Palautteet

Välittäjän ammattimainen ote kaupanteossa teki ostoprosessista turvallisen ja miellyttävän. Erityisen kiitollisia olemme että välittäjä hoiti kaikki mahdolliset riskikohdat tarkasti ja puolueettomasti, kuunnellen molempia osapuolia.
kaikki sujui hyvin
Ystävällinen ja asisantunteva välittäjä.
Tarjouksen tekeminen/hyväksyminen sähköisesti.
Yhteydenpito
Yhteydenpito
Yhteistyö ja kommunikointi välittäjän (Sari Salmela) kanssa toimi erittäin hyvin ja olimme hyvässä yhteisymmärryksessä siitä mitä hintaa lähdetään tavoittelemaan. Myös asunnostamme otetut kuvat olivat ensiluokkaisia. 😊
Ostettavan asunnon näyttö sopi välittäjälle heti seuraavana päivänä, sopimaamme aikaan. Välittäjä ei ollut liian kiireinen jolloin halu olisi kadonnut, eikä myöskään "liian helppo" jolloin olisin pohtinut hänen osaamistaan kalenterin tyhjyyden takia. -Oman asunnon myyntiin meni 36 tuntia ja sain 400€ enemmän rahaa käteen kuin ostaessani maksoin kyseisesestä asunnosta. Sain myös isomman hinnan asunnostani, kuin mitä 2kpl välittäjiä oli arvioinut toteutuvaksi myyntihinnaksi. Myyntiaika oli naurettavan lyhyt ja kasaan saatu raha oli enemmän kuin uskoinkaan. -Molempien asuntojen (ostettava ja myytävän) kuvat olivat niin laadukkaat etten tunnistanut asuntoani omakseni.
Erinomaisesti ja ammattitaitoisesti hoidettu toimeksianto. Isot kiitokset siitä Sarille!
Arbetet mellan att anbudet bekräftades till köpslutet krävde en del praktiska arrangemang, som mäklaren deltog i mycket bra.
Förmedlaren tog genast kontakt och ordnade visningen behändigt och flexibelt
Smidigheten att få ett möte trots Coronabegränsningarna.
Sari oli välittäjänä asunnossa, jonka ostin. Asuntokaupat sujui erinomaisesti ja suuret suositteluni. Tapaamiset saimme sovittua asunnolle sujuvasti ja kaupat sujui vaivattomasti sähköisesti.
Sari Salmela on huippuasiantuntija alallaan ja hänen arvioillaan varmistettiin oikea markkinahinta sekä erinomaisesti valmistelluilla myyntiesitteillä, tausta tiedonkeruulla ja laadukkailla realistisilla kuvilla saatiin laaja kiinnostus jo ensinäyttöön ja nopea kauppa. Sähköinen kaupankäynti DIAS järjestelyin toimi myös erinomaisesti.
Asiointi oli erittäin vaivantonta myyjäosapuolelle ja kaikkiin asunnonmyyntiin liittyvissä epäselviin asioihin sain nopeat vastaukset. Lisäksi sain hyviä vaihtoehtoja asunnonmyyntiin, kuten tarjouskauppa, sisustuskuvat. Tämä varmasti nopeutti asunnonmyyntiä. Vaikka emme nähneet fyysisesti välittäjän kanssa asian tiimoilta lainkaan, pystyimme hoitamaan asiat puhelimen ja sähköpostin välityksellä erittäin helposti. Voidaan sanoa että 5/5
Kysymyksiin sai aina vastauksen nopeasti ja meidät pidettiin hyvin ajan tasalla koko prosessin ajan. Kaikki sujui todella hyvin.
Sari Salmela hoiti koko prosessin erittäin ammattitaitoisesti, määrätietoisesti ja luotettavasti.
näyttö, yhteydenpito ja tietojen saaminen kohteesta
Kokonaisuus. Välittäjä kävi arvioimassa asunnon ja seuraavana olikin kuvaus jonka jälkeen esittely. Alle viikko ja asunto oli myyty.
Sari on ystävällinen ja mukava. Yhteistyö oli saumatonta, viestintä sujuvaa! Myyntikin sujui niin nopeasti, että vieläkin ihmetyttää.
Esittelyvideo
Kokonaisuus. Kaikki toimi todella ammattimaisesti.
Kaikki sujui helposti ja Sari oli mielestämme todella pätevä ja mukava välittäjä. Hänen kanssaan oli helppo tehdä yhteistyötä, ja niin kuin hänelle itselleen totesin, niin voin suositella häntä välittäjäksi kaikille :) olimme myös todella tyytyväisiä asuntoilmoitukseen laitettuihin valokuviin. Ja kivana bonuksena saimme toisenkin, uuden välittäjän, joka oli vielä Sarilla perehdytyksessä. Hänkin oli todella mukava. Eli kaiken kaikkiaan kymppisuoritus!
Yhteydenpito välittäjään toimi moitteettomasti ja häneltä sai aina nopeasti vastauksia kysymyksiin. Välittäjä oli asiallinen, osaava ja ammattitaitoinen.
Nopea vastaus kysymyksiin ja kaikesta huolehtiva välittäjä. Välittäjä vaikutti aidosti kiinnostuneelta, innostuneelta ja selvitti asiat nopeasti mitä lupasikin
Kaikki onnistui todella hyvin ja vaivattomasti Sarin kanssa. Sain ensikertalaisena asunnon myyjänä kaiken tarvitsemani tuen ja neuvot toimeksiannon aikana. Suosittelen Sari suuresti, en voisi olla enempää tyytyväinen.
Asunto meni kaupaksi toivomassani 2 kuukauden ajassa, vaikka vuodenvaihde, korona-aika ja yhtiössä suunnitelman alla oleva energiaremontti asettivat ylimääräisiä haasteita myynnille. Olin koko ajan tietoinen, mitä välityksessä kulloinkin tapahtui. Välittäjä herätti luottamusta asiantuntemuksellaan ja ystävällisellä olemuksellaan.
Palkkaamamme välittäjä Sari Salmela oli todella ammattitaitoinen, ihmisläheinen ja täsmällinen. Hän hoiti sovitut asiat ajallaan eikä kertaakaan tullut oloa, etteikö asiat hoituisi. Sari hoiti kauppoja ajatellen meitä myyjänä, mutta avusti myös ostajaa asioissa joihin he tarvitsivat apua. Meillä jäi Sarin ansiosta todella hyvä mieli asuntokaupoista.
Nopea ja vaivaton asiointi.
Kaikki. Nopeus kaikessa toiminnassa, digistailaus markkinoinnissa tosi hyvä. Kaupat syntyivät saman tien mikä tärkeintä.
Kaikki sujui hyvin, kuten edelliselläkin kerralla, Asunnon markkinointi, kuvaukset ,digistailaus, yhteydenpito (esim. kysymykset ostajalta minulle) ja myynti.
Keskustelu, hyvä ohjeistus asioiden hoitoon, mahdolisuus esittää kysymyksiä. Kaikkiin kysymyksiin tuli selkeät vastaukset. Ystävällinen ja joustava palvelu. Kauppaan saattoi ryhtyä luottavaisin mielin.
Pudettiin hyvin ajan tasalla missä mennään.
Strateginen ajattelu ja koko prosessin hoitaminen järjestelmällisesti. Mukava ja mutkaton viestintä. Kaikkiaan erinomainen kokemus.
Välittäjä oli aidosti kiinnostunut kohteesta ja hän oli olemukseltaan miellyttävä ja innostava. Kaikki sujui oikein mallikkaasti ja hyvällä ammattiaidolla sekä täsmällisyydellä.
Neuvottelu
Palvelu oli nopeaa alusta alkean ja kaikki käytännön asiat sujui asiakkaan näkökulmasta kuin itsestään. Asiakkaan rauhoittaminen, kun kaupanteko tuntui haastavalta ja turhauttavalta ;)
Kaikki toimi vaivattomasti ja Välittäjän asiantuntemus erittäin hyvä, kiitos! Suosittelen lämpimästi!
Asiat sujuivat vaivattomasti, kiitos!
Luottamus
Nopea, luotettava
Kaikki. Sari oli ystävällinen, mutta jämäkkä. Heti alusta lähtien tuli olo, että hän osaa asiansa ja saa asunnon myytyä nopeasti. Kaikki hoitui vakaalla ammattitaidolla.
Ajankohdista sopimisen joustavuus, avuliaisuus ja kaiken kaikkiaan hyvä asiakaspalvelu. Tärkein eli hyvän lopputuloksen saavuttaminen eli tarjouksen ylittänyt kauppahinta oli tietysti ihan paras asia.
Ystävällinen, piti ajantasalla ja asiat tehtiin niin mikä on helpointa sekä ostajalle että myyjälle. Kumpaakaan suosimatta, vaikka toinen vaan hänen palveluistaan maksoi. Jaksoi kertoa asiat läpikotaisin.
tiedonkulku oli toimivaa asiantuntevaa palvelua palveluhenkisyys
Mielestäni asuntoni kauppa hoidettiin välittäjän toimesta kaikilta osilta hyvin.
Yhteydenpito oli nopeaa ja välittäjä ammattitaitoinen.
Ordnande av visningen gick smidigt. Engagerad och kunnig förmedlare.
Miellyttävä, asiansa osaava välittäjä joka teki parhaansa vaikkei kaupat onnistuneetkaan
Kärsivällinen yhteydenpito myyjien kanssa
kokonaisuudessaan meni hyvin
Mielestäni ei tarvitse eritellä mitään kohtia sillä kaikki sujui mutkattomasti. 😊
Ei hirveästi mitään mistä pitäisi valittaa. Hyvin suju vaikka tuli vaihdos välittäjissä kesken kaiken.
Asioiden hoito onnistui nopeasti ja kohteliaasti. Palveluajat olivat paremmat kuin odotin ja yhteydenpito oli helppoa.
Positiivinen ja asiantunteva henkilökemia
Välittäjän vaihtuminen kesken kaiken oli aluksi hämmentävää, mutta ei ollenkaan huono juttu. Päinvastoin!
Asiantuntemus ja asioiden perusteellinen hoitaminen
oman välittäjän kanssa saatiin aina asiat nopeasti ja hyvin hoidettua. Meitä pidettiin hyvin ajan tasalla siitä, missä mennään.
Erittäin hienot kuvat ja hyvä myyntiesite, asuntonäyttökin saatiin joka viikko. Yksityisnäytöt useammin.
Yhteydenpito ja asioiden hoito oli sujuvaa, vastaukset nopeita, palvelu aina ystävällistä.
Kokonaisuutena meni hyvin ja kiitokset välittäjälle siitä, että jaksoi pitää ahkerasti yleisiä näyttöjä.
Yhteydenpito ennen kaupan tarjouksen hyväksyntää. Video- ja valokuvaus sujui erityisen hyvin, kuten myös asunnon myyntitarjouksen esittäminen.
Mukava ja ystävällinen kommunikointi ja ajantasalla pitäminen
Ystävällinen palvelu ja asioiden selvittäminen
Asunto meni ensimmäisellä näytöllä kaupaksi! Selkeästi hinnoittelun suunnittelu oli kohdillaan. Sari on lämminhenkinen ihminen ja asiat sujui ripeästi ja selkeästi.
Yhteydenpito välittäjän kanssa sujui nopeasti ja hän selvensi erinomaisesti monia ensiostajan huolia.
Asunnolle löytyi hyvä ostaja ja kuvat asunnosta stailattuina olivat onnistuneita.
Tapaamiset alkoivat ajallaan
Nettiesittely.
kommunikointi ja pankin suosittelu
Kauppatilaisuus sujui hyvin. Mikään muu sitten ei.
Tarjouksen hyväksymisen jälkeen homma sujui hyvin.
-
;