Pekka Kyrö

Pekka Kyrö

Myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, osakas

Myynnin johtamista pitkällä alan kokemuksella

Olen toiminut pääkaupunkiseudulla kiinteistönvälitysalan merkittävimmissä yrityksissä jo lähes 20 vuoden ajan, joista viimeiset 10 vuotta olen työskennellyt myynninjohdollisissa tehtävissä. Olen kouluttautunut LKV kiinteistönvälittäjä ja suorittanut myös JET-tutkinnon vuonna 2009. Vaikka en itse enää käy kentällä, tiedän tarkkaan, kuka välittäjistämme sopii juuri sinulle.

Sp-Koti Urbaaneissa tehtäviini kuuluu laillisuuden valvonta hyvää välitystapaa noudattaen sekä vastuu muun muassa rekrytoinneissa. Lisäksi työskentelen yhdessä toimitusjohtajamme kanssa liiketoiminnan sekä markkinoinnin suunnittelussa ja kehittämisessä.

Välitystyössä pidän arvossa tarkkuutta, oikeudenmukaisuutta ja asiantuntemusta, unohtamatta kuitenkaan huumorintajua. Asiakkaan kohtaaminen rennosti ja rehdisti omalla persoonalla on tärkeää ja mieleenpainuvaa.

Me Sp-Koti Urbaaneissa haemme jatkuvasti joukkoomme uusia osakkaita, ja haluamme kasvaa vakaasti yhdessä osakkaidemme kanssa. Jos urbaani työyhteisö sekä arvomme rohkeus, rehtiys ja ketteryys tuntuvat istuvan myös sinun tapaasi toimia, niin vaihtaisin mielelläni kanssasi muutaman sanasen lisää!

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;