Timo Keinänen

Timo Keinänen

Kiinteistönvälittäjä LKV, osakas

Kuunteleva ja keskittynyt välittäjä

Kiinteistönvälittäjän työ ei ole rakettitiedettä, vaan itseasiassa huomattavasti vaativampaa tekemistä. Monipuolinen työkokemukseni myynnistä sekä ihmiseltä ihmiselle tehtävä asiakaspalvelu, kuvaavat kaikkein parhaiten uraani kokonaisuutena.

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV, LVV), mikä kertoo asiantuntemuksestani sekä siitä, että hyvä välitystapa on aina toimintani ohjenuorana. Minun vahvuuteni ovat ihmisten kohtaamisissa ja nopeassa reagoinnissa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ketterä päätöksenteko ja rohkeus toimia ovat edellytyksiä onnistumisen tässäkin työssä.

Työn vastapainoksi pelaan kesäisin golfia ja harrastan talvella maastohiihtoa sekä perinteisellä että luistelutyylillä. Liikun mielelläni sopivasti kilpailuhengessä, mutta enemmän kuitenkin onnistumisista nauttien. 

Sp-Koti Urbaanit on minulle kuin toinen koti. Täällä on hyvä pössis ja kaveria tuetaan aina, mentiin sitten ylä- tai alamäkeen. Yhdessä saamme enemmän aikaan kuin yksin, ja siitä hyötyvät tietysti myös asiakkaamme.  

Urbaanien arvot; rehti, ketterä ja rohkea tiivistyy minulle yhteen sanaan: luottamus. Toimimalla arvojen mukaisesti opin jatkuvasti jotain uutta, enkä tyydy keskinkertaisuuteen. Ja kun onnistuu, niin tällöin myös innostuu. Toimii myös toisin päin!

Kokonaisuus
Yhteyden pito, asioiden sujuva hoito. Kiinteistövälittäjä Timo oli valmis auttamaan mihin aikaan vain ja myös sunnuntaina. Todella sujuvaa, luotettavaa toimintaa!
Asunnon myyminen hoitui erityisen sujuvasti. Välittäjän toiminta oli asiantuntevaa sekä järjestelmällistä.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;