Sari Salmela

Sari Salmela

Osakas, LKV, LVV

Hoidan asuntokauppasi ammattitaidolla ja turvallisesti

Oman kodin myynti ja osto on usein elämän suurin kauppa ja siksi minulle on kunnia-asia hoitaa sinun asuntokauppasi ammattitaidolla, turvallisesti ja suurella sydämellä.

Olen kiinteistö- ja asuntokaupan vahva ammattilainen. Olen toiminut myös asuntosijoittajana yli 15 vuoden ajan. Olen ehtinyt hankkia myös kokemusta oman talon rakennuttamisesta. Suhtaudun asumiseen ja asuntokauppaan intohimoisesti ja se näkyy tavassani työskennellä. En laske työtunteja ja minulle tärkeintä on onnistua parhaalla mahdollisella tavalla sinun asuntokaupassasi. Minulla on kaupan päättämisen taito.

Kehitän ammattitaitoani jatkuvasti ja pidän itseni ajan tasalla alalla tapahtuvista muutoksista. Tällä hetkellä opiskelen työni ohella alan korkeinta koulutustasoa, YKV-tutkintoa (Ylempi kiinteistönvälittäjä).

Olen tehnyt myös pitkän uran finanssialalla sijoitus-, rahoitus- ja myynninjohtotehtävissä, joka takaa sen, että minulla on valmiudet löytää ratkaisu asiakaslähtöisesti asiakkaani sen hetkisiin asumisen kysymyksiin.

Saat minulta ammattitaitoista, tehokasta ja luotettava palvelua sekä neuvoja miten saat kodistasi parhaan hinnan. Tyytyväinen asiakas on minulle kaikkein tärkeintä ja syy jatkaa elämäntapatyötäni suurella sydämellä.

Soita minulle jo tänään!

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Ruotsi

Englanti

Välittäjän ammattimainen ote kaupanteossa teki ostoprosessista turvallisen ja miellyttävän. Erityisen kiitollisia olemme että välittäjä hoiti kaikki mahdolliset riskikohdat tarkasti ja puolueettomasti, kuunnellen molempia osapuolia.
kaikki sujui hyvin
Ystävällinen ja asisantunteva välittäjä.