Sari Salmela

Sari Salmela

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, eMBA, kaupanvahvistaja, osakas

Asuntokauppasi hoituvat ammattitaidolla ja turvallisesti

Huolehdin, että sinä saat ammattitaitoista, tehokasta ja luotettava palvelua sekä neuvoja, miten saat kodistasi parhaan hinnan, kun myynti on sinulle ajankohtaista. Minulle on kunnia-asia palvella sinua niin, että haluat suositella minua myös ystävillesi. Tyytyväinen asiakas on minulle kaikkein tärkein syy jatkaa joka päivä tätä työtä, jota teen suurella sydämellä. 

Suhtaudun asumiseen, kodin ratkaisuihin ja asuntokauppaan intohimoisesti ja se näkyy tavassani työskennellä. En laske työtunteja ja minulle on tärkeintä onnistua parhaalla mahdollisella tavalla sinun asuntokaupassasi. Luonnettani kuvaa aktiivisuus, periksiantamattomuus ja vauhdikas energia, joiden johdosta minulla on kaupan päättämisen taito.

Myös omat kiinnostuksen kohteeni kertovat asiantuntemuksestani. Olen toiminut asuntosijoittajana lähes 20 vuotta ja siksi pystyn palvelemaan sinua myös asuntosijoittamisen moninaisissa kysymyksissä. Lisäksi olen ehtinyt hankkia kokemusta myös omakotitalon rakennuttamisesta jo parinkin rakennushankkeen verran, ja sitä kautta olen oppinut paljon myös rakentamisesta ja talotekniikasta. 

Ennen siirtymistäni kiinteistönvälitysalalle, tein pitkän uran finanssialalla sijoitus-, rahoitus- ja myynninjohtotehtävissä. Tämä antaa minulle valmiudet neuvoa asiakkaitani myös esimerkiksi asuntokaupan rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV, LVV) sekä suorittanut alan korkeimman koulutustason, Ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon (YKV). Olen myös kaupanvahvistaja. Kehitän ammattitaitoani jatkuvasti seuraamalla eri kanavien kautta muuttuvaa lainsäädäntöä ja hyvän välitystavan ohjeistuksia. Kuuntelen aktiivisesti alaamme liittyviä podcasteja, olen puhunut asuntosijoittamisen webinaarissa ja tehnyt asuntosijoittamisen verkkokoulutusta yhteistyössä Säästöpankin kanssa.

Soita minulle jo tänään!

Välittäjän ammattimainen ote kaupanteossa teki ostoprosessista turvallisen ja miellyttävän. Erityisen kiitollisia olemme että välittäjä hoiti kaikki mahdolliset riskikohdat tarkasti ja puolueettomasti, kuunnellen molempia osapuolia.
kaikki sujui hyvin
Ystävällinen ja asisantunteva välittäjä.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;