ja hintakin nousi korkeammaksi kuin osasimme kuvitella. Eeron kanssa sovitut aikataulut pitivät ja hän oli hyvin tavoitettavissa. Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen kokemus. Suosittelemme vahvasti!
Eero oli erittäin avulias ja ammattitaitoinen välittäjä, jonka puoleen tulemme varmasti kääntymään kun seuraavan kerran tarvitsemme välittäjää.
kaikki meni oikein näppärästi
Näyttö onnistui lyhyellä varoitusajalla. Eero kaivoi esille kaikki kysymäni asiat ja opasti monimutkaisen uusasunnonostoprosessin läpi kiitettävästi. Ammattitaitoista, nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Suosittelen.
Kaikki sujui erinomaisella ammattitaidolla ensitapaamisesta lopulliseen kaupantekoon.
Kaikki sujui erinomaisesti alusta loppuun.
Olemme todella tyytyväisiä Huomin palveluihin ja välittäjäämme Eero Vuorilehtoon. Kaikki sujui mallikkaasti ja tehokkaasti ja koimme olevamme hyvissä käsissä. Välittäjä oli luotettava ja ammattitaitoinen, ja aina helposti tavoitettavissa. Meistä tuntui että juuri meidän asiamme oli tärkeä.
Kaikki yhteydenpidosta näyttöön ja kauppoihin sujui saumattomasti ripeällä ja ystävällisellä ammattiotteella. Välittäjänä Eero Vuorilehto oli asiallinen, rehellinen ja huolellinen unohtamatta aidon välittävää asiakaslähtöisyyttä. Lämmöllä suosittelen yhteistyötä Eeron kanssa jokaiselle.
Hyvin sujui, ei mitään ongelmia.
Eero hoiti kaikki hienosti!
Vakuuttava ja selkeä markkinointi- ja myyntityön esittely -> Eero erottui joukosta ja oli helppo valita. Tehokas markkinointi, joka tavoitti satoja ja toi paikan päälle kohteeseen tutustumaan n. 50 perhekuntaa 1. kuukauden aikana. Järjestelmällinen myyntityö, jossa kaikki potentiaaliset ostajaehdokkaat tavoitettiin uudelleen. Hyvä raportointi edistymisestä. Tulokseen päästiin 5 viikossa, joka alitti selvästi tavoiteajan 2 kk. Suosittelen vahvasti Eero Vuorilehtoa
Yhteistyö ja myyntityö sujui vahvalla ammattitaidolla erinomaisesti. Välittäjä hoiti markkinoinnin ja myynnin nopeasti ja hienosti loppuun ja otti puolestamme asioita selville. Välittäjä piti meidät kokoajan tietoisena tilanteesta ja esittelyistä.
Kaikki sujui paremmin kuin hyvin, asunnosta saatiin todella hyvä hinta ja erinomaisessa ajassa! Lisäksi myynti-ilmoitus oli tehty viimeisen päälle ja välittäjä piti ajan tasalla koko myynnin ajan tapahtumista. Suosittelen Eeroa vahvasti jokaiselle joka on harkinnut asuntonsa myyntiä.
Kaikki meni erittäin hyvin. Vaikka meillä oli ongelmia pankkien kanssa, Eero auttoi meitä koko matkan alusta loppuun ja piti ns. huolta meistä :). Kiitos!
Kaikki sujui paremmin kotimme myynnin osalta paremmin , kuin olisin koskaan osannut toivoa. Välittäjämme Eero oli todella ammattitaitoinen, tehokas ja osaava; hän reagoi salaman nopeasti, vastaili kärsivällisesti kysymyksiini ja piti päivittäin ajan tasalla kaikista käänteistä ja tilanteista. Myös pankkimme antoi erikseen palautetta, että välittäjä oli todella ammattitaitoinen ja yhteistyö sujui hyvin. Koen olleeni todella hyvissä käsissä ja suuren elämänmuutoksen ollessa kyseessä, koin voivani luottaa välittäjään täysin.
Välittäjä hoiti hommansa hienosti! Ei valitettavaa, myi vielä vanhan asuntoni siihen päälle pikavauhtia.
Kaikki sujui joustavasti ja sovitun mukaisesti. Välittäjä oli asiantunteva.
Kaikki sujui oikein loistavasti. Kiinteistönvälittäjän, Eeron, kanssa oli helppo asioida, vastaaminen oli nopeaa ja uskalsi kysyä "tyhmiäkin" kysymyksiä näin ensiasunnon ostajana. Kiitos!
Erittäin onnistunut kokemus! Eero oli osaava ja avulias, eikä kuitenkaan päällekäyvä niinkuin monet välittäjät. Herätti heti luottamusta. Voisin kuvitella valitsevani hänet myös itse välittäjäksi.
Kiitos ihanasta asiakaspalvelusta ja asiantuntevasta avusta asuntokaupoissa! Kaikki meni nappiin!
Loistavaa palvelua. Kaikki meni loistavasti vaikka meidän puolelta olikin pientä "säätöä". Ammattitaitoinen välittäjä, pelkkää ++++++++++++
Everything went smoothly. Eero helped during the whole process and made sure I was well informed and comfortable with my decision.
Hyvin, välittäjä oli ammattilainen, selitti asiat selkeästi ja oli todella ystävällinen.
Asiallinen, asiantunteva.
Kaikki sujui erinomaisesti.
Loistavasti jokainen askel uutta asuntoa kohti
Kaupanteko meni hyvin sujuvasti. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja luotettava. Suosittelemme häntä mielellämme.
Kaikki sujui erinomaisesti Eeron kanssa! Hän piti meidät tilanteen tasalla koko ajan. Eero oli hyvin tavoitettavissamme ja vastasi kattavasti ja selkeästi kysymyksiimme, joita asunnon myynnistä heräsi. Eero myös neuvoi meitä uusiin potentiaalisiin asuntoihin liittyvissä asioissa.
Kaikki sujui hienosti Eeron kanssa. Olin sekä ostamassa että myymässä asuntoa hänen kauttaan. Kerrassaan loistava välittäjä. Suosittelen lämpimästi.
Hyvin sujui kaikki, näytöstä itse kauppojen hoitoon. Eero vastasi asiallisesti kysymyksiin ja selvitti epäselvyydet.
Eero Vuorilehto oli välittäjänä asunnossa, jonka ostimme. Eeron tapa hoitaa ostoneuvotteluja ja kuunnella asiakasta vakuutti meidät. Valitsimme siksi Eeron myymään myös oman kotimme. Eero oli aikaansaava, aktiivinen ja vaikutti tulevan toimeen erittäin hyvin kaikkien ihmisten kanssa. Kellonajasta riippumatta Eero oli tavoitettavissa ja osasi analysoida hyvin myyntiin liittyviä tilanteita. Saimme asuntomme myytyä tavoitteidemme mukaisesti. Suosittelemme ehdottamasti Eeroa muillekin asiakkaille.
Kuin Strömsössä!
Kaikki sujui mielettömän hyvin!
Aivan erinomaisesti
Yksityisnäyttö järjestyi nopeasti meidän aikataulujemme mukaisesti. Välittäjä toimitti tarvittavat asiakirjat sähköpostissa heti. Myyntihinta oli realistinen, markkinatilanteen mukainen. Olimme etsineet sijoitusasuntoa jo muutaman kuukauden ajan ja olimme lopen kyllästyneitä pitkiksi venyviin tarjouskilpailuihin ylikuumentuneilla markkinoilla. Kaupanteko sujui helposti ja nopeasti etänä ammattitaitoisen välittäjän johdolla. Sopi ainakin meille karanteeni-ikäisille ostajille. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus.
Välittäjä hoiti työnsä erinomaisesti.
Koko asunnon myyntiprosessi sujui Eero Vuorilehdon johdolla hyvin ammattimaisesti ja onnistuneesti. Kolme eri välittäjää arvioi asuntoni ja Eero oli aivan omalla tasollaan. Hän oli hyvin valmistautunut jo alkuvaiheessa ja luottamus hänen ammattitaitoonsa muodostui välittömästi. Hänen viestintä oli säännöllistä ja selkeää läpi myyntiprosessin sekä lopputulos kiitettävä. Ei ole vaikea valita yhteistyökumppania mahdollisiin tuleviin asunnon hankinta-/ myyntikuvioihin.
Alusta loppuun täyden kympin suoritus.
Asuntomme myynti sujui todella hienosti alusta loppuun. Eero hoiti myyntiprosessin ammattimaisesti, jota edesauttoi vahva tuntemus kaupunginosamme asuntomarkkinoista. Lopputulos oli erinomainen. Voin lämpimästi suositella Eeroa!
Asunnon osto meni sujuvasti. Kaikki asiat hoituivat niin, kuin oli sovittu. Kiitos!
Asuntokaupat sujuivat erittäin hyvin ja erittäin ammattitaitoisesti. Kaupanteonkin venyessä hänellä on kärsivällisyyttä niin riittävästi, että lopputuloksen oli kauppa.
Eero Vuorilehto hoiti hyvällä ammattitaidolla edellisen asunnon myynnin ja uuden oston. Kaikki sopimusasiat ja paperityöt hoituivat erinomaisella taidolla ja huolellisuudella. Suosittelen häntä lämpimästi.
Kaikki sujui mutkattomasti, kaupat syntyivät odotettua nopeammin ja sain asunnosta hieman yli toivomani hinnan.
Eeron kanssa kaikki sujui loistavasti. Palvelu oli hyvin ammattimaista. Eero piti minua jatkuvasti ajantasalla, joka ensiasunnon ostajalle on hyvin tärkeää. Asiakaspalvelu oli huippuluokkaa.
Ennen asunnon myyntiä tapasin kolme eri välittäjää, Eero oli ainoa joka oli valmistautunut tapaamiseen, oli perehtynyt asiaan ja omasi jo ensimmäisellä kerralla suunnitelman koko myynti prosessista, joten luonnollisesti päädyin Eeron. Eero on äärimmäisen ammattitaitoinen välittäjä ja samaan aikaan erittäin mukava ja kommunikointi oli koko ajan helppoa. Näytöt sujuivat sovitusti ja viikkoraportit olivat selkeitä. Parissa asiassa (tosin pienehköstä) deadline hieman venyi ja tarkennuksen kauppaospimuksen tein, mutta muuten homma sujui kuin tanssi. Olen tuttavilleni jo Eeroa suositellut. Iso kiitos Eero!
Eerosta jäi todella positiivinen kuva ja hoiti asiat alusta loppuun todella hyvin. Voin lämpimästi suositella muillekin.
Kaikki sujui erittäin hyvin, ammattimainen ja ystävällinen palvelu.
Eero oli aktiivinen välittäjä, joka piti myyjän säännöllisesti ajan tasalla missä myynnin osalta mennään. Hän ei missään vaiheessa epäillyt kohteen myynnin onnistumista, vaan valoi uskoa että se oikea ostaja sen vielä löytää. Suosittelen Eeroa mielelläni asiallista välittäjää etsiville.
Kaikki sujui nopeasti ja mutkattomasti. Eero vastasi aina hyvin nopeasti ja auttoi myös uuden asunnon löytämisessä.
Kaikki sujui hyvin! Välittäjä oli innostuneen oloinen ja huolellinen. Sovituista asioista pidettiin kiinni. Välittäjä oli meihin aktiivisesti yhteydessä, ja kertoi selkeästi prosessin etenemisestä. Välittäjästä jäi lämmin ja ammattimainen & asiansa osaava kuva, suosittelen ehdottomasti muillekin!
Kaikki esittelystä kaupantekoon sujui täysin ongelmitta. Esittelyssä välittäjä kertoi sellaisiakin seikkoja joita en itse olisi huomannut kysyä. Myös muissa vaiheissa välittäjä jaksoi kertoa ja selvittää kaikki vähänkin epäselvät asiat. Ei mitään valitettavaa.
Koko prosessi sujui erittäin hyvin ja nopeasti.
Ripeästi ja ammattitaitoisesti. Pystyi luottaa siihen, että homma hoituu. Yhteydenpito oli luontevaa ja tiheää.
Kaikki sujui aivan erinomaisesti. Välittäjä osasi asiansa ja jaksoi myös joka vaiheessa selittää asiat niin että mitään ei jäänyt epäselväksi. Sekä edellisen asunnon myynti että uuden asunnon osto hoidettiin ammattimaisesti ja ilman moitteita. Kiitos vielä kaikesta ja hyvää jatkoa!
Mukavaa ja rentoa asiointia, hyvä tekemisen meininki kokoajan läsnä. Kuvien ottamisen kanssa oli vähän kiireen tuntua, mutta toisaalta kohteen julkiseen myyntiin oli suhteellisen vähän aikaa. Asioiden etenemisestä tiedottaminen oli selkeää ja aktiivista. Suosittelemme!
Hyvin jouhevasti sujui yhteydenpito ja muu kaupantekoon liittyvä. Sähköpostilla sekä puhelimella sai nopeasti kysymyksiin vastauksia.
Välittäjä toimi todella ammattitaitoisesti, ystävällisesti ja asiakasta kuunnellen. Hän hoiti kaikki asiat sovitusti alusta loppuun saakka. Sain hyvin opastusta asunnon ostoon liittyvissä asioissa, jotka eivät minulle olleet ennestään tuttuja.
My wife and myself recently made a home purchase in Kalasatma area. My agent was Eero Vuorilehto. Eero was highly professional and made the complete searching and sale procedure a 'great experience'. Hi accuracy, care and efficiency in the purchase procedure ensured that all went smoothly. His manner was calm, friendly and responsive. In our dealings, Eero was open and transparent in all legal matters and provided advice on procedure, law in Helsinki and contract structure ( which was 'very welcome' as I am a Canadian recently moved to Helsinki). On top of leading the purchase procedure and advising on negotiations, he explained the city's growth opportunities, local conditions, the rental markets and the correct € levels for this property. Eero went 'above and beyond' in helping with the home itself, in arranging final inspection and correcting last minute 'punch list' items. He facilitated recommendation of high quality renters who were intetested in the property. All in all, my sincere thanks to him ....and I highly recommend him as a professional & trusted person to do your property investments with.
Kaikki sujui nopeasti ja tehokkaasti. Esittelyvideo oli hieno ja asunto meni kaupaksi erittäin nopeasti.
Kaikki sujui erinomaisen hyvin. Olimme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimintaan.
Asiointi sujui erittäin hyvin, palvelu oli ripeää ja aktiivista. Toiveitamme kuunneltiin ja saimme kysymyksiimme nopeasti vastauksia.
Kaikki asunnon ostoon liittyvät asiat sujuivat erittäin hyvin! Eero on todella ammattitaitoinen ja lisäksi todella mukava tyyppi.
Loistavasti
Kaikki sujui Eero Vuorilehdon kanssa yli odotusten. Tämä oli jo toinen kerta, kun valitsimme Eeron välittäjäksemme ja aiomme tehdä niin myös jatkossa. Osaaminen asuntoasioiden, markkinoinnin ja asiakaspalvelun osalta ovat erittäin korkealla tasolla.
Eero hoiti kaiken mallikkaasti. Aina löytyi myös aikaa neuvoa ja saimme nopeasti vastaukset kysymyksiimme. Osaava, ystävällinen, joustava, rauhallinen ja ammattitaitoinen välittäjä. Lämpimät suosittelut!
Kaikki sujui hyvin. Eero oli ystävällinen ja hoiti työnsä hienosti.
Asunnon myyminen oli nopeaa. Hyvät asiakaspalvelutaidot! Alusta loppuun kaikki hoitui jouhevasti. Olimme erittäin tyytyväisiä. Eero tiesi mitä teki ja toimi hyvin!
Kaikki sujui jouhevasti aina ensimmäisestä yhteydenotosta kauppakirjojen allekirjoitukseen. Parempaa palvelua ei voisi toivoa.
Sain asuntoni myytyä helposti ja palvelu oli todella hyvää! Enää ei asuntokaupat jännitä. Kiitos paljon.
Reipas henkilö, raportoi viikottain näytöistä ja neuvotteli onnistuneen kompromissin kaupasta. Voin suositella.
Eeron markkinatuntemuksen ansiosta sain vanhasta kodistani selvästi paremman hinnan kuin olin uskaltanut toivoa! Tutustuin Eeroon uuden, nykyisen kotini näyttötilaisuudessa. Näyttö pidettiin, ja muutaman päivän päästä tehtiin kaupat. Eero teki miellyttävän rauhallisen, läsnäolevan ja asioihin paneutuvan vaikutelman. Tämän hyvän kokemuksen perusteella pyysin Eeroa vanhan kotini myyntiin välittäjäksi. Mielessäni oli tietty ajankohta, jolloin myynti aloitettaisiin. Eero kuitenkin ehdotti toista ajankohtaa, hetkeä, jolloin asuntomarkkinoilla olisi hänen kokemuksensa mukaan enemmän kysyntää myymälleni kohteelle. Suostuin tähän, ja ymmärrykseni mukaan tästä asuntomarkkinan tuntemuksesta oli minulle merkittävä etu, sillä vanha kotini myytiin vain muutamassa päivässä ja toivettani korkeampaan hintaan.
kaikki sujui oikein hyvin
Kaikki sujui hienosti ja ammattimaisesti erittäin kohteliaasti ja hienotunteisesti
Kaikki sujui mutkattomasti ja yksityisesittely järjestyi nopeasti. Eero hoiti tarjousprosessin ripeasti ja piti meidät ostajat hyvin ajan tasalla.
Olemme ostaneet useamman asunnon Eeron kautta ja kaikki on sujunut hienosti sovitun mukaisesti. Mikäli olisin myymässä asuntoa luottaisin Eeron ammattitaitoon.
ero oli aidosti kiinnostunut asiakkaastaan, otti kaikki, välillä hassutkin, lisäkysymykset vakavasti ja selvitti niihin vastauksen parhaansa mukaan. Eerolla oli joka vaiheessa asiakaspalveluasenne kohdallaan. Kokonaisuutena Eeron kanssa oli todella mukava tehdä asuntokaupat.
Kaikki sujui tosi hienosti ja olemme tyytyväisiä palveluun! Eero oli aina helposti tavoitettavissa mihin aikaan tahansa ja vastasi kysymyksiimme asiantuntevasti, ja selvitti ja hoiti kaiken tehokkaasti ja mallikkaasti. Toiminta oli luotettavaa ja nopeaa, ja meistä tuntui että juuri meidän asiamme oli välittäjälle tärkeä.
Mielestämme kaikki sujui oikein hyvin ottaen huomioon, että asia lähti osaltamme etemään vauhdilla vasta vähän ennen joulua ja kaupat saatiin tehtyä ennen vuoden vaihdetta.
Kaikki sujui loistavasti
Sujuvat asuntokaupat - kiitos!
Koko prosessi asuntonäytöstä lähtien tarjoustenvaihtoon, asuntokauppaan ja allekirjoituksiin asti meni todella sujuvasti ja helposti. Välittäjästä jäi ammattimainen ja osaava kuva. Tuntui, että välittäjä ei ollut puolueellinen vaan todella kuunteli sekä myyjää että ostajaa ja halusi saavuttaa molempia osapuolia miellyttävän lopputuloksen. Yhteydenpito välittäjään toimi sukkelasti niin mailitse kuin puhelimitsekin.
Eero teki erinomaista työtä. Kaikki kaupantekoprosessin vaiheet sujuivat hienosti. Suosittelen Eeroa varauksetta!
Eero on ammattitaitonen ja rehti välittäjä, jonka kanssa oli ilo ja helppo toimia. Hän kuunteli ja otti huomioon hyvin kaikki toiveet, teki suunnitelman ja tosissaan hyvää työtä sen eteen että asuntoni saatin myytyä ja tilalle toiveiden mukainen asunto ostettua (eli olin sekä ostajan että myyjän roolissa hänen kanssaan tekemisissä). Suosittelen Eeroa erittäin lämpimästi jos olet harkitsemassa asunnon myyntiä tai ostoa hänen kauttaan.
Kaikki meni hyvin!
everything went very well, the transaction, communication with mr eero is perfect!Very professional, i highly recommend
Eerolla on todella hyvä ja aktiivinen ote myymiseen. Asiat sujuivat nopeasti ja vaivattomasti. Eniten minua miellytti hänen käyttämänsä välityspalkkiomalli.
Asunnon ostaminen sujui erinomaisesti Eeron avustuksella. Ensiasunnon ostajana mielessä oli paljon kysymyksiä, mutta Eero oli erittäin hyvin tavoitettavissa ja asiantuntevat vastaukset saatiin aina alta aikayksikön. Kommunikointi oli rentoa ja mukavaa. Eero onnistui luomaan tunnelman, jossa tuntui aidosti, että kaikesta saa ja pitääkin kysyä, mitä mieleen tulee.
Ammattimaisuus, tehokkuus ja hyvä kommunikointi
Koko prosessi sujui tehokkaasti ja sujuvasti. Eeroon sai aina helposti yhteyttä tai hän hän palasi asiaan mahdollisimman nopeasti. Eero oli lisäksi erittäin hyvin perillä kohteen tiedoista ja yksityiskohdista.
Kaikki sujui hienosti. Asunnon ostaminen ei ole koskaan aiemmin ollut yhtä helppoa. Oikein hinnoiteltu asunto👍
Myynti sujui todella sujuvasti ja nopeasti. Välittäjä tiesi mitä teki, ja hänen työstään jäi vain hyvää sanottavaa.
Yhteydenpito nopeaa ja hyvää. Asiantuntevuus erinomaista.
It was a two-apartment simultaneously buying and selling case. There was very little time and a risk of not making the first deal in time and therefor loosing the second deal as well. Eero successfully handled both deals promptly and fully committed. I am very happy with the outcome.
Asiantunteva välittäjä
Kaikki sujui moitteetta. Välittäjä informoi asunnon esittelyistä ja siitä kiinnostuneista aktiivisesti. Oli positiivinen yllätys, kun olin koko ajan tietoinen, missä mennään. Suosittelen.
Kaikki
Eero on todella mukava, rento, alueen tunteva ja positiivinen aito kaveri, johon on helppo luottaa.
Kaikki sujui vähintään odotusten mukaisesti.
Hyvin meni
Palvelu oli ammattimasta ja asiantuntevaa. Luottamusta herättävää.
Ei mitään valittamista, helppoa ja nopeaa yhteydenpitoa ja kaupankäyntiä.
Asiallinen välittäjä, joka hoitaa jämtisti työnsä.
Kaikki sujui hyvin, meidät pidettiin hyvin ajantasalla koko kauppaprosessin ajan. Erittäin hyvä fiilis jäi, voin n suositella 🙂
Asiantuntevaa ja aikaansaavaa toimintaa
Kaikki meni mallikkaasti, selkeästi ja hyväntuulisesti! :)
Asuntoni myynti täytyi toteuttaa henkilökohtaisen tilanteeni vuoksi nopeahkolla aikataululla. Markkinatilanne ei ollut alkuvuodesta yksiöiden kaupan näkökulmasta paras mahdollinen, joten myynti jännitti. Asuntoani myi Eero Vuorilehto, ja hän onnistui myynnissä erinomaisesti. Eero teki huolellisen taustatyön, teki valokuvausta myöten laadukkaan myynti-ilmoituksen sekä muun materiaalin ja piti minuun säännöllisesti yhteyttä. Arvostan kovasti Eeron kykyä vastata ammattitaitoisesti ja luotettavasti kaikkiin kysymyksiini sekä hänen taitoaan huomioida markkinat ja suhteuttaa myyntiä sen mukaan. Myös kauppatilanne ja kaikki sen jälkeen on huolehdittu hienosti. Olen todella iloinen, että Eero toimi asuntoni välittäjänä. Suosittelen ja olen jo suositellutkin häntä muille asunnon myyntiä suunnitteleville. Iso kiitos :)
Koko prosessi alkaen asunnon myyntiesittelystä jatkuen lopulliseen kaupantekoon sujui erityisen hyvin. Kiitos siitä kuuluu osaavalle, ystävälliselle ja ammattitaitoiselle välittäjälle!
Asiointi oli erittäin vaivatonta ja mukavaa. Eero kertoi kohteesta ammattimaisesti ja helposti ymmärrettävästi ja oli tavoitettavissa aina kun tarvitsin.
Absolutely everything! From the house showing to the closing deal. Eero was not only super professional and full of information, but also was quick to respond to doubts, etc. Fantastic!
Todella hyvää palvelua
Nopea ja hyvä palvelu. Ystävällinen ja hyvä välittäjä, joka piti ajantasalla
Myyjä ihmisläheinen ja aito. Ensikohtaamisessa jo välittynyt tunne siitä että myyjä on aidosti ymmärtää kuinka merkittävästä asiasta on kyse kodin myynnissä. Suuresti arvosta hänen ammattitaitoa, ja siksi hänet valitsin kun kotiani lähdin myymään.
Mielestän kaikki sujui erittäin hyvin. Mietin, että voiko kymppiä antaa, mutta jos ei ole mitään valittamista, niin miksen voisi.
Kaikki meni hienosti. Ammattitaitoista työskentelyä.
En löydä mistään moitteen sanaa, kaikki sujui todella mallikkaasti. 10+ luottamuksen arvoista toimintaa, meinaan kokemusta on päinvastaisesta toiminnasta. Täydellistä empaattista ja ammattiosaavaa yhteistyötä. Sydämellinen kiitos Jaana Kammarmäelle !
Kaikki. Saimme kattavat tiedot asunnosta sekä nopeasti vastaukset kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Ensinäyttökin saatiin järjestymään nopealla aikataululla. Viestittely ja asunnon oston eteneminen sujui mutkitta ja nopeasti. Jaanan kanssa oli helppo asioida. Jaana on rehellinen ja lämminhenkinen välittäjä, oli suuri ilo ostaa asunto juuri hänen kauttaan.
Asiat meni juuri kuten oli puhuttu ja sovittu. Kohde myytiin nopeasti joka sekin oli plussaa.
Saimme osaksemme empatiaa ja ammattilaisten osaamista. Mieltä lämmitti , että elämäntilanteen-me ymmärrettiin. Kiitos siitä.
Luotettava, asiallinen välittäjä, joka otti asioista selvää ja informoi käsittääkseni molempia kaupan osapuolia hyvin.
Asiallinen kaveri, antoi asiakkaiden rauhassa tutustua kohteeseen ja on perehtynyt kaupankäynnin eri mahdollisuuksiin. Meidän kaupat tehtiin tällä kertaa digitaalisesti (koska korona ym..)ja homma eteni aikataulun mukaisesti.
Kaikki sujui hyvin, tehokkaasti ja nopeasti. Kiitos!
Jarmo on erittäin ammattitaitoinen, asiallinen, inhimillinen, miellyttävä ja täsmällinen välittäjä. Ostimme hänen välittämän asunnon. Samaan aikaan annoimme omanne hänen myytäväksi. Voimme mieheni kanssa lämpimästi suositella Jarmoa. Kaikki tapahtui oikea-aikaisesti ja Jarmo informoi aina meitä, missä mennään.
Koko prosessi kesti vain kuukauden. Välittäjä oli erittäin hyvin perillä mahdollisesta myyntihinnasta. Välittäjä piti minua hyvin ajan tasalla.
Asuntomme myynti tapahtui sujuvasti ja nopeasti! Välittäjä on erittäin ammattitaitoinen. Hän sai kiitosta myös pankkivirkailijaltamme selkeästä viestinnästä ostajan ja myyjän pankin välillä. Tiedämme ketä suosittelemme, jos kysytään hyvää välittäjää!
Valitsin hänet, kun me ollaan tehty hänen kanssaan jo kaks kauppaa ennen tätä. Kaikki sujui ihan hyvin.
Palvelu oli erinomaista.
Aivan erinomainen ihmisenä ja kaikki otteet oli semmosta ammatti-ihmisen tekemistä. Hän oli aloitekykyinen eikä meidän tarvinnut paljoa tehdä. Ammattimaista toimintaa!
Ensivaikutelma siisti ja asiallinen. Piti riittävästi yhteyttä ja pysyi aikataulussa. Heti kun oli kerrottavaa sain e-postiviestin. Sellainen vaikutelma jäi, että hän piti huolta meistä. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta.
Kaikki on sujunut tähän asti hyvin . Toivottavasti tarvitsemamme asunon lisä-työt sujuvat yhtä hyvin.
Välittäjä piti sovitusti yhteyttä. Hän hoiti sovitut tapaamiset ja muut sopimukset aikataulun mukaisesti. Ensivaikutelmamme välittäjästä oli, että hän on asiallinen, asiantunteva ja ammattitaitoinen. Tämä ensivaikutelma piti paikkansa. Välittäjä piti meidät ajantasalla koko myyntiprosessin ajan (tiesimme koko ajan missä mennään). Tehdyistä tarjouksista tuli tieto muutamassa tunnissa, sekä tekstiviesteinä, että sähköpostilla. Saimme etukäteen, hyvissä ajoin, tiedon kaikesta siitä mistä meidän tulee huolehtia (allekirjoitukset valmiisiin valtakirjoihin) ennen kaupantekotilaisuuteen tuloamme. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme välittäjän erinomaiseen ja asiantuntevaan palveluun. Saimme tutustua etukäteen kauppakirjoihin.
Asiallinen, todella ammattitaitoinen.
Kaupanteko sujui parhaalla mahdollisella tavalla. Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen, miellyttävä ja luotettava. Pienimpiäkään ongelmia ei ollut – kaikki sujui kuin Strömsössä. Suosittelen lämpimästi.
Kaupantekoon liittyi runsaasti yhteydenpitoa myyjä- ja ostajaosapuolten välillä ja tämä sujui ripeästi ja mutkattomasti. Myös kohteeseen liittyvät kuntokartoitukset hoituivat sujuvasti ja ripeällä aikataululla. Annan pelkästään positiivista palautetta kyseisestä asuntokaupasta.
Hyvä ja ammattitaitoinen välittäjä. Suosittelen häntä myös muille.
Kaikki meni erittäin hyvin; välittäjä oli ammattilainen, joka myi asunnon heti ensiesittelyssä. Nopeaa ja tehokasta toimintaa!
Nopeasti, helposti, vaivattomasti. Välittäjä oli asiallinen, vastasi sähköpostiviesteihin nopeasti ja hoiti hommansa mallikkaasti. Kaupanteko oli helppoa, osaltaan ehkä siksi, että kohde oli uusi ja minua, asiakasta, kovasti miellyttävä.
Arvosana 10.
Erittäin hyvin.
Pyysin sähköpostilla esitettä kohteesta ja välittäjä soitti ennen kuin lähetti tietoja. Kaikki sujui joustavasti ja asiantuntevasti varauksesta kaupantekoon, ei mitään valittamista.
Hyvin, juuri niin kuin oli sovittu.
Kaupanteko sujui hyvin ja tarvittavat tiedot tuli nopeasti.
Hyvin
Kaveri suositteli Jarmoa välittäjäksi minulle ja ei tarvinnut pettyä. Jarmo hoiti kaikki sovitut asiat ja vähän enemmän. Olen todella tyytyväinen ja suosittelen myös itse Jarmoa jatkossa välittäjäksi
Olen oikein tyytyväinen saamaani ammattitaitoiseen palveluun asuntokaupoissa! Sekä myydessäni vanhaa, että ostaessani uutta! Kiitos!
Sattumoisin ajelin herttoniemessä huomasin rakennustyömaan ja myyntiilmotuksen.Siitä alkoi kiinnostus.
Olen käyttänyt samaa kiinteistövälittäjää jo aikaisemmin (ostaessani ko. asunnon).
Ensivaikutelma välittäjästä oli ystävällinen, rehellinen, osaava ja asiantunteva. Vaikutelma osoittautui oikeaksi. Jarmo antoi rehellisen arvion asunnon hinnasta. Lähdimme myymään asuntoa rohkeasti Jarmon antaman maksimihinnan mukaan. Asunto meni kaupaksi viidessä päivässä ainoastaan alle kaksi prosenttia halvemmalla kuin pyyntihintamme oli. Voittoa asunnosta kertyi mukavasti. Jarmo oli aktiivisesti yhteydessä ja osasi kertoa asioista ymmärrettävästi maallikon kielellä.
Ensivaikutelma välittäjästä oli positiivinen. Välittäjä on jämpti ja antoi hyvin ammattitaitoisen vaikutelman.
Kaikki sujui ammattitaitoisesti.
Erittäin hyvä myyjä, mutta että kaupat tehtiin niin hirveän nopeasti! Siinä tuli sitten kiire etsiä toista kotia.
Reipas kaveri, joka asiallisesti kertoi jutut. Semmoinen selkeä ja positiivinen. Kaikki meni paremmin kuin hyvin. Hyvä välittäjä, ei voi muuta sanoa. Hän osasi neuvoa hyvin myös hinnoittelussa!
Erittäin hyvä välittäjä. Hän oli tuttu jo entisistäkin kaupoista. Nytkin kaikki sujui erittäin hyvin. Hän on erittäin asiantunteva ja miellyttävä yhteistyökumppani.
Myyntitapahtumahan oli siinä mielessä normaalia suoraviivaisempi koska kyseessä on uudistuotantokohde joka ei ole vielä edes valmis, eli mitään esiteltävää ei varsinaisesti ollut. Välittäjästä voisi sanoa ainakin että hoiti hommansa asiallisesti, kärsivällisesti ja oletettavasti muisti mainita myös kaikki oleelliset maininnan arvoiset asiat. Ei sinänsä mitään valittamista.
Oikein ammattitaitoisesti ja mutkattomasti. Jarmolta hyvä suoritus.
Kaikki sujui erittäin onnistuneesti. Välittäjä oli hyvin joustava ja ystävällinen, sekä neuvoi kaikessa mahdollisessa mitä vain kysyikin. Suosittelen!
Mielikuvaksi jäi varsin jouheva tapahtuma. Kävimme katsomassa kohdetta, jolloin saimme riittävät faktat. Tarjousprosessi eteni varsin tehokkaasti, eli ei tullut turhia odotusjaksoja. Koska tarjouksessa oli ehtoja, pystyimme myös pitämään yllä riittävää kommunikaatiota tilanteen muutoksista siihen saakka, kunnes ehdot poistuivat. Kaiken kaikkiaan kaupantekoon saakka kaikki on sujunut moitteettomasti.
Oikein hyvä välittäjä. Piti hyvin kiinni aikataulusta.
Oikein hyvä ja asiantunteva välittäjä.
Hyvä ja ammattitaitoinen.
Oikein hyvin kaikki meni – vielä kun tsemppaa sen autopaikan, koska en saa itse ko. henkilöä millään kiinni…
Kauppa ja oheistoimet meni erittäin hyvin. Kiitos
Myyntiprosessi sujui erittäin nopeasti, ja kaikki asiat hoituivat sovitun mukaisesti. Suosittelen.
Välittäjämme piti erittäin hyvin yhteyttä, ei oikeastaan ollu ongelmia.
Kaikki sujui juuri niin ammattimaisesti kuin asiat pitääkin hoitaa.
Kaikki meni ja toimi tosi hyvin. Oon useempaan kertaan käyttänyt Jarmon palveluja ja tuun varmasti jatkossakin käyttämään.
Olen vastannut tähän kyselyyn. Kaikki sujui loistavasti. Ammattimies asialla. Jarmo Taipale
Välittäjä oli oikein mukava. Kaikki sujui oikein helposti ja hyvin. Välittäjä oli joustava ja mm. sunnuntai-iltana tuli meille kotiin jotta tarjous saatiin tehtyä. Yhteydenpito oli nopeaa ja kysymyksiin sai vastauksia hyvin.
Kohtelias, asiallinen ja vastasi kysymyksiini. Kaikki meni ihan nappiin. Olen tyytyväinen.
Asunnon myynti sujui hyvin ja sulavasti. Saimme asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua jälleen – ja asunto meni nopeasti kaupaksi. Kiitos!
Asiallista toimintaa.
Välittäjä oli asiallinen, skarppi ja huomioon ottava.
Aikataulut piti ja asiat hoitui sovitusti. Asunto meni ensimmäisellä näytöllä täyteen hintaan. Ens kerta kun tulee, niin soitan varmaan hänelle.
Vaikutelma kokonaisuutena erittäin positiivinen. Kaikki sujui luontevasti ja vailla haasteita loppuun asti.
Erittäin hyvän kuvan antoi ja pysyi aikataulussa. Tutuillekin sanoin, että suosittelen kyllä häntä.
Markkinatilanteesta johtuen hieman pitkä myyntiaika, mutta onneksi meni kaupaksi. Myyjä oli asiantunteva ja tiedotti säännöllisesti kohteesta.
Oikein hyvin kiitos!
Jarmo on ammattilainen isolla A:lla.
Kaikki meni oikein hyvin ja ammattitaitoisesti.
Kaikki sujui loistavasti. Aika usein olen vaihtanut asuntoa ja tämä oli kyllä parasta mitä ikinä. Olisin kyllä valmis häntä suosittelemaan kelle tahansa.
Olen itsekin ns. ammattiostaja eli kauppa tehtiin kahden asiansa osaavan osapuolen kesken.
Hienosti
Palvelu oli erinomainen. Välittäjä oli asiantuntevA.
Meni oikein hyvin. Hyvää toimintaa välittäjältä.
Olin kiinnostunut verkossa markkinoitavasta uudiskohteesta. Laitoin siis kyselyn Jarmolle – vastaus tuli nopeasti ja Jarmo vastasi myös jatkossa nopeasti ja asiantuntevasti kaikkiin kysymyksiin. Myös varauksen jälkeen asiointi sujui hyvin, kuten myös itse kauppojen teko ja vielä autopaikan kauppakin. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen välittäjän toimintaan – kaupat olisivat saattaneet jäädä tekemättä ilman asiantuntevaa, asioista selvää ottavaa ja asiakkaaseen ystävällisesti suhtautuvaa toimintatapaa. Suosittelen.
Ensivaikutelma oli miellyttävä. Yhteyden pito on ollut OK ja sovituista ajoista on pidetty kiinni. Ongelmia ei ole ollut.
Välttäjä toimi todella hyvin ja ammattitaitoisesti. Paperiasiat pankissa meni hyvin, koska malmistelut oli hoidettu ennakkoon.
Miellyttävä ja asiantunteva välittäjä. Kaikki meni erittäin hyvin. Voisin suositella häntä myös muille.
Erinomaisesti.
Näin ilmoituksen netissä ,varasin asunnon ja ostin sen. Jarmo Taipale teki paperit. Kiitos.
Ostajan kannalta sujuvaa. Meidän tarpeet ymmärrettiin ja päästiin hyvään lopputulokseen.
Välittäjä piti meidät tilanteen tasalla, ja informoi heti, kun asiassa tapahtui muutoksia. Kaiken kaikkiaan suorituksena erittäin kiitettävä.
Kaikki sujui hienosti olemme saaneet hyvin infoa
Kaikki sujui oikein hyvin. Materiaaleja sain sähköpostitse ja kaupanteossa näin sisustusmateriaaleja vielä paikan päällä. Myös kaupantekotilaisuus oli asiallista ja asiantuntevaa.
Hyvin yksinkertaisesti meni ja osasi ohjata oikeille ihmisille muutosasioissa. Tiukasta aikataulusta huolimatta saatiin tarpeeksi aikaa pankkiasioille. Kiitos
Lyhyesti, erittäin hyvin. Välittäjä osasi työnsä hyvin ja ammattitaidolla.
Välittäjä oli vilpitön ja asialleen omistautunut. Heikosta kävijämäärästä huolimatta esittelyitä pidettiin ahkerasti ja löytyihän se sopiva ostajakin sieltä lopulta ajallaan. Yhteydenpito välittäjän suunnalta kiitettävää sekä myös kaikkiin tiedusteluihin vastattiin välittömästä mahdollisuuksien mukaan. Asunto saatiin myytyä sovitussa ajassa ilman ongelmia. Kaiken kaikkiaan välittäjän toiminta oli todella hyvää. Kaikki paperit ja asiakirjat olivat nopeasti ja hyvin hankittu sekä asiakkaiden saatavilla. Kiitos Jarmolle vielä kauppojen hoitamisesta ja kaikkea hyvää jatkossa.
Ystävällinen asiansa osaava.
hyvin. pätevän oloinen kaveri.. ehkä jetroa olisi tarvittu viihtyäkseni paremmin
Myyjän palvelu oli oikein miellyttävää ja asiantuntevaa. Hän oli sähköpostitse yhteydessä koko prosessin ajan, tiedotti uusista vaiheista ja kertoi suurinpiirtein, milloin seuraavan kerran jotain merkittävää asuntomme tiimoilta tapahtuu.
Asiat sujui nopeasti ja selkeästi.
Saimme erittäin ammattitaitoista ja miellyttävää palvelua Jarmo Taipaleelta. Meidät pidettiin hyvin ajantasalla näyttöjen kuulumisista ja saimme arvokkaita tietoja, miten edesauttaa myyntiä haastavassa markkinatilanteessa. Saimme nopeita yhteydenottoja Jarmolta ja tuntui siltä, että asuntomme myynti oli hyvän ammattilaisen käsissä. Suosittelemme häntä ja Huom:a erittäin mielellämme.
Hyvä asiallinen asiaantunteva palvelu. Välittäjä osasi vastata kysymyksiin ja tiesi selvästi mistä puhui. Mukava palvelu. Aikajärjestelyt sujui hyvin. Odottelu tuli, mutta ne liittyi muihin asioihin, minut pidettiin koko ajan tietoisena missä mennään. Mukava kokemus, hyvä palvelu
Asiallisen ja jämptin tuntuinen kaveri. Hyvin asiallinen mielikuva jäi. Kyllä voisin tätä välittäjää suositella toisillekin.
Thanks for professional work
Jarmo Taipale arvioi asuntomme kunnon ja huoneiston arvon niin ammattitaitoisesti, että kohdillaan ollut hinta johti salamannopeisiin kauppoihin. Sekä myyjä että ostaja tunsivat tehneensä hyvät kaupat. Koko prosessi sujui rauhallisesti mutta tehokkaasti. Jarmo ei hötkyile. Suosittelemme lämpimästi!
Kaikki ok.
kaikki sujui varsin hyvin, odotusten mukaan.
Oikein mukavasti.
Nopeaa, selkeää, tehokasta ja sain haluamani hinnan huoneistosta. Jarmo oli palkkionsa arvoinen. Lisäksi olin tyytyväinen hänen tapaansa tiedottaa ja hoitaa asioita. Koen, että välittäjä noudatti hyvää välitystapaa, mutta samalla palveli hyvin toimeksiantajaa. Erittäin hyvä kokemus.
Kaikki meni kaiken kaikkiaan hyvin ja toiminta oli varman tuntuista. Itse hieman harmittelen, kun isompi paikka ”vapautui”, heti kaupanteon jälkeen.
Asiat sujuivat.
Asiantunteva, luotettava, miellyttävä, rauhallinen ja sopivan aktiivinen eli ei liian ”päällekäyvä”.Piti sopivasti yhteyttä ja sovituissa aikatauluissa. Ei ollut ongelmia. Välittäjästä jäi hyvin positiivinen ja luotettava kuva. Ensivaikutelma vahvistui prosessin myötä.
Tein kaupat vasta rakenteilla olevasta asunnosta, joten kaupassa oli minulle uusia asioita mukana. Välittäjä oli ammattitaitoinen, asiallinen, kuunteleva ja asiakkaaseen keskittyvä. Välittäjä etsi vastaukset kaikkiin kysymyksiin ja mikäli en saanut häntä puhelimella kiinni, niin takaisinsoitto tuli nopeasti. Väittäjä myös ehdotti ratkaisua ongelmaani, jonka perusteella pystyin etenemään kaupassa.
Asunnon välitys hoitui varmalla ammattitaidolla. E-mailiin tulivat kysymyksiimme vastaukset heti (myös illalla). Kaikki ohjeet kaupantekoa varten saatiin hyvissä ajoin ja täsmällisenä hän sopi tarvittavat asiat hyvin myös pankin kanssa. Kaiken kaikkiaan olimme erittäin tyytyväisiä.
Asiallinen ja ammattitaitoinen välittäjä jonka kanssa oli mukava tehdä kauppoja. Kaikki asiat hoituivat sovitusti ja ajallaan ja kaupat saatiin tehtyä hyvässä hengessä. Suosittelisin Jarmoa varauksetta kenelle tahansa asuntokauppaa tekevälle.
Kaikki sujui hyvin ja joustavasti
Erinomaisen hyvin.
Asiantunteva ja ripeä välittäjä, joka pysyi aikataulussa. Piti riittävästi yhteyttä ja tiedettiin koko ajan tilanne. Kohde myytiin nopeasti.
Ensivaikutelma välittäjästä oli positiivinen. Välittäjä on jämpti ja antoi hyvin ammattitaitoisen vaikutelman.
Joustavasti
Erinomaisesti
Heti ensi tapaamisestamme asti saimme todella ammattitaitoisen sekä motivoituneen kuvan Jarmosta.Oli miellyttävää seurata hänen toimintaa, meidän sekä ostajan välillä. Saimme realiaikaista tietoa aina kun joku oli kiinnostunut asunnostamme. Mikäli joku ystävistäni tulevaisuudessa tarvitsee asunnonvälitysapua, tiedän ketä aion ehdottaa. Iso kiitos helpoista asuntokaupoista!
Kaikki sujui todella hyvin ja joustavasti. Olimme tyytyväisiä. Ainoastaan toimitilojenne sijainti oli vähän epäkäytännöllinen.
Kiitos loistavasti. Olen todella tyytyväinen.
Kiitos ihanasta asiakaspalvelusta ja asiantuntevasta avusta asuntokaupoissa! Kaikki meni nappiin!
Kaikki välittäjän kanssa sujui kuten asuntokauppaa tehdessä toivoo sujuvankin; nopeasti ja sujuvasti. Välittäjän sai aina tarvittaessa kiinni puhelimitse ja sähköposteihin reagoitiin nopeasti. Vain hyvää palautetta.
Asunto meni kaupaksi reilussa kuukaudessa, muutama tuhat jäi tavoitehinnasta. Esittelyjä järjestyi sopivalla rytmillä. Ei huono varmaan tällaisena korona-aikana.
Kaikki sujui todella hienosti. Suosittelen!
Good.
Asiallisen ja rauhallisen välittäjän kanssa on aina mukava keskustella elämän suurista päätöksistä. Hyvin ammattimaisesti hoidettujen asuntokauppojen jälkeen on erittäin mukavaa jatkaa eteenpäin. Kiitos ja Hyvää jatkoja.
Myyjä oli asiallinen ja kaikki hoitui sovitusti.
Kaikki sujui Jarmon kanssa moitteettomasti ja vaivattomasti. Jarmo oli hyvin tavoitettavissa, informoi meitä prosessin kulusta sekä piti meidät kartalla koko ajan siitä missä mennään. Jarmo hoiti kahden asuntomme myynnin ja uuden ostamisen keskellä pahinta koronakriisiä ja tilanteemme oli kaikin puolin haasteellinen, mutta Jarmon kanssa hommat sujuivat erittäin ammattitaitoisesti. Voimme lämpimästi suositella Jarmoa ja jos joskus tulee tarve vielä asuntoa vaihtaa niin tiedämme kyllä kenen puoleen kääntyä.
Ostajan näkökulmasta kaikki sujui erinomaisesti. Välittäjä antoi paljon lisätietoa kohteesta ja oli aina tavoitettavissa. Ensiasunnon ostajalle kaupan kulku ja käytännön järjestelyt sujuivat erinomaisesti.
Erittäin tehokasta, asiantuntevaa ja mukavaa palvelua. Kaikki sujui ajallaan ja aivan kuten oli sovittu, myös yhteydenpito oli esimerkillistä. Kiitos!
Sujui erittäin hyvin ja Jarmo on todella mahtava myyjä!!
Kaikki sujui kitkattomasti ja Jarmo selvitti epäselviä asiaoita aktiivisesti. Myös yhteydenpito oli aktiivista.
Viimeisten vuosien aikana on kertynyt jonkin verran kokemusta asunnonvälittäjistä. Ammattitaidon taso on ollut hyvin vaihteleva. Tässä tapauksessa kaikki sujui sutjakkaasti ja kommunikointi oli helppoa ja lähes salamannopeaa. Koska rahat olivat valmiina, koko prosessi saatiin läpi reilussa kahdessa viikossa. Oikein ei voi mistään moittia. Erittäin hyvä asunnonostokokemus
Kaikki asiat sujuivat erittäin hyvin.
Ammattitaitoista ja nopeaa palvelua! Suosittelen!
Välittäjä hoiti kaikki asiat luotettavasti ja erittäin osaavasti ja piti minut koko ajan ajan tasalla, mikä oli tilanne meneillään. Erittäin asiansa tunteva.
Välittäjän kanssa kaikki sujui oikein mainiosti, asunnon varattuamme saimme tarpeeksi lisäaikaa ehtiäksemme käymään pankkineuvottelut asuntolainasta. Kiitos!
Välittäjä oli erittäin ammattitaitoisen oloinen, näin ensiasuntoa hankkineiden ostajienkin näkökulmasta. Kaikki tuntui menevän hyvin. Olemme erittäin tyytyväisiä.
Kaikki sujui sujuvasti ja vaivattomasti.
Be professional and patient to explain all the regulations and instructions.
Kaikki meni sovitulla tavalla ja täsmällisesti.
Sain hyvää palvelua ja asiat sujuivat nopeasti ja vaivatta.
Jarmo hoiti asian eteenpäin mainiosti, nopeasti ja ammattitaitoisesti. Saimme ostettua asunnon, Jarmo on oikein mainio välittäjä asunnoille.
Kaikki sujui erittäin hyvin. Sain nopeasti lisätietoja ja välittäjä oli aktiivinen ja sain kokoajan väliaikatietoja tapahtumista. Välittäjän käytös oli erittäin ammattimaista ja asiallista, eikä ollut mitään turhia mainospuheita vaan ainoastaan asiaa.
Asiantuntevaa ja luotettavaa kiinteistövälitystä. Henkilökohtaista palvelua, tunsimme itsemme VIP-henkilöiksi.
Hyvin, asiansa osaava välittäjä joka asiallisesti ja nopeasti myös sähköpostiin reagoivana vei prosessia helposti ja nopeasti loppuun. Luottamusta tukeva ja tarvittaessa asioisimme uudestaan saman henkilön kanssa.
Jarmon kanssa yhteistyö pelasi oikein hyvin. Tavoitteena oli saada asunto myytyä nopeasti ja siinä tavoitteessa onnistuttiin – viidellä näytöllä, neljässä viikossa asunto myytiin. Jarmon sai kiinni silloin, kun kysyttävää oli. Hän oli aktiivinen näyttöjen järjestämisen kanssa. Pidin kovasti hänen tavastaan kuvailla asuntoamme netti-ilmoituksessa, myös kuvat olivat todella kauniita. Iso plussa Jarmolle kaikesta järjestelmällisyydestä, hän piti paperit hyvässä järjestyksessä ja omaksui asuntomme ominaisuudet hyvin.
Sujui erittäin helposti ja vaivattomasti
Kaikki sujui hyvin, asunnon näyttö onnistui nopeasti ja koko prosessi kaupantekoon asti sujui vaivattomasti. Ammattitaitoinen ja mukava välittäjä.
Välittäjä oli mielestäni erittäin ammattitaitoinen ja luotettavan tuntuinen. Hän vastasi kysymyksiimme selkeästi ja asiantuntevasti. Erityisen mukavalta tuntui, ettei hän tyrkyttänyt mitään yli-innokkaasti, vaan kuunteli toiveitamme ja toi esiin mielenkiintoisia kokemuksia/näkemyksiä asuntokaupoista yleiselläkin tasolla!
Sain asuntoni myytyä helposti ja palvelu oli todella hyvää! Enää ei asuntokaupat jännitä. Kiitos paljon.
Kaikki sujui oikein hyvin!
Voin lämpimästi suositella. Asiallisen ystävällinen hommansa osaava, asiakasta kuunteleva, kaiken kaikkiaan hyvä tyyppi.
Kaikki sujui oikein hyvin, toimenpidesopimuksesta kauppakirjojen allekirjoittamiseen. Annan 10/10 pistettä!
Kaikki sujui mallikkaasti. Välittäjä oli ammattitaitoinen, vastaili hyvin sähköpostiin ja kysymyksiin, ja jousti sopivasti ennakkovarauksen kanssa, kun sumplailin pankkilaina-asioita. Koska olen ensiasunnon ostaja, odotin vielä ehkä vähän henkilökohtaisempaa kokemusta kauppakirjan allekirjoitustilanteesta (esim. kahvitarjoilu), kun suurista summista kuitenkin puhutaan :-). Itse tilanne sujui kuitenkin hyvin, asiakirjat käytiin läpi, ja sain riittävästi lisätietoja miten edetään jne. Ja sainhan minä sekä rakennuttajalta, että Huom!-kiinteistönvälitykseltä, pienet lahjat kotiinviemisiksi. Kaikinpuolin hyvin positiivinen kokemus.
Loistavasti kuten kyseisen välittäjän kanssa myös aikaisempien kohteiden osalta!
asiat sujuivat ok
Hei, Haluamme välittää kiitoksemme hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta. Välittäjän ansiosta asunnon ostaminen sujui todella vaivattomasti ja kaiken kaikkiaan prosessista jäi positiivinen mieli.
Kaikki oli hyvin
Monenlaisiin välittäjiin olen törmännyt ja Jarmo on ehdottomasti parhaimmasta päästä : )
Kaikki sujui mallikkaasti, ja hyvin.
Koko asunnonmyyntiprosessi sujui alusta loppuun erittäin hienosti. Välittäjämme Jarmon ammattitaito, valtava kokemus ja hyvällä tavalla räväkkä tapa hoitaa asiat todella sujuvoittivat asuntomme myyntiä. Lopunperin asuntomme ensimmäinen ostotarjous hyväksyttiin alle kolmessa viikossa myynnin aloittamisesta, joten välittäjän toiminnalla oli suuri merkitys myynnille. Suosittelemme varauksetta ja lämpimästi Jarmoa asunnon välittäjänä.
Erittäin hyvin! Välittäjä oli hyvin ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä. Suosittelen!!
Jarmo hoiti asiantuntevasti ja sujuvasti asuntokaupan ja vastasi ripeästi kaikkiin meitä askarruttaviin kysymyksiin. Hän tunsi hyvin uudiskohteen kauppaa koskevat erityispiirteet.
Kaikki sujui hyvin
Ihan hyvin sujui, autopaikka meni asunnon mukana
Välittäjä järjesti meille oman näytön rakenteilla olevaan kerrostaloon, mikä oli ratkaiseva tekijä, ennen kuin teimme ostopäätöksen. Lisäksi välittäjä toimi välittäjänä huoneiston muutostyötä koskevassa asiassa. Välittäjän toiminta oli rennon asiallista ja asioita eteenpäin vievää oikein positiivisella tavalla. Kaupanteon yhteydessä käytiin kaikki uuden asunnon kauppaa koskevat asiakirjat huolellisesti läpi.
Kaupat ok!
Vaivattomasti ja helposti. Pääsimme katsomaan asuntoa jo ennen ensimmäistä näyttöä, isäinpäivän iltana. Kaikki yhteydenpito sujui hyvin ja joustavasti. Välittäjä tuntui luotettavalta ja miellyttävältä.
It went excellent. Jarmo was professional and someone who knows clearly what he is doing. Covid-19 situation was challenging but even so, we felt comfortable and confident about the deal thanks to his ability to anticipate and apprehend every situation with flexibility and ease. We understood only 1% Finnish but it was not an obstacle for Jarmo since he took extra efforts to provide translation for all important documents. In all, we were grateful for his expertise and would recommend him 101% for anyone who’e serious about house buying and have no clue to what it involves. Now we are happily situated in our new house! Thank you Jarmo!
Kaupat hoituivat nopealla aikataululla, mutta ystävällisesti ja asiantuntevasti. Jarmo onnistui myös saamaan minulle mahdollisuuden tehdä materiaalivalinnat, vaikka virallinen deadline tälle olikin jo mennyt, joten minulla ei ole asiasta yhtikäs mitään huonoa sanottavaa.
Sujuvat asuntokaupat – kiitos!
Oikein hyvin sujui! Etsin kohdetta vuokrauskäyttöön. Esittelyssä oli paljon väkeä, mutta sain helposti vastaukset pariin kysymykseeni. Kohde oli pieni tyydyttäväkuntoinen yksiö, joka Taloyhtiössä alkaa piakkoin isohko saneeraus. Asunnossa oli vähän fiksattavaa muutamassa paikassa ja minulle kerrottiin niistä avoimesti. Tarjousvaiheessa minut pidettiin hyvin tilanteen tasalla. Ja kun tarjoukseni oli hyväksytty, itse kaupantekokin sujui leppoisasti, mutta ammattitaitoisesti…
Hei, kaikki sujui hyvin, Jarmo on oikein asiantunteva ja miellyttävä välittäjä. Kaupantekotilaisuudessa oli kaikki valmiina kun tulimme pankkiin ja toiminta pankissa oli nopeata ja sujuvaa.
Ammattitaitoisesti ja sujuvasti hoidetut kaupat. Voimme lämpimästi suositella välittäjää!
Jarmo on mahtava välittäjä!!
Everything went very smoothly and quickly, great thanks to Jarmo for providing all the information and the answer’s to our questions always came really fast. All in all a really positive experience and Jarmo’s is a highly qualified person and i would highly recommend to others.
Jarmo otti asuntomme myyntiin mielellään, ja hämmästyimme itsekin hyvää kuvien laatua. Hän paneutui myyntitehtävään ihailtavalla asiantuntemuksella, ja olimme hänen toimintaansa alusta lähtien erittäin tyytyväisiä. Vaikka syksy oli jo pitkällä, kävi ensimmäisessä näytössä paljon kiinnostuneita katsojia. Hinta oli mielestämme erIttäin hyvä ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Kauppa ja asiakirjat oli hoidettu ajallaan ja saimme tarpeeksi tietoa etukäteen kauppatilanteesta. Voimme lämpimästi suositella Jarmoa kenelle tahansa asunnon myyjälle, ja ostajalle!
Erinomaisesti, huipputyypit myös Eero. Lupaukset pitäneet ja homma hoidettu ammattimaisesti
Kaikki sujui ihan hyvin ja nopeasti. Suuri kiitos siitä että välittäjä oli aktiivinen ja soitteli väliaikatietoja.
Kauppa ja kaikki muukin sujui erittäin hyvin. Asunto meni hyvin kaupaksi. Lisäksi sain ylimääräistä apua ja hyviä ohjeita uuden asunnon ostoon (tarjouskaavake ohjeineen, hintatietoja yms). Jarmo Taipale on erittäin ammattitaitoinen välittäjä ja suosittelen häntä.
Välittäjien aatelia. Perehtyy huolella myytävään asuntoon, tekee kohteesta erinomaisen myyntiesitteen ja pitää asiakkaan hyvin informoituna koko prosessin ajan. Ja lisäksi myi asuntoni ensimmäisen näytön jälkeen. Jarmo on välittäjä, jonka varmuudella valitsee toistamiseenkin.
Välittäjä oli tosi asiallinen. Hän oli pitkästä aikaan ensimmäinen välittäjä, jolla oli kaikki huoneiston tiedot ajan tasalla. Kaikki sovittu piti paikkansa ja aikataulu oli jopa nopeampi kuin mitä odotimme. Mitään ongelmia ei tullut ja kaupantekotilaisuudesta jäi hyvä maku. Ensivaikutelma piti ja voimme suositella kyseistä välittäjää myös ystävillemme.
Asuntonäyttö onnistui erittäin nopealla aikataululla samalle illalle. Hyvin nopeasti näytön jälkeen saimme erittäin kattavan määrän liiteaineistoa tutustuttavaksi. Kaikkiin esittämiimme kysymyksiin löytyi nopeasti vastaus. Kaupat tehtiin pari päivää näytön jälkeen ja kaupankäyntitilaisuus oli selkeä ja johdonmukainen. Suosittelemme Taipaletta vahvasti ja tekisimme mielellämme yhteistyötä jatkossa mikäli tarvetta tulisi.
Onnistunut asuntokauppa – kiitos paljon!
Löysin nettihaulla itseäni kiinnostavan kohteen ja laitoin illalla välittäjälle yhteydenottopyynnön. Aamulla sainkin jo soiton, josko haluaisin asuntoa katsomaan. Välittäjä tiedusteli onko minulla kiire katsomaan tuota uudiskohdetta, vai odottaisinko yleiseen näyttöön. Sovimme kuitenkin näytön jo seuraavaksi illaksi ja pääsimme heti keskustelemaan ostomahdollisuudesta. Sain heti seuraavana päivänä minulle luvatut dokumentit liittyen asuntoon ja taloyhtiöön. Sovimme kauppapäivän hetimmiten ja asiat etenivät hyvin johdonmukaisesti. Välittäjä piti minut koko ajan kartalla missä mennään kaupanteon suhteen. Sain luotettavaa ja asiantuntevaa tietoa kohteesta alusta alkaen. Kanssakäyminen oli välitöntä ja helppoa. Sain kaikkiin kysymyksiini vastauksen ja kauppa tehtiin pian. Enää odotan asunnon valmistumista ja muuttoa omaan kotiin.
luin netistä ko.kohteesta Luutnantinpolku 4A,00410 HKI. Menin ennakkoesittelyyn ja parin päivän päästä varasin ko.huoneiston.Samalla sovittiin nykyisen asunnon myynnistä jotta saisin rahoituksen uuteen.Tällä hetkellä asunto ollut myynnissä pari viikkoa.
Kauppojen tekeminen oli Joustavaa sekä palvelu oli erinomainen ja ammattitaitoista, kiitos!
Jarmo näytti meille asuntoa ennakkoon ennen yleistä näyttöä, kahdesti. Aikataulujen sopiminen oli helppoa ja joustavaa. Koska myyjänä oli pankki, oli kaupanteko hieman erilainen prosessi kuin normaalisti. Jarmo säntillisesti hoiti kaikki paperihommat kuntoon eri tahojen kanssa. Hän myös piti meidän ajan tasalla asioiden edistymisestä. Kaikenkaikkiaan todella positiivinen kokemus ja Jarmo erittäin pätevä välittäjä! Voisin suositella häntä muillekkin.
Erinomaisesti!
Asuntokauppani sujuivat luotettavasti ja kotini sai helposti uuden tyytyväisen omistajan. Kiitos paljon avusta!
Kiitos paljon – asuntokauppa meni maaliin mukavalla tavalla! Olin todella tyytyväinen kaikkeen!
Kaikki sujui loistavasti. Välittäjä oli joustava, vei hommaa aktiivisesti eteenpäin ja ennen kaikkea ymmärsi ostajan tilanteen.
Saimme hyvää palvelua,ei valittamista.
Kaikki sujui meidän mielestä erittäin hyvin. Erityisen kiitollisia olemme joustavuudesta. Asiointi oli helppoa, asiantuntevaa ja ystävällistä. Ensiasunnon ostajina meillä oli paljon kysymyksiä, johon saimme aina nopeasti ja selkeästi vastaukset. Kiitos.
tosi hyvin, paras palvelu. Jarmo todella hyvä ja ystävällinen
Erinomaisesti ensitapaamisesta kauppojen tekoon saakka. Kaikki meni suunnitellusti ja kokonaisuudesta jäi hyvä fiilis. Asiantuntemus oli korkealla tasolla.
Hienosti sujui. Kiitos.
Meillä oli tilanne, jossa tarvitsimme nopealla aikataululla uuden asunnon. Näyttö järjestyi päivässä-parissa ja kaupat sovittiin viikon sisällä siitä. Välittäjä oli hyvin ammattitaitoinen ja tarjosi realistista tietoa sekä asunnosta että kehittyvästä alueesta. Arvostimme hyvin rauhallista mutta aikaansaavaa myyntiotetta. Asuntokauppaa ei oikein voi tehdä tuputtamalla, sillä asunnosta kyllä heti tietää onko se sopivan oloinen vai ei, ja onko kauppaan intoa ja mahdollisuus tarttua. Lisäksi on tärkeää, että välittäjä kuuntelee ja ottaa huomioon asiakkaan tilanteen ja osaa arvioida, millä motiivilla kauppoja tehdään. Tässä kaupassa ei ollut tältäkään osin moittimista. Kaupanteko oli toimivaa, ja pankin kanssa asiat hoidettuamme saimme heti asunnon käyttöömme. Kiitos!
Kaikki sujui hienosti ja sovitusti. Jarmo piti koko ajan hyvin yhteyttä. Voin suositella lämpimästi!
Hyvin
Jarmo Taipale hoiti esittelyn mallikkaasti , kysyen ensin millaista asuntoa olimme etsimässä ja mihin tarkoitukseen. Tuoden meitä kiinnostavat asiakohdat esille
Mukavaa ja asiantuntevaa kaupantekoa, nopeaa vastailua ja asiakkaasta huolehdittiin ensiostajana kiitettävästi!
Kaikki sujui mainiosti ja vastaus kysymyksiini tuli aina todella nopeasti. Ongelmatonta kaupankäyntiä.
Hei! Olen todella tyytyväinen tämän välittäjän toimintaan. Hän piti lupaukset, otti kärsivällisesti ja ripeästi selvää kaikesta, mitä kysyin. Toiminta oli koko ajan rauhallista, tulin kaikkine toiveineni kuulluksi. Olen todella haasteellinen ostaja, välittäjä ei hermostunut koskaan. Olisivatpa kaikki välittäjät tällaisia, niin asunnon etsintä /osto olisi mieluisaa. Voin koko sydämestäni suositella näin ammattitaitoista ja isosydämistä välittäjää!!!
Hyvin meni!
Asunnon ostoprosessi sujui todella hyvin; Jarmo piti minut (ostajan) tilanteen tasalla kaikissa vaiheissa. Kaupat tehtiin nopeasti ja ammattitaitoisesti.
Asioiden hoitaminen oli helppoa. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja huolellinen.
Kaikki sujui vallan mainiosti!
Mielestäni asiointi Jarmon kanssa sujui erittäin mukavasti. Monta asuntonäyttöä kiertäneenä Jarmo toimi erittäin ammattitaitoisella tavalla ja käyttäytyi hyvin ”aidosti”. Monessa paikkaa välittäjän tekopirteys ja esittäminen käy erittäin helposti todella teennäiseksi ja rupeaa ärsyttämään. Jarmolla oli erinomaiset tiedot asunnosta ja esittelyn sopiminen sujui todella näppärästi viikonloppu aamunakin. Toki myytävä tuote oli hyvä mutta välittäjän toimittaja vaikutti ehdottomasti positiivisesti kokemukseemme. Kaupanteossa Jarmo selitti asiat meille kokemattomille hyvin ja samalla kuitenkin aliarvioimatta meitä. Siitä jäi myös positiivinen mielikuva.
Kaikki sujui hienosti ja tyhmiinkin kysymyksiin tuli vastaukset hyvin. Välittäjä pystyi vahvistamaan epäröivän kantamme asuntosijoitukseen.
Välittäjän toiminta oli ensiluokkaista. Olen viiden vuoden sisällä asioinut kahden muun toimiston ja välittäjän kanssa kiinteistöjen myynnin osalta, joten on kokemusta palvelusta ja toiminnasta mihin verrata. Taipale Jarmo piti yhteyttä hyvin ja sovitusti ja olin ajan tasalla koko prosessin aikana missä mennään. Ongelmia ei ilmennyt mitään. Jos asuntokauppa käy niin hienosti, että minun ei tarvitse edes tulla Tampereelta Helsinkiin vaan kaikki hoitui valtakirjan allekirjoituksella ja rahojen vastaanottamisella pankkitilille, niin palvelu on ensiluokkaista. En osannut kuvitella, että kaikki hoituisi näin kivuttomasti positiivisella tavalla, eli ensivaikutelma oli mahtava.
Kaupat sujuivat todella mukavasti ja ammattitaitoisesti. Eero ja Jarmo ovat todella osaavia välittäjiä. Kiitos!
Kun aloimme suunnitella tämän asunnon myyntiä, tiesimme heti kehen otamme yhteyttä. Jarmo myi edellisen asuntomme ja niin nyt tämän toisenkin. Se on helppoa on kun välittäjällä ammattitaito hanskassa ja hyvä yhteys ihmisiin, niin myyjiin kuin ostajiin.
Hyvä tehokkuus asioiden hoitamisessa, yhteistyökyky sekä ammattitaidolla hoidetut asiakkaat ja kaupat ovat Jarmon valttikortteja.
Kaikki sujui erinomaisesti ensimmäisestä yhteydenotosta aina kaupantekotilanteeseen asti. Huomioita Jarmon työskentelystä: – Antoi hyviä neuvoja miten ”stailata” asuntoa ennen kuvausta ja näyttöä – Realistinen hintataso – Vastasi nopeasti kysymyksiin – Koordinoi kaupantekoa todella hyvin Asuntomme meni kaupaksi heti ensimmäiselle näytöllä.
Välittäjä teki hyvää työtä, kaikki meni sujuvasti.
Hei! Hienosti sujui asunnon ostaminen, kun sain apuja myös väliaikaiseen rahoitukseen. Täydet kympit siitä. Nyt odottelen, että saan kopiot kauppakirjoista, varainsiirtoveroista ja osakkeensiirroista omaksi kappaleeksi.
Koko prosessi sujui todella sujuvasti alusta loppuun. Asiantunteva välittäjä, jolta sain kaiken tarvittavan informaation. Voin suositella.
Kaikki sujui erinomaisesti. Jarmo Taipale on alansa ammattilainen, joka hoiti kaikki asiat hyvin. Olin monessa esittelytilanteessa ja kirjoitin sähköposteja, puhuimme puhelimessakin pariin otteeseen. Hän pysyi kaikissa tilanteissa rauhallisena, mikä sai luottamaan häneen. Itse olin ensimmäistä kertaa ison asian äärellä, joten mietittävää oli paljon. Ikinä ei tullut sellainen olo, että kysyn hölmöjä, hänellä riitti aina kärsivällisyyttä ja hyvää mieltä ohjeistaa ja opastaa. Olen hyvin kiitollinen siitä, että juuri Jarmo Taipale oli välittäjänä minulle tärkeässä tilanteessa.
Kaikki sujui erinomiaseti ja ostajakin löytyi muutamassa päivässä, kun tarkistettiin myyntihintaa alemmaksi. Dias kauppa on erinomianen tapa tehdä kaupat.
Nopeat kaupat ja hyvä yhteydenpito!
Myynti sujui hienosti alusta loppuun. Suosittelen Jarmoa!
Sujui oikein hyvin. JT esitteli asuntoa ja toimitti pyydettäessä materiaalin etukäteen. Tarjouksen tein ekan esittelypäivän iltana. Se hyväksyttiin. JT hoiti tarjousrumban hyvin. Hän mahdollisti pääsyn asuntoon mittauksia varten ennen kaupantekopäivää. Lisäksi sain häneltä tietoa ja apua kaupantekotilanteeseen liittyen mm varainsiirtoverosta. Hyvä välittäjä.
Kaikki sujui hyvin ja mutkattomasti. Suosittelen!
Kaikki meni niin kuin pitikin. Asiantunteva välittäjä!
Nopeat kaupat. Suosittelen välittäjää!
Homma hoitui hyvin. Ammattitaidolla ja nopeasti
Kaikki sujui erinomaisesti alusta loppuun.
Kaikki sujui erittäin hyvin, asiantunteva välittäjä!
Suosittelen lämpimästi, asiantunteva välittäjä.
Jarmolle 10 pistettä! Kaikki sujui erittäin hyvin.
Kaikki sujui joustavasti ja sovitun mukaisesti. Välittäjä oli asiantunteva.
Välittäjä oli ystävällinen, ammattitaitoinen ja asiallinen. Kaikki sujui vaivattomasti ja toiminta oli reilu. Suosittelen!
Hyvin sujui. Tehokas ja osaava myyjä, todella hyvä!
Jarmo hoitaa välittäjyyden asiallisesti ja uskottavasti.
Kaikki sujui, kuten luvattiin ja asunto meni kaupaksi ennätysajassa.
Ammatitaitoinen välittäjä, kaikki meni ja toimi tosi hyvin.
Suosittelen! Nopeat kaupat!
Saimme osaksemme empatiaa ja ammattilaisten osaamista. Mieltä lämmitti , että elämäntilanteen-me ymmärrettiin. Kiitos siitä.
Yhteydenpito ja tehokkuus, tässä kaupassa ei kauaa nokka tuhissut!
Yhteistyö ja myyntityö sujui vahvalla ammattitaidolla erinomaisesti. Välittäjä hoiti markkinoinnin ja myynnin nopeasti ja hienosti loppuun ja otti puolestamme asioita selville. Välittäjä piti meidät kokoajan tietoisena tilanteesta ja esittelyistä.
Luotettava välitäjä saimme hyvät tiedot rakentuvasta kohteesta. Palvelualttius hyvä ja selkeää kommunikointia.
Asunnon myynti oli erittäin nopeaa ja vaivatonta. Ammattitaitoinen hommansa osaava välittäjä jonka kanssa kaikki sujui mutkattomasti. Suosittelen muillekin.
Palvelu oli nopeaa ja mutkatonta.
Tiesimme koko ajan mitä meiltä odotetaan ja missä vaiheessa prosessia ollaan. Meitä ei myöskään vaivattu tarpeettomasti.
Kaikki sujui alusta loppuun todella hyvin. Jarmo Taipale informoi joka vaiheessa, missä mennään ja mitä seuraavaksi.
Todella ystävällistä, auttavaa, nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Kaikki sujui täysin ongelmitta ja asunnon ostotoimista jäi erittäin hyvä fiilis. Plussaa oli myös se, että kun talo oli remontoitavassa kunnossa, välittäjä oli valmiiksi pyytänyt tarjouksen remontista ja hänellä oli tarjota valmiiksi remonttimieskontakti. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin lähes välittömästi ja kaikki asiat selviteltiin.
kaikki
Kommunikointi välittäjän kanssa ja asiantunteva palvelu.
Kaikki onnistui hyvin.
Asiointi välittäjän kanssa
Yhteistyö oli sujuvaa ja helppoa. Yhteydenpito hoitui hyvin. Näytöt saatiin sovittua aikatauluihin hyvin. Hinnan haarukointi sujui hyvin.
Kaikki sujui juuri niinkuin parhaimmillaan kuuluukin.
Yhteydenpito ja asioista ilmoittelu toimi erinomaisesti. Erityiskiitos Jorma Falckille, joka hoiti asuntokauppani, nopeata ja hyvää palvelua koko myynnin ajan.
Välittäjä osoitti suurta ammattitaitoa ja kiinnostusta heti alusta lähtien. Erityisen hyvin sujui kommunikaatio ja dokumenttien laatiminen sovitussa aikataulussa. Miellyttävä ja mukava palvelu!
Falck Jorma on erittäin asiansa osaava, välittävä ja huolehtivainen. Hän on rauhallinen ammattilainen ja helposti lähestyttävä. Häntä on helppo suositella
Kiinteistövälittäjä hoiti hyvin myyjän kannalta ja ostajan kannalta vaatimukset kompromissiin hyvin rauhallisesti !!
Erittäin rauhallinen ja asiansa osaava välittäjä!
Kaikki; asiantunteva, rauhallinen ja jopa psykologisen analyyttinen välittäjä! Aivan upea henkilö!
Periaatteessa kaikki. Ja etenkin se, ettei tarvinnut olla mukana, kun huoneistoa kuvattiin ja tehtiin esite (ei tarv. oikolukea), ei tarvinnut TIETENKÄÄN olla mukana näytössä, ei sopia aikatauluista - vaan kun myynnistä oli sovittu ja paperit tehty, kaikki eteni hienosti. Siis "täyden palvelun" myyntitapahtuma. Samoin jatkossa - seuraavan kerran toisen yhteisen tapaamisen jälkeen asunnossa kohtasimme ostajan pankissa.
Nopea vastaaminen kysymyksiin, asiat selvitettiin pikaisesti ja ammattitaidolla
Kaikki toimi erittäin hyvin. Voin lämpimästi suositella.
Miellyttävä, rauhallinen ja luottamusta herättävä (ja luotettava) välittäjä. Joustava tapaamisaikojen suhteen. Helppo asioida, nopeat vastaukset kysymyksiin. Mukavaa kun sai kotona hoitaa paperiasiat kuntoon (kun asunto meni myyntiin). Hyvin järjestetty asunnon valokuvaus (ja siinä sai olla mukana). Ymmärrystä erilaisia koteja kohtaan. Kissat saivat jäädä asuntoon esittelyn ajaksi. Kaikki sujui mallikkaasti ja riittävän nopeasti.
Kaikki sujui oikein hyvin.
myynti
Todella hyvin, vaivattomasti ja joustavasti
Ostin ensiasunnoksi uudiskohteen siirtosopimuksella, jonka puolesta oli jo itsessään paljon uutta asiaa. Jyrki Tavaila jaksoi todella asiantuntevasti ja kärsivällisesti kertoa asiat juurta jaksaen sekä piti hyvin ajantasalla tilanteesta ja seuraavista askeleista. Suuri kiitos!
Jyrki Sp-Kodilta oli aivan mahtava ja piti minut koko aika tietoisena siitä mitä tapahtuu. Ei ollut hetkeäkään prosessin aikana kun olisin tuntenut itseni epävarmaksi. Myöskin kunnioitin suuresti sitä kuinka tarkasti Jyrki halusi kaiken käydä läpi ja selittää ostajalle, sillä minä itse haluan olla hyvin avoin myyjä enkä salailla mitään.
Näyttöjen ajoitus.
Yhteydenpito, asioiden selittäminen juurtajaksain niin että vanha äitinikin pysyi kärryillä myynnin eri vaiheissa. Välittäjä todella näki vaivaa että myynti onnistuisi.
Kaikki sujui moitteettomasti, ystävällisesti ja asiantuntevasti. Myyntiesite totuudenmukainen ja hintapyyntö mielestäni kohdallaan.
Jyrki Tavaila on helposti lähestyttävä, ystävällinen ja asiantunteva. Asiakas voi luottaa, että hän hoitaa asiat kuten on luvannut. Erittäin miellyttävä kokemus, voin suositella lämmöllä.
Keskustelut, tiedon saanti, suunnittelu, tarjouksen ja sopimuksen teko. Ystävällinen auttavaisuus välittäjältä myyjää kohtaan.
Hinta-arvio ja näkemys prosessin kulusta.
Prosessi sujui suunnitelman mukaisesti. Yhteydenpito kokonaisuudessaan oli aktiivista ja hyvää. Myyjänä tiesimme koko ajan missä mennään.
Erityiskiitos välittäjälle avuliaisuudesta liittyen tarjouksen tekemiseen! Viestintä oli hyvin selkeää ja avointa, kiitos myös siitä.
Koko asunnon vaihto prosessi kaikkiaan sujui todella hyvin. Jyrki Tavaila on hyvin huolellinen ja tarkka välittäjä. Asunnon vaihto on niin iso asia, varsinkin kun ei ollut ketään muuta jakamassa vastuuta ja päätöstä, niin välittäjän merkitys korostui. Jyrki oli erittäin avulias, olen iäkkäämpi henkilö joten tarvitsin paljon apua asioiden hoitamisessa. Hän oli i rohkaiseva, vastasi AINA puhelimeen! Ellei juuri silloin pystynyt puhumaan, hän soitti pikaisesti takaisin. Kaikkea ei tarvinnut sähköisesti hoitaa. Ja siinäkin hän oli hyvin avulias. Jaksoi selittää uudelleen ja uudelleen asioita. Todella hyvä työssään, tekee työtä sydämellä ja haluaa löytää asiakkaalle sopivan kodin.
Näyttö oli tehokas ja kaikki paperiasiat sujuivat sutjakasti.
Asunnon esittely, tietojen saanti ja kysymyksiin vastaaminen oli täsmällistä ja luotettavaa.
Myynti toimeksianto hoitui hyvin, Paljon kiitoksia Jyrki Tavailialle. Terv. Eila Matikaisen perikunta. Kiitos paljon!
Täsmällisyys, erittäin hyvä asiakaspalvelu, luotettava, laajat tiedot, kaikki sujui hyvin.
Kun asunnon välittäjä joutuu toimimaan tilanteessa missä toimeksiantaja on Kahdessa eri maassa oleva kuolinpesän osakas ja leski, ja kaikki sujuu helposti ja asiantuntevasti ei voi muuta kuin antaa täyden 10:in. Kommunikointi molempiin osapuoliin sujui erinomaisesti molempien toivomalla tavalla ja vaikka myyntiaika oli ennakoitua pidempi näin Covid aikana, kaikkien osapuolien asenne säilyi positiivisena. Minulle jäi sellainen mielikuva että välittäjä teki meidän ja kauppojen onnistumisen eteen paljon enemmän kuin hyvä kauppatapa vaatii.
Hyvin. Ei valittamista. Meidät pidettiin ajatasalla missä mentiin.
Kaikki alusta loppuun sujui hyvin, pysyttiin aikataulussa ja sain väliaikatietoja missä mennään.
Kaikki kauppaan liittyvät asiat sujuivat erittäin hyvin. Kiitos!
Kaikki asiat! Näin ensiasunnon ostajana saimme käytännön neuvoja. Välittäjän kanssa asiointi oli erittäin vaivatonta, helppoa ja nopeaa.
Välittäjä paneutui ja teki mielestäni kaikkensa myynnin eteen. Kommunikointi ja asioiden hoitamisen ripeys oli ilahduttavaa. Tuntui että emme olleet vain yksi asiakas muiden joukossa. Pidän välittäjän tyylistä, hän antoi rehellisen, luotettavan ja helposti lähestyttävän kuvan itsestään. Hän on sen tyylinen jolta itsekin mielelläni ostaisin asunnon.
Välittäjän asiantuntijuus. Välittäjä antoi hyvin neuvoja asunnon ostoon liittyvissä asioissa, sillä olimme ostamassa ensiasuntoa. Asiat sujuivat nopeasti ja jouhevasti. Näytön sai sovittua nopealla aikataululla. Koko asunnon ostoprosessi oli sujuva.
Yhteyden pito oli aktiivista ja selkeää
Viestintä.
Miellyttävä käytöksinen välittäjä. Tieto kulki - asikas oli ajantasalla.
Kommunikointi
Välittäjä reagoi nopeasti kaikkeen ja koko prosessi sujui ongelmitta.
Asunnon näyttöjen järjestäminen
Kommunikointi ystävällistä, ei tyrkyttävää. Tilaa ostajan tuntemuksille.
Välittäjä oli asiantunteva, asiallinen ja helposti lähestyttävä. Kokonaistilanne kartoitettiin alussa selkeästi ja sen pohjalta laadittiin myyntisuunnitelma. Kaupankäynti sujui vaivattomasti välittäjän ansioista, joka piti jatkuvasti ajantasalla myynnin etenemisestä. Täydet 5/5 tähteä!
Yhteydenpito välittäjän kanssa oli todella toimivaa. Tiesimme koko ajan missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi.
Kommunikaatio välittäjän kanssa oli hyvää ja asiantuntevaa
Palvelualttius. Markus piti minut koko ajan ajan tasalla ja jaksoi esitellä asuntoa tosi ahkerasti niin kuin toivoinkin.
Kaikki sujui erinomaisesti, todella ystävällistä palvelua ja nopeaa toimintaa.
Markus has been very patient and helpful. It was absolutely easy to communicate with him.
Piittinen on rehellinen ja mukava ammattilainen, joka pitää hyvin ajantasalla asioiden etenemisestä.
Kaikki meni niinkuin sovittiin ja välittäjällä oli riittävät tiedot kohteesta ja prosessi hallussa
Yhteistyö välittäjän kanssa vaikka asunnonmyynnissä oli aika monimutkainen ketjutus.
Smooth digital transaction.
Hinnan osuvuus ja palvelu kokonaisuudessaan.
Kaikki. Oikea pyyntihinta, ammattitaitoinen ja ihmisläheinen välitystoiminta. Myyntiaika oli ennätysnopea. Ei voi kuin suositella!
Kommunikaatio kaupan eri vaiheissa. Näyttö kaikin puolin hyvin ja osaavasti hoidettu.
Hoksattiin kysyä asiakkaalta oikeita asioita ja reagoida niihin. Syntyi luottamus. Kuvat olivat mahdottoman hyviä, melkein liian hyviä!
Selkeää ja helppoa toimintaa
Oltiin välittäjän kanssa alusta asti samalla aaltopituudella. Hän kuunteli ja ymmärsi meidän tavoitteemme asunnon myyntiin liittyen ja löysimme yhteisen käsityksen hintapyynnöstä ja myyntiargumenteista. Väilittäjä kuunteli meitä myyjiä ja toisaalta perusteli omia näkemyksiään asiallisesti. Pidimme erityisesti siitä, että välittäjämme raportoi jokaisen näytön jälkeen tilanteesta.
Välittäjän kanssa sovitut asiat ja aikataulut pitivät. Välittäjä oli ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä ja vuorovaikutus oli mutkatonta.
Markus piti meihin aktiivisesti yhteyttä koko myyntiprosessin ajan, ja tiesimme koko ajan mitä seuraavaksi tapahtuu sekä mitä ajatuksia ostajaehdokkailla oli kodistamme. Markus oli ystävällinen, iloinen ja auttamishaluinen välittäjä, jolta sai aina rehdin vastauksen kaikkiin kysymyksiin. Palvelu oli erinomaista kaikin puolin!
Kaikki kauppaan liittyvä.
Markus teki mielestäni myynnin eteen kaiken voitavan. Kaikin puolin hyvä kokemus, ei negatiivista sanottavaa. Asiat etenivät heti, kun vain oli mahdollista.
Tilanneharkinta
Tosi hyvä kommunikaatio läpi kaupan valmistelun ja toteutuksen. Markus on helposti lähestyttävä, miellyttävä ja osaava välittäjä. Hän hoiti kaikki toimet erittäin tehokkaasti.
Yhteistyö välittäjän kanssa. Ilmoitus verotukseen ja taloyhtiölle, ei tarvinnut itse näistä murehtia.
Aikataulutus, sydämellinen lähestymistapa (kotiahan tässä myydään), hinnan arviointi, kaikenpuolinen tehokkuus ja ammattimainen täsmällisyys, hienot kuvat (niiden perusteella olisin itse ostanut, ellen olisi ollut myymässä)
Kaikki!
Koko myynti
Kaikki sujui erityisen hyvin!
Pitkäjänteisyys,sovittujen asioiden pitäminen,täsmällisyys.
Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen sekä kertoi asunnosta tapaamisessa tarpeeksi. Sain myös kaikki materiaalit ajoissa ennen esittelyä ilman, että niitä piti pyytää. Tapaaminen oli miellyttävä kokemus :)
Odotettua nopeampi myyntiaika, ja hinta meille mieluinen.
Kaikki meni mielestäni hyvin😊
Kaikki sujui hyvin, ei moitittavaa.
Kaikesta sovitusta pidettiin kiinni. Välittäjän arvio myytävän asunnon hinnasta oli realistinen. Hyvä ja viiveetön tiedonkulku välittäjän kanssa. Välittäjällä oli hyvät markkinointiväylät käytössään. Asunto myytiin nopeasti myynti-ilmoituksen julkaiseminsen jälkeen (24 h). Kilpailukykyinen välityspalkkio. Ammattitaitoinen välittäjä.
Kaikki sujui hyvin ja jouhevasti.
Kaikki sujui hyvin ja nopealla aikataululla.
Asunnon myyntiin laittaminen oli nopeaa ja tehokasta, palvelu ja yhteydenpito oli tehokasta ja ystävällistä.
Sain Pekka Mäntylästä heti alkuun luotettavan kuvan. Hän selvitti perusteellisesti asunnon ja taloyhtiön taustan. Hän ei suostunut ehdottamiini 'ylilyönteihin' esitteissä ja osasi perustella kantansa hyvin. Hän on asiallinen, rauhallinen ja ammattinsa osaava. Myös hinta oli kohtuullinen.
Pekka piti meidät aina ajan tasalla tilanteessa. Hän hienosti osasi perustella kaikki näkemyksensä, niin asunnon hinta-arviossa kuin myös tarjoustilanteen eri vaiheiden toiminnassa. Ihailtavaa ammattitaitoa!
Quick response
Palvelu sujunut todella mukavasti ja pitänyt minun ajantasalla. Kommunikaatio ja työsujuvuus on ollut helppoa.
Kaikki sujui kätevästi ja nopeasti, kysymyksiin sai nopeasti vastaukset ja kaupanteko oli sujuvaa.
Kaikki.
Välittäjä osasi työnsä. Saatiin hyvä hinta ja nopeat kaupat.
Kaikki.
Nopeus. Aloitus oli helppoa. Koko prosessi hoitui ketterästi maaliin.
Yhteydenpito (vastasi kysymyksiin ja puheluihin), joustavuus ja ystävällisyys (mutkattomuus kaiken kaikkiaan)
Myynti oli nopea ja hyvät kuvat asunnosta. .Asiantunteva miellyttävä välittäjä.
Ystävällisyys ja asiallisuus. Kaupanteko sujui hyvin.
Asunnon tarkka esittely julkaisussa erittäin onnistunut.
Välittäjät olivat erittäin asiantuntevia ja sain vastaukset kysymyksiin nopeasti.
Roosa is always smile, very friendly, kind and professional!
Heti ensi tapaamisella syntyi luottamus. Roosa hoiti antaumuksella ja sitkeydellä asiaamme.
Joustavasti ja ystävällisesti hoitui asunnon myynti. Roosa oli nuoreksi ihmiseksi oikein asiaansa paneutuva.
Oma-aloitteinen toiminta, edimerkiksi kohteen ajoittainen nosto, ideat myyntiä varten.
Välittäjä oli todella oikeasti kiinnostunut meidän asunnon myynnistä, tuli tunne, että olemme hänelle tärkeitä,eikä vaan yksi kauppa muiden joukossa.Asiat hoituivat nopeasti ja ammattitaidolla, koko ajan tiesimme, missä mennään. Kodin myyminen on iso henkilökohtainen asia, joten oli todella ihana, että välittäjä oli mukana siinä myös ns. tunteella, se on koti jossa olemme asuneet, eikä vaan asunto, seinät, jota myydään. Ja oli mukava tavata tulevat kodin asujat kaupantekotilanteessa ja huomata, kuinka innoissaan olivat tulevasta kodistaan.
Nopeat kaupat
Kommunikaatio
Välittäjän ammattimainen ote kaupanteossa teki ostoprosessista turvallisen ja miellyttävän. Erityisen kiitollisia olemme että välittäjä hoiti kaikki mahdolliset riskikohdat tarkasti ja puolueettomasti, kuunnellen molempia osapuolia.
kaikki sujui hyvin
Ystävällinen ja asisantunteva välittäjä.
Tarjouksen tekeminen/hyväksyminen sähköisesti.
Yhteydenpito
Yhteydenpito
Yhteistyö ja kommunikointi välittäjän (Sari Salmela) kanssa toimi erittäin hyvin ja olimme hyvässä yhteisymmärryksessä siitä mitä hintaa lähdetään tavoittelemaan. Myös asunnostamme otetut kuvat olivat ensiluokkaisia. 😊
Ostettavan asunnon näyttö sopi välittäjälle heti seuraavana päivänä, sopimaamme aikaan. Välittäjä ei ollut liian kiireinen jolloin halu olisi kadonnut, eikä myöskään "liian helppo" jolloin olisin pohtinut hänen osaamistaan kalenterin tyhjyyden takia. -Oman asunnon myyntiin meni 36 tuntia ja sain 400€ enemmän rahaa käteen kuin ostaessani maksoin kyseisesestä asunnosta. Sain myös isomman hinnan asunnostani, kuin mitä 2kpl välittäjiä oli arvioinut toteutuvaksi myyntihinnaksi. Myyntiaika oli naurettavan lyhyt ja kasaan saatu raha oli enemmän kuin uskoinkaan. -Molempien asuntojen (ostettava ja myytävän) kuvat olivat niin laadukkaat etten tunnistanut asuntoani omakseni.
Erinomaisesti ja ammattitaitoisesti hoidettu toimeksianto. Isot kiitokset siitä Sarille!
Arbetet mellan att anbudet bekräftades till köpslutet krävde en del praktiska arrangemang, som mäklaren deltog i mycket bra.
Förmedlaren tog genast kontakt och ordnade visningen behändigt och flexibelt
Smidigheten att få ett möte trots Coronabegränsningarna.
Sari oli välittäjänä asunnossa, jonka ostin. Asuntokaupat sujui erinomaisesti ja suuret suositteluni. Tapaamiset saimme sovittua asunnolle sujuvasti ja kaupat sujui vaivattomasti sähköisesti.
Sari Salmela on huippuasiantuntija alallaan ja hänen arvioillaan varmistettiin oikea markkinahinta sekä erinomaisesti valmistelluilla myyntiesitteillä, tausta tiedonkeruulla ja laadukkailla realistisilla kuvilla saatiin laaja kiinnostus jo ensinäyttöön ja nopea kauppa. Sähköinen kaupankäynti DIAS järjestelyin toimi myös erinomaisesti.
Asiointi oli erittäin vaivantonta myyjäosapuolelle ja kaikkiin asunnonmyyntiin liittyvissä epäselviin asioihin sain nopeat vastaukset. Lisäksi sain hyviä vaihtoehtoja asunnonmyyntiin, kuten tarjouskauppa, sisustuskuvat. Tämä varmasti nopeutti asunnonmyyntiä. Vaikka emme nähneet fyysisesti välittäjän kanssa asian tiimoilta lainkaan, pystyimme hoitamaan asiat puhelimen ja sähköpostin välityksellä erittäin helposti. Voidaan sanoa että 5/5
Kysymyksiin sai aina vastauksen nopeasti ja meidät pidettiin hyvin ajan tasalla koko prosessin ajan. Kaikki sujui todella hyvin.
Sari Salmela hoiti koko prosessin erittäin ammattitaitoisesti, määrätietoisesti ja luotettavasti.
näyttö, yhteydenpito ja tietojen saaminen kohteesta
Kokonaisuus. Välittäjä kävi arvioimassa asunnon ja seuraavana olikin kuvaus jonka jälkeen esittely. Alle viikko ja asunto oli myyty.
Sari on ystävällinen ja mukava. Yhteistyö oli saumatonta, viestintä sujuvaa! Myyntikin sujui niin nopeasti, että vieläkin ihmetyttää.
Esittelyvideo
Kokonaisuus. Kaikki toimi todella ammattimaisesti.
Kaikki sujui helposti ja Sari oli mielestämme todella pätevä ja mukava välittäjä. Hänen kanssaan oli helppo tehdä yhteistyötä, ja niin kuin hänelle itselleen totesin, niin voin suositella häntä välittäjäksi kaikille :) olimme myös todella tyytyväisiä asuntoilmoitukseen laitettuihin valokuviin. Ja kivana bonuksena saimme toisenkin, uuden välittäjän, joka oli vielä Sarilla perehdytyksessä. Hänkin oli todella mukava. Eli kaiken kaikkiaan kymppisuoritus!
Yhteydenpito välittäjään toimi moitteettomasti ja häneltä sai aina nopeasti vastauksia kysymyksiin. Välittäjä oli asiallinen, osaava ja ammattitaitoinen.
Nopea vastaus kysymyksiin ja kaikesta huolehtiva välittäjä. Välittäjä vaikutti aidosti kiinnostuneelta, innostuneelta ja selvitti asiat nopeasti mitä lupasikin
Kaikki onnistui todella hyvin ja vaivattomasti Sarin kanssa. Sain ensikertalaisena asunnon myyjänä kaiken tarvitsemani tuen ja neuvot toimeksiannon aikana. Suosittelen Sari suuresti, en voisi olla enempää tyytyväinen.
Asunto meni kaupaksi toivomassani 2 kuukauden ajassa, vaikka vuodenvaihde, korona-aika ja yhtiössä suunnitelman alla oleva energiaremontti asettivat ylimääräisiä haasteita myynnille. Olin koko ajan tietoinen, mitä välityksessä kulloinkin tapahtui. Välittäjä herätti luottamusta asiantuntemuksellaan ja ystävällisellä olemuksellaan.
Palkkaamamme välittäjä Sari Salmela oli todella ammattitaitoinen, ihmisläheinen ja täsmällinen. Hän hoiti sovitut asiat ajallaan eikä kertaakaan tullut oloa, etteikö asiat hoituisi. Sari hoiti kauppoja ajatellen meitä myyjänä, mutta avusti myös ostajaa asioissa joihin he tarvitsivat apua. Meillä jäi Sarin ansiosta todella hyvä mieli asuntokaupoista.
Nopea ja vaivaton asiointi.
Kaikki. Nopeus kaikessa toiminnassa, digistailaus markkinoinnissa tosi hyvä. Kaupat syntyivät saman tien mikä tärkeintä.
Kaikki sujui hyvin, kuten edelliselläkin kerralla, Asunnon markkinointi, kuvaukset ,digistailaus, yhteydenpito (esim. kysymykset ostajalta minulle) ja myynti.
Keskustelu, hyvä ohjeistus asioiden hoitoon, mahdolisuus esittää kysymyksiä. Kaikkiin kysymyksiin tuli selkeät vastaukset. Ystävällinen ja joustava palvelu. Kauppaan saattoi ryhtyä luottavaisin mielin.
Pudettiin hyvin ajan tasalla missä mennään.
Strateginen ajattelu ja koko prosessin hoitaminen järjestelmällisesti. Mukava ja mutkaton viestintä. Kaikkiaan erinomainen kokemus.
Kokonaisuus
Yhteyden pito, asioiden sujuva hoito. Kiinteistövälittäjä Timo oli valmis auttamaan mihin aikaan vain ja myös sunnuntaina. Todella sujuvaa, luotettavaa toimintaa!
Asunnon myyminen hoitui erityisen sujuvasti. Välittäjän toiminta oli asiantuntevaa sekä järjestelmällistä.
Koko prosessi oli erittäin hallittu. Välittäjä todella piti sen minkä lupasi. Hän on asiansa osaava, dynaaminen ja miellyttävä.
Kaikki meni ihan loistavasti! Meillä on nyt ensimmäinen oma asunto. Kiitos tuhannesti välittäjä Timo Keinäselle!
Erinomaisesti hoidettu asunnon myynti alusta loppuun. Systemaattiseen ja hyvin perusteltu myyntihinnan määrittely, nopea myynnin käynnistyminen, aktiivinen myyntityö, kilpailuasetelman rakentaminen tarjoajien kesken ja loistavasti organisoitu sopimuksentekotilaisuus ostajan kanssa.
All was very professional, great service, I would recommend Timo to everyone selling their property.
Välitys hoitui erittäin sujuvasti. Välittäjä huomioi ikäni, ja kävi perusteellisesti kaikki asiakirjat läpi kanssani.
Kommunikaatio, näyttöjen järjestäminen
Kaikki meni hyvin. Timo oli alusta alkaen oikeasti kiinnostunut kotimme myynnistä, perehtyi asioihin, hoiti asiat sovitusti, informoi tilanteesta yms..
Timo was particularly helpful and understanding. He tried to help is every possible way.
Realistinen näkemys. Hyvä tiedottaminen. Asunnon myynti sujui nopeasti ja helposti.
Välittäjä oli super hyvä, myös pankissa asiointi oli miellyttävää. Kiitokset välittäjälle ja Sarille❤️ Välittäjä vastasi välittömästi kaikkiin kysymyksiini ja niitä oli monta viikon sisään, myös kaikki tarvittavat paperit järjestyi Ennätys ajassa.
Esittely pystyttiin sopimaan hyvin uudestaan kun olinkin kipeänä päivänä, jolle olimme alun perin sopineet sen. Välittäjä oli ystävällinen ja hoiti asiat nopeasti ja lisäksi häneltä pystyi aina kysymään jos joku asia oli epäselvä.
Asunto meni eka näytöllä,saimme hinnan,jota ajattelimmekin,
Kaupanteko sujuvaa. Välittäjä oli hyvin kohtelias ja asiantunteva sekä asiallinen. Kommunikointi oli nopeaa ja asioista tuli nopeasti tieto. Hyvin ripeää työskentelyä.
Asunto meni nopeasti kaupaksi ja välittäjä oli asiantunteva. Kaikki sujui todella jouhevasti. Asiat sai hoidettua hyvin ja Timon sai aina kiinni puhelimitse ja sähköpostilla nopeasti.
Kaikki sujui ongelmitta alusta saakka.
Helppo sopia kodin myynti kokonaisuudessa ja ei mitään turhaa
Koko myyntiprosessi alusta loppuun. Vaikka lopullisten kauppojen osalta olikin pieniä hidasteita ja jännitysmomentteja, välittäjän ammattitaito ja kokemus antoi mielenrauhaa ja uskoa että kaikki menee maaliin. Ja niin menikin, tietenkin.
Aktiivinen ja ajantasainen kommunikointi. Todella ystävällinen palvelu ja hyvä asiantuntemus. Kaikki sujui todella hyvin.
Tiedonvaihto oli sujuvaa ja myynti tapahtui nopeasti. Myös myyntipäätöksen jälkeen tarvittavat toimenpiteet sujuivat hyvin.
Informoi muutoksista, oli paneutunut kohteeseen. Otti selvää asioista mitkä meitä askarrutti
Asunnon myyminen suhteellisen nopeasti vaikeana aikana. Timo Keinänen on osaava ja välittävä, suosittelen.
Timo Keinänen piti koko prosessin ajan erittäin aktiivisesti yhteyttä, piti asiakkaan puolia erinomaisesti ja alueosaaminen oli ajantasaista!
Ystävällinen
Kaupantekoon liittyvät vaiheet sujuivat erittäin hyvin, tietoa oli saatavilla laajasti, ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin sain vastaukset viipymättä. Tiedonkulku kaikkinensa oli loistavaa!
Asunto meni heti ensinäytön jälkeen kaupaksi. Välittäjämme oli erittäin tunnollinen osaava ja piti meidät ajantasalla.
Kokonaisuus. Välittäjä piti minut hyvin ajantasalla kaikesta näytöstä lähtien asuntokauppoihin. Lisäksi hän oli reilu, ystävällinen sekä minulle jäi erityisen hyvä kuva ensiasunnon ostajana, hän oli selkeä ja aina valmis vastaamaan kysymyksiin.
Yhteydenpito läpi prosessin ja sovitut asiat. Välittäjän oma-aloitteisuus.
Yhteydenpito, tiedottaminen ja huolenpito asioiden sujuvuudesta. Super!
Myyntikohteeseen perehtyminen, huolellisuus ja myyntiaktiivisuus. Välittäjästä tuli luotettava vaikutelma. Myyjällä oli tunne, että välittäjä todella haluaa myydä kohdetta ja tekee sen eteen työtä aktiivisesti.
Kaikki kaupan vaiheet asuntonäytöstä lähtien ovat sujuneet loistavasti. Näytössä saimme tilaa katsella ympärillemme rauhassa, mutta samalla meille kerrottiin asuntoon tehdyistä remonteista ja ominaisuuksista. Kaikkea ei siis tarvinnut itse hoksata kysyä. Lisäksi meitä askarruttaneisiin kysymyksiin etsittiin nopeasti vastaus ja saimme kattavasti neuvoja asuntokaupan kaikissa vaiheissa. Olemme ensiasunnon ostajia, joten koko prosessi jännitti meitä, mutta osaavan ja oma-aloitteisen välittäjän avulla etenimme luottavaisesti ostotarjoukseen asti. Ostotarjouksen jättämisen jälkeen meidät on myös pidetty hyvin ajan tasalla asuntokaupan etenemisestä. Meitä ei siis ole jätetty missään vaiheessa yksin.
Kokonaisvaltaisesti täyden kympin suoritus. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista sopivalla huumorilla höystettynä. Kaikki mistä sovittiin toteutui. Yhteydenpito oli tiivistä ja koko lyhyen myyntiajan tuntui siltä että meitä pidettiin tiiviisti ajantasalla ja yhteydenotto sujui meille sopivimmalla tavalla. Välittäjämme oli ihanan maanpäällinen ja hänen kanssaan oli helppo keskustella ja esittää kysymyksiä.
Kaikki, palvelu sujui hyvin ja ammattimaisesti. Olemme tyytyväisiä koko pakettiin. Kaikki tapahtui niinkuin sovimme.Välittäjämme huomioi hienosti myös toivomamme yhteydenpito toiveen.
kommunikointi, välittäjän aktiivisuus ja selkeys / systemaattisuus
Välittäjä oli suora ja reilu, hinnasta ym puhuttiin suoraan ja kiertelemättä. Tiedotus toimi hyvin, välittäjä piti minut ajan tasalla koko ajan. Sähköinen kauppa on todella kätevä!
Kaikki
Kaikki sujui erinomaisesti
Kaikki sujui helposti ja näppärästi! Toni Swanljung oli aina tavoitettavissa jos kysyttävää oli. Jäi todella hyvät fiilikset, kiitos 😊
Toni on erittäin täsmällinen, järjestelmällinen ja luotettava. Kaikki, mitä sovittiin piti ja enemmänkin. Suosittelen Tonia vahvasti ja hän tulee myymään myös seuraavan kotini. Sen lisäksi, että Toni oli reilu ja rehellinen minulle, uskon että ostajat kokivat myös samoin. 5/5!
Tonin kanssa oli helppo toimia, kaikki tarvittava tuli kuin apteekin hyllyltä. Suosittelen!
Välittäjä piti meitä ajantasalla,hänen ohjeensa olivat selkeitä ja yhteistyö sujui mutkattomasti. Välittäjä toimi ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien ammattimaisesti,kuitenkin huomioiden asiakkaan tarpeet.
Asunnon ostajan tukeminen ja asioiden sujuva hoitaminen. Ja kyllä, myyjä ja ostaja vaatii kyllä tukipilarit ympärille isojen asioiden äärellä.
Verrattuna muihin asunnonostossa tapaamiimme välittäjiin, Toni vaikutti ylivoimaisesti parhaalta. Hän oli oma-alotteinen ja teki ostosta helppoa ja mukavaa meille. Konkreettisia esimerkkejä: - Saimme selkeän paketin kaikista asuntoon liittyvistä dokumenteista (eri kohteiden välittäjiltä piti osata pyytää kaikkea erikseen) - Pankki neuvoi meitä virheellisesti, että välittäjän vastuulla olisi allekirjotustilaisuuden varaaminen. Toni kuitenkin todisti pankin väitteen vääräksi ja silti tarjoutui varaamaan ajan meidän puolestamme. - Neuvoi meitä ammattitaitoisesti asuntokaupan eri vaiheissa.
Kaikki kodin myyntiin liittyvät asiat sujuivat mallikkaasti. Välittäjä huomioi asiakkaan näkemykset, hoiti asiat odotettua nopeammassa aikataulussa ja joustavasti haastavassa tilanteessa (paljon kohteesta kiinnostuneitaja) sekä erittäin huolellisesti, kuten aiemminkin - syy, miksi valitsin juuri hänet.
Kommunikointi oli sujuvaa, välittäjän hyvä perehtyneisyys.
No oikeastaan kaikki! Olimme ostamassa kalliosta yksiötä ja Toni Swanljung teki kaupat todella helpoksi ja piti meitä todella hyvin ajan tasalla. Lisäksi välittäjä vastasi ilman viivettä kaikkiin yhteydenottoihin, tyhjensi myyjän puolesta vintti- ja kellarikomerot ja luovutti vielä asunnon avaimet toivomustemme mukaan. Ei mitään valittamista.
Kerran vkossa raportti tehdystä työstä.
Toni perehtyi tarkasti kohteen tietoihin ja kommunikoi selkeästi läpi koko prosessin. Tiesimme koko ajan missä mennään ja sovimme miten edetään. Luotettavaa ja asiantuntevaa toimintaa, kiitos paljon!
Asioiden taustottaminen ja selkeät syy-seuraus kartoitukset, eli looginen ja tarkka eteneminen. Lisäksi perustelut, että miksi dataa / infoa tarvitaan ja mitä sillä saadaan aikaiseksi.
Koko prosessi meni hyvin, meidät pidettiin hyvin ajan tasalla missä mennään.
Koko kauppa kaikkine vaiheineen. Toni piti koko ajan ajantasalla.
Tonin kanssa toimiminen oli helppoa. Hän piti meidät jatkuvasti ajantasalla tilanteesta. Me saimme aina selvät ohjeet mitä tulee seuraavaksi tapahtumaan. Toni oli helposti lähestyttävä ja erittäin mukava ihminen.
Kommunikointi, ajantasalla pitäminen, rehellisyys, kaupan nopeus
Kaikki sujui erinomaisesti!
Asiat hoituivat jouhevasti sovitussa aikataulussa ja sain vastaukset kaikkiin kysymyksiin.
Tonin miellyttävä kommunikointi ja todella iso avuliaisuus koko ajan. Kohtelias ja auttavainen. Aivan ihana palvelukokemus.
Kaikki sujui todella hyvin. Kommunikointi ja koko prosessi ensikäynnistä, kuvaukseen, näyttöön ja kauppojen tekoon meni mutkattomasti. Olimme oikein tyytyväisiä myös lopputulokseen!
Kaikki toimi todella hyvin ja Toni teki selväksi että jos jokin asia kaupassa askarruttaa, hänelle voi laittaa viestiä ja kysyä / varmistaa asian.
Kaikki
Yhteydenpito ja kysymyksiin vastaaminen oli nopeaa ja kattavaa. Ammattimaista toimintaa ja monipuolista osaamista joka osassa, jolla tehtiin nopeat kaupat. Tarkka ja osaava kokonaisuuden hallinnassa. Asiakkaan puolella jos ulkopuolinen taho mokaa. Valokuvaajan valinta osui myös aivan nappiin.
Viestintä sujui hyvin, välittäjä kertoi jatkuvasti, missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi
Asiakas tiesi koko ajan, missä mennään asunnon myynnissä. Hyvä yhteydenpito.
Yhteistyö välittäjän kanssa toimi erityisen hyvin. En olisi voinut toivoa parempaa ensiasunnon välittäjää!
Kaikki sujui erinomaisesti. Täsmällisyys, ystävällisyys, tarkkuus olivat huippuluokkaa.
Suosittelen Tonia koska hän on asiakasta kuunteleva välittäjä. Hän on rehellinen sanomisissaan. Hänen tekemänsä hinta-arvio oli aivan oikea. Hän tekee valtavasti etukäteistyötä, joka kantaa hedelmää varsinaisessa myyntihetkessä. Hän sai myös ostajan ymmärtämään, että asunto on juuri se mitä on, mitään ei yritetä peitellä. Hän osaa viedä asunnon kaupan maaliin.
Toni on asiantunteva ja perusteellinen välittäjä. Hän antaa neuvoja, jotka ovat järkeviä ja joiden noudattaminen on myynnin kannalta edullista. Hän on valmis tekemään töitä valmistautuessaan myyntiin. Hän selvittää niin alueen kaavoituksen yksityiskohdat, kuin asunnon materiaalit täsmälleen. Hän tekee realistisen hinta-arvion ja osaa neuvotella ostajan kanssa saavuttaakseen sen.
Asiat etenivät sovitun mukaisesti, miellyttävä, asiallinen ja rehellinen toimintatapa.
Asuntokaupat kokonaisuudessaan sujuivat mutkattomasti, vaikka olimme ensimmäistä kertaa liikenteessä ja pankki ym. protokollat meille täysin vieraita osasi välittäjä neuvoa ja opastaa meitä kaikissa näihin liittyvissä asiaoissa. Lisäksi erityiskiitokset välittäjälle ripeistä reagoinneista viesteihin ja puheluihin viikonpäiviin ja kellonaikoihin katsomatta. Erityisesti vaikutuksen teki välittäjän perehtyneisyys kohteeseen verrattuna alueen muihin välittäjiin, joihin olimme yhteydessä asuntoa etsiessämme. Välittäjä osasi vastata hyvin esitettyihin kysymyksiin ja kertoa kattavasti tietoja kohteesta. Myös hieman monimutkaisemmat kysymykset välittäjä selvitti nopeasti puolestamme isännöitsijän kautta.
Toni oli äärimmäisen ammattitaitoinen ja osasi vastata kaikkiin kysymyksiimme. Hän oli asiansa tunteva, huumorintajuinen ja lämmin välittäjä.
Asiakaspalveluhenkisyys, välitön ja nopea asiointi
En oikeastaan keksi nokan koputtamista mistään kaupan vaiheesta. Toni Swanljung hoiti homman alusta loppuun ammattitaitoisesti ja herkällä korvalla sekä myyjän että ostajan tarpeet huomioiden. En voi muuta kuin suositella!
Kaikki sujui hyvin ja ripeästi, koronatilanteesta huolimatta
Näyttö, tarjouksen tekeminen ja kaupanteko. Ylipäätään kommunikointi välittäjän kanssa oli sujuvaa ja vaivatonta.
hyvin
Kaikki meni mukavasti, välittäjä järjesti oman ajan minulle ennen varsinaista näyttöä ja sopimuksen tekoon löytyi tuuraaja, kun varsinainen välittäjä oli varattu.
Kokonaisuus
Koko ketju toimeksiannon aloituksesta loppuunvientiin oli kiitettävä. Korona-ajan takia toimeksiantaja oli poissa kaupungista koko ajan ja välittäjä hoiti kaikki asiat.
Mainostaminen eri sivuilla oli näkyvää ja herätti mielenkiintoa. Tarjouskaupaksi muuttaminen sujui jouhevasti.
Välittäjän aktiivisuus myyjään ja tarjousten tekijöihin koko prosessin ajan. Huolellinen valmistautuminen myynti-ilmoituksen teossa. Lisäksi loppuvaiheessa ylimmän tarjouksen tekijän kanssa käydyt monivaiheiset keskustelut ja niistä tiedottaminen myyjälle.
Asuntokauppa oli sujuvaa - välittäjä toimi kaikin puolin ammattimaisesti ja asiallisesti.
Kaikki meni sovitulla tavalla ja hyvällä aikataululla.
Kaikki sujui. Välittäjä oli luottamusta herättävä ja miellyttävä.
Yhteydenpito, ja toki se, että koti meni ennätysnopeasti myyntiin.
Myönteinen suhtautuminen asiakkaan näkemyksiin ja toiveisiin sekä aktiivinen osallistuminen asunnon vuokraamiseen liittyviin lisäselvityksiin.
Homma eteni nopeasti ja sujuvasti.
Koko prosessi
Tunsimme välittäjän ja hän tunsi meidän tarpeet ja toiveet.
Asunnon myynnin sopimuksen teko.
Asiani tarkka ja ahkera seuraaminen.
Antin kanssa oli helppo ja mukava asioida ja hän hoiti asuntomme myynnin todella hienosti ja nopeasti. Lämpimät kiitokset hyvästä palvelusta Antille.
Yhteydenpito ja asioista sopiminen sujui hyvin
kaupan nopeus
Innostunut, ammattitaitoinen ja asiallinen välittäjä heti ensinmäisestä puhelusta lähtien. Ensi käynnillä oli jo hyvä suunnitelma valmiina, oli myös perehtynyt alueeseen ym. Valisimme vastoin ennakkosuunnitelmaa heti ensinmäiseksi tavatun välittäjän, niin hyvän vaikutelman saimme, eikä tarvinnut pettyä! Kaikki sujui joutuisasti, ei aikailtu. Esite valokuvineen oli selkeä ja hyvä! Kiinnostusta oli ennokkoesittelyyn ja sieltä löytyi ostajaehdokkaat. Ehdollisen tarjouksen takia esittelyjä jatkettiin yli kolme kuukautta kerran viikossa, joten välittäjä kyllä paneutui täysillä ja saimme koko ajan hyvin tietoja asiakkaiden yhteydenotoista. Asunto on myyty! Arvosana 4 1/2, suosittelemme!
Eeron kanssa oli vaivatonta ja miellyttävä asioida. Kiitos!
Kaupanteko ja asiakirjojen järjestely kuntoon ennen kauppaa osakekirjojen kanssa kun oli säätämistä. Nordea yhteyshenkilö nopeutti ostoprosessia varmasti useilla päivillä.
Asioiden selostaminen vaihe vaiheelta.
Lopputulos asunnon myynnin osalta oli hyvä sekä hinnan että hallinnan siirron osalta.
Hyvää yhteydenpito aina kun tarvitsi
Yhteydenpito, tiedotus, asiakkaan parhaan ajattelu
Asiantuntevaa ja aktiivista toimintaa, yhteistyö sujui hyvin
Kaikki sujui hienosti. 😊
Yhteydenpito ja tehokkuus, tässä kaupassa ei kauaa nokka tuhissut!
Ensiasunnon ostajana moni asia oli itselleni epäselvää, tähän yhdistettynä vielä uudiskohde. Sain paljon opastusta ja asiat käytiin hyvin tarkkaan läpi.
Yhteydenotot. Kysymyksiin vastattiin. Aktiivista toimintaa.
Hyvä kokonaisuus
Meitä pidettiin kokoajan ajan tasalla. Kommunikaatio toimi hyvin!
Kaupan teko
Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja kauppa sujui mutkattomasti.
Kaikki meni alusta loppuun hyvin.
Ystävällinen yhteydenpito
Viestintä oli selkeää ja omat näkökohtani otettiin hyvin huomioon. Viestintä oli johdonmukaista. Ei liian tiheätä eikä liian harvaa. Viestejä tuli silloin kuin oli jotain asiaa. Ei siis turhia viestittelyjä. Kun oli itselläni jotain kysyttävää, tuli vastaus aina ripeästi.
Asiallisesti hoidettu pitkä prosessi.
Välittäjä oli aktiivinen ja teki työnsä hyvin.
Myytiin nopeasti, prosessi oli nopea ja selkeä.
Asunnon esittelyssä oli asiantunteva ote. Yhteydenpito välittäjään oli jouhevaa ja avointa. Välittäjä jalkautui taloyhtiöön etsiäkseen yhtiön puheenjohtajan käsiinsä, kun yhteystietoja ei muuten meinannut löytyä. Koko ostoprosessi sujui oikein mukavasti.
Välittäjä oli hyvin ystävällinen ja auttoi ihan kaikissa asioissa selkeästi ja hyvin. Hän oli myös tarkka ja huolellinen. Eikä liian ” tärkeä” tuttavallinen. Hänen kanssaan oli todella helppoa asioida.
Kokonaisuus oli hyvä ja miten asiat etenivät vaihe vaiheelta. Jyrki infosi asioista välittömästi ja selkeästi missä mennään ja millä aikataululla.
Yhteydenpito oli aktiivista ja ystävällistä.
Kaikki yhteydenpito. Olen tosi tyytyväinen.
Markus Piittinen hoiti hommansa kaikin puolin hyvin, luotettavasti ja osaavasti ja hänen kanssaan oli mukava asioida.
Kaikki adiat oluvat hyvin seljeästi kerrottu.,ei jäännyt missä kohtaa epäselvää miten asiat etenevt.
Yhteydenpito oli helppoa
Kun alun selvitykset ja paperihommat oli tehty, myyntiin saattaminen ja itse myynti tapahtuivat ripeästi ja vaivatta
Kommunikointi ja tiedon välittäminen. Selkeys.
- Selkeä palkkio. - Hyvä välittäjä, joka sopi minun konseptiini. Eli ei tuputtanut stailausta eikä muita muutostöitä myyntiä varten. Realisti👍. - Erittäin tyytyväinen saamaani palveluun.
Kommunikaatio sujui hyvin ja välittäjä toimi ammattitaitoisesti.
Asiakas palvelu
Kommunikaatio.
Se, että asunto meni kaupaksi ja myyjän ystävällisyys.
Erittäin ammattitaitoisesti ja nopeasti sujui kaikki asiat toimeksiannossa.
myynti ja kauppa sujui erittäin nopeasti ja helposti, ehkä asiaa auttoi, että välittäjä asuu samassa taloyhtiössä
Esittely
aktiivisuus, informointi
Yhteydenotto, kommunikaatio ja saatavuus olivat erinomaisia.
Avoin keskustelu, selkeä asiainti ,luotettava
Ystävällistä palvelua ja ammattitaitoiset sekä realistiset odotukset myynnistä, jotka myös toteutuivat erittäin hienosti. Hyvät myyntikuvat asunnosta.
Nopea ja selkeät vastaukset kysymyksiin. Asiakirjojen toimittaminen sovitussa aikataulussa. Sai rauhassa tutustua kohteeseen.
kaikki sujui ihan hyvin
Esittely ja kauppatilann
Pekka oli ystävällinen ja asiantuntija. Hänen kanssaan oli miellyttävä asioida.
Yhteistyö!
Asiantunteva ja vastuullinen markkinointi sekä asiakaspalevlu
Kaikki tapaamiset sujuivat sovitusti sekä meidän toiveet huomioiden. Yhteydenpito oli myös erittäin sujuvaa. Kaikki asuntoon liittyvä tieto oli myös selkeää ja saimme kysymyksiimme aina vastauksen. Välittäjän kanssa oli muutenkin miellyttävä asioida.
Hyvä ja miellyttävä asiakaspalvelu. Kaikki sujui jouhevasti.
Asiakaspalvelu
Loistavat esitteet kohteesta. Mutkaton yhteistyö ja osaaminen. Myyjä hyvä tyyppi.
Välittäjä, jolla oli aikaa vastata kysymyksiin. Välittäjä ei myöskään "hehkuttanut" kohdetta väärin syin vaan oli totuuden mukainen ja neutraali mielipiteissään
Välittäjä oli aidosti kiinnostunut kohteesta ja hän oli olemukseltaan miellyttävä ja innostava. Kaikki sujui oikein mallikkaasti ja hyvällä ammattiaidolla sekä täsmällisyydellä.
Neuvottelu
Palvelu oli nopeaa alusta alkean ja kaikki käytännön asiat sujui asiakkaan näkökulmasta kuin itsestään. Asiakkaan rauhoittaminen, kun kaupanteko tuntui haastavalta ja turhauttavalta ;)
Kaikki toimi vaivattomasti ja Välittäjän asiantuntemus erittäin hyvä, kiitos! Suosittelen lämpimästi!
Asiat sujuivat vaivattomasti, kiitos!
Luottamus
Nopea, luotettava
Kaikki. Sari oli ystävällinen, mutta jämäkkä. Heti alusta lähtien tuli olo, että hän osaa asiansa ja saa asunnon myytyä nopeasti. Kaikki hoitui vakaalla ammattitaidolla.
Ajankohdista sopimisen joustavuus, avuliaisuus ja kaiken kaikkiaan hyvä asiakaspalvelu. Tärkein eli hyvän lopputuloksen saavuttaminen eli tarjouksen ylittänyt kauppahinta oli tietysti ihan paras asia.
Ystävällinen, piti ajantasalla ja asiat tehtiin niin mikä on helpointa sekä ostajalle että myyjälle. Kumpaakaan suosimatta, vaikka toinen vaan hänen palveluistaan maksoi. Jaksoi kertoa asiat läpikotaisin.
tiedonkulku oli toimivaa asiantuntevaa palvelua palveluhenkisyys
Mielestäni asuntoni kauppa hoidettiin välittäjän toimesta kaikilta osilta hyvin.
Yhteydenpito oli nopeaa ja välittäjä ammattitaitoinen.
Ordnande av visningen gick smidigt. Engagerad och kunnig förmedlare.
Miellyttävä, asiansa osaava välittäjä joka teki parhaansa vaikkei kaupat onnistuneetkaan
Kärsivällinen yhteydenpito myyjien kanssa
kokonaisuudessaan meni hyvin
Mielestäni ei tarvitse eritellä mitään kohtia sillä kaikki sujui mutkattomasti. 😊
Ei hirveästi mitään mistä pitäisi valittaa. Hyvin suju vaikka tuli vaihdos välittäjissä kesken kaiken.
Asioiden hoito onnistui nopeasti ja kohteliaasti. Palveluajat olivat paremmat kuin odotin ja yhteydenpito oli helppoa.
Positiivinen ja asiantunteva henkilökemia
Välittäjän vaihtuminen kesken kaiken oli aluksi hämmentävää, mutta ei ollenkaan huono juttu. Päinvastoin!
Asiantuntemus ja asioiden perusteellinen hoitaminen
Oikein hyvin koko prosessi
nopeat vastaukset, ystävällinen palvelu
Kaikki asiointi sujui erittäin helposti ja saatoin luottaa välittäjään. Välittäjä oli alusta asti rehellinen ja kävi asiat läpi minun kanssani perinpohjaisesti.
Yhteistyö välittäjän kanssa, toiveitani kuunneltiin ja kauppojen sopiminen oli asiantuntevaa.
Välittäjä oli aktiivinen ja jaksoi vastailla kaikkiin kysymyksiin ahkerasti ja hoitaa asiat.
Yhteydenpito, näyttö, kaupantekotilaisuus
Asiallinen ,realistinen näkemys alusta loppuun.Koko prosessin ajan.
Koko kauppa sujui hienosti.
Timo on asiantunteva ja luotettava välittäjä. Hän on hyvin tavoitettavissa.
Valmistelut myynnin aloittamiseksi sujui jouhevasti, samoin kaupat. Palvelu on asiantuntevaan ja ystävällistä.
Timo järjesti esittelyt todella nopeasti ja sujuvasti! Kaupantekotilaisuus meni oikein mallikkaasti. Kommunikointi oli kaikin puolin hyvää. Jäi hyvä fiilis välittäjän toiminnasta!
Keskustelu oli aktiivista ja nopeaa, missään kohtaa ei tarvinut jäädä odottelemaan vastauksia.
Tunne siitä, että tulin kuulluksi, kaikki asiani asuntooni liittyen otettiin huomioon. Välittäjä perehtyi asuntooni ja taloyhtiöön erittäin tarkasti ja huolellisesti. Välittäjä piti minut hyvin ajan tasalla koko ajan, oli aktiivisesti yhteydessä. Mielyttävä henkilökemia.
Asiakkaan kohtaaminen hyvin luontevaa ja asiantuntevaa! Ensiasunnon ostamisen yhteydessä paljon jännitettävää, niin kiva että osui kohdalle rento ja mukava välittäjä:)
Kaikki asiat tuli hoidettua reippaasti ja minut pidettiin koko ajan hyvin tietoisena eri vaiheista. Asiat selitettiin helposti ymmärrettävästi ensiasunnon ostajalle.
Kauppa sujui nopeasti ja hyvin.
Asiantuntevasti kohteeseen tutustuminen
Välittäjän viestiminen ja aktiivisuus. Välittäjällä oli koko ajan tilanne hallinnassa.
Nopea ja selkeä kommunikaatio.
Palvelu oli asiantuntevaa ja huolehtivaa.
Perusteellinen kohteen kaupallisteknisten tietojen keruu huoltohistoriasta kaavoitustilanteeseen. Kuvaajan ohjaus. Rauhallinen, miellyttävä käytös. Yhteydenpito.
Communication and service in english
Yhteydenpito oli sujuvaa ja oikea-aikaista. Tietoa ja ohjeistusta tuli juuri niin paljon kuin kulloinkin tarvittiin.
Yhteydenpitö
Swanljung Toni on erittäin ystävällinen ja fiksu välittäjä!
Ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen ote.
Asunto myytiin enne näyttöä.
Asuntoesittely oli järjestetty hyvin. Päätös vuokralaisista tehtiin nopeasti.
Kaikki sujui moitteettomasti.
Tietoa sai kaikesta tarvittavasta ja kysymyksiin vastattiin aina nopealla aikataululla.
Asunnon myynti onnistui hyvin. Hinta-arvio osui kohdilleen ja myyntiaika oli lyhyt.
Eero hoiti myynnin ammattimaisesti ja piti minut ajan tasalla tapahtumista!
Eero on hyvin itsenäinen välittäjä, ja sopii erinomaisesti välittäjäksi kohteisiin, missä myyjä voi ja haluaa antaa vapaat kädet ammattilaiselle ja haluaa olla stressaamatta käänteitä. Yhteydenpito oli tiivistä ja luontevaa. Meidän kohdalla jäimme kaipaamaan ehkä yksityiskohtaisempaa tietoa ostajaehdokkaista ja ikäänkuin analysointia katsojista ja missä mennään kenenkin potentiaalisen ostajan kohdalla vai mennäänkö missään. Eero on asiantunteva, asiallinen ja ystävällinen sekä helposti lähestyttävä.
Ostimme asunnon myllypurosta ja kaikki sujui oikein hyvin. Kommunikaatio oli vaivatonta puolin ja toisin välittäjän kanssa. Saimme myös kaiken tarvitsemamme tiedon ja asiointi oli muutenkin mukavaa ja rentoa.
Välittäjä osoitti sekä hyvää ammattitaitoa että hänellä oli käytössään laadukkaat menetelmät ja välineet.
Asiat sujuivat mutkattomasti; ainoa asia mikä jäi minulle epäselväksi, oli "velaton" hinta. Ymmärsin, ettei yhtiövelkaa vähennetä kauppahinnasta, vaan ostaja saa päättää, miten velan kanssa toimii.
Palvelu oli nopeaa ja sujuvaa!
Mielestäni melko hyvin. Parempaa ohjeistusta ensiasunnon ostajana olisin toivonut siihen, että kauppakirja täytyy olla valmiina pankkineuvotteluissa. Viimeisin sähköposti, jonka aiheena nykyisen postiosoitteen muutoksen välittäminen rakennuttajalle. Haluaisin siitä myös kuittauksen sähköpostiini.
Eeron syvällinen asiantuntemus ja perehtyneisyys rakensi luottamusta hyvin. Aina oli aikaa käydä asioita läpi ja hän palasi nopeasti, mikäli tarkennettavaa oli. Jäi erittäin ammattimainen ja yhtä aikaa sujuva kokemus.
Nopeat reagoinnit kyselyihin, ystävällinen palvelu, helppo yhteydenpito, proaktiivinen tiedottaminen, perehtyneisyys kohteeseen, hyvin järjestetty kaupanteko. Kiitos Eero!
Välittäjä oli luonnollinen ja oma itsensä. Hallitsi prosessin hyvin ja osasi vastata kysymyksiin.
esittelyt kokonaisuutena, taloyhtiön dokumenttien saanti, itse kaupan teko
Koko homma
Kommunikaatio välittäjän kanssa
Yhteydenpito ja ajantasalla pitäminen. Luotettavuus ja tuttavallisuus.
Kauppa
Välittäjä oli ystävällinen ja joustava sekä toimitti kaikki paperit nopeasti ja asia edistyi jouhevasti.
Välittäjän sai kiinni helposti myös ilta-aikaan ja hän osasi työnsä oikein hyvin.
Kauppa oli nopea
Paperit saatiin kuntoon nopeasti ja vastaukset kysymyksiin tuli nopeasti. Tarjouskauppa ei ole kiva kun lähtö oli pikkaisen korkea - mutta ei välittäjän vika ja kaupathan tuli
Myynti tapahtuma.
Ammattimainen ja asintunteva välittäjä, jolla oli oikea kiinnostus saada asunto myydyksi.
Välittäjän tavoitti hyvin ja kaupat saatiin tehtyä nopeasti.
Yhteistyö ja viestintä. Välittäjä oli avulias ja kertoi kärsivällisesti vaiheista.
oman välittäjän kanssa saatiin aina asiat nopeasti ja hyvin hoidettua. Meitä pidettiin hyvin ajan tasalla siitä, missä mennään.
Erittäin hienot kuvat ja hyvä myyntiesite, asuntonäyttökin saatiin joka viikko. Yksityisnäytöt useammin.
Yhteydenpito ja asioiden hoito oli sujuvaa, vastaukset nopeita, palvelu aina ystävällistä.
Kokonaisuutena meni hyvin ja kiitokset välittäjälle siitä, että jaksoi pitää ahkerasti yleisiä näyttöjä.
Yhteydenpito ennen kaupan tarjouksen hyväksyntää. Video- ja valokuvaus sujui erityisen hyvin, kuten myös asunnon myyntitarjouksen esittäminen.
Mukava ja ystävällinen kommunikointi ja ajantasalla pitäminen
Ystävällinen palvelu ja asioiden selvittäminen
Asunto meni ensimmäisellä näytöllä kaupaksi! Selkeästi hinnoittelun suunnittelu oli kohdillaan. Sari on lämminhenkinen ihminen ja asiat sujui ripeästi ja selkeästi.
Välittäjämme piti meidät hyvin ajan tasalla koko myynnin ajan sekä informoi meitä hyvin kaupan teon vaiheista. Asiointi oli sujuvaa ja mukavaa hänen kanssaan.
Erityisen hyvin sujui yhteydenpito ja säännöllinen tiedottaminen.
Yhteydenpito sujuu hyvin
Välittäjä oli aina hyvin tavoitettavissa.
Kuvaus ja kuvat.
Asunnon esittely ja luottamuksen rakentaminen.
Yhteydenpito välittäjän kanssa sujui nopeasti ja hän selvensi erinomaisesti monia ensiostajan huolia.
Asunnolle löytyi hyvä ostaja ja kuvat asunnosta stailattuina olivat onnistuneita.
Homma saatiin maaliin vaikka ajankohta ei ollut helpoin mahdollinen
Kaikki
Tapaamiset alkoivat ajallaan
Nettiesittely.
Perusasiat menivät hyvin. Yhteydenpito oli sujuvaa.
Sain asunnon :D Yhteydenpito tarjous-vastatarjous-prosessin aikana sujui hyvin
Esittelyn sopiminen ja tarjouksen tekeminen
kommunikointi ja pankin suosittelu
Kauppatilaisuus sujui hyvin. Mikään muu sitten ei.
Tarjouksen hyväksymisen jälkeen homma sujui hyvin.
No jaaa empä keksi mitää
-
Ei yhtään mikään
Ei mikään.
;