Toni Swanljung

Toni Swanljung

Kiinteistönvälittäjä LKV, osakas

Osaava, ahkera ja huolellinen välittäjä

Olen asunut koko elämäni pääkaupunkiseudulla ja siksi tunnen laaja-alaisesti useita eri alueita ja niiden asuntomarkkinaa. Koulutukseltani olen KTM ja kiinteistönvälitystyötä varten olen opiskellut LKV-tutkinnon. Ennen nykyistä ammattiani kiinteistönvälittäjänä, olin 20 vuotta rahoitusalalla. Olen siis ollut osallisena ja läsnä lukuisissa toteutuneissa asuntounelmissa. Koen tärkeäksi valttikortiksi vankan rahoitusosaamiseni ja haluan ehdottomasti sinun ja asuntosi ostajien hyötyvän pankkitaustastani!

Työni vaatii tinkimätöntä huolellisuutta ja tarkkuutta, ja tämän vuoksi myös omasta hyvinvoinnista on pidettävä hyvää huolta. Työni vastapainoksi pyöräilen ja lenkkeilen päivittäin sekä kiinnitän huomiota terveelliseen ravintoon ja riittävään lepoon, jotta pysyn energisenä ja pystyn varmistamaan kaikki lupaukseni asiakkailleni.

Saamani asiakaspalautteet ovat olleet paras varmistus minulle siitä, että teen asioita oikein. Parasta työssäni on saada asiakkaakseni sellaisia ihmisiä, joiden kanssa kemioiden kohtaamisen voi tuntea! Kun nauretaan samoille asioille, ollaan jo hyvällä matkalla kohti loistavaa yhteistä matkaa sinun asuntounelmasi toteutumiseksi.

Kun asunnon vaihto tulee ajankohtaiseksi, minä olen täällä sinua varten!

Ystävällinen
Kaupantekoon liittyvät vaiheet sujuivat erittäin hyvin, tietoa oli saatavilla laajasti, ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin sain vastaukset viipymättä. Tiedonkulku kaikkinensa oli loistavaa!
Asunto meni heti ensinäytön jälkeen kaupaksi. Välittäjämme oli erittäin tunnollinen osaava ja piti meidät ajantasalla.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;