Palautteet

Ystävällinen
Kaupantekoon liittyvät vaiheet sujuivat erittäin hyvin, tietoa oli saatavilla laajasti, ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin sain vastaukset viipymättä. Tiedonkulku kaikkinensa oli loistavaa!
Asunto meni heti ensinäytön jälkeen kaupaksi. Välittäjämme oli erittäin tunnollinen osaava ja piti meidät ajantasalla.
Kokonaisuus. Välittäjä piti minut hyvin ajantasalla kaikesta näytöstä lähtien asuntokauppoihin. Lisäksi hän oli reilu, ystävällinen sekä minulle jäi erityisen hyvä kuva ensiasunnon ostajana, hän oli selkeä ja aina valmis vastaamaan kysymyksiin.
Yhteydenpito läpi prosessin ja sovitut asiat. Välittäjän oma-aloitteisuus.
Yhteydenpito, tiedottaminen ja huolenpito asioiden sujuvuudesta. Super!
Myyntikohteeseen perehtyminen, huolellisuus ja myyntiaktiivisuus. Välittäjästä tuli luotettava vaikutelma. Myyjällä oli tunne, että välittäjä todella haluaa myydä kohdetta ja tekee sen eteen työtä aktiivisesti.
Kaikki kaupan vaiheet asuntonäytöstä lähtien ovat sujuneet loistavasti. Näytössä saimme tilaa katsella ympärillemme rauhassa, mutta samalla meille kerrottiin asuntoon tehdyistä remonteista ja ominaisuuksista. Kaikkea ei siis tarvinnut itse hoksata kysyä. Lisäksi meitä askarruttaneisiin kysymyksiin etsittiin nopeasti vastaus ja saimme kattavasti neuvoja asuntokaupan kaikissa vaiheissa. Olemme ensiasunnon ostajia, joten koko prosessi jännitti meitä, mutta osaavan ja oma-aloitteisen välittäjän avulla etenimme luottavaisesti ostotarjoukseen asti. Ostotarjouksen jättämisen jälkeen meidät on myös pidetty hyvin ajan tasalla asuntokaupan etenemisestä. Meitä ei siis ole jätetty missään vaiheessa yksin.
Kokonaisvaltaisesti täyden kympin suoritus. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista sopivalla huumorilla höystettynä. Kaikki mistä sovittiin toteutui. Yhteydenpito oli tiivistä ja koko lyhyen myyntiajan tuntui siltä että meitä pidettiin tiiviisti ajantasalla ja yhteydenotto sujui meille sopivimmalla tavalla. Välittäjämme oli ihanan maanpäällinen ja hänen kanssaan oli helppo keskustella ja esittää kysymyksiä.
Keskustelu oli aktiivista ja nopeaa, missään kohtaa ei tarvinut jäädä odottelemaan vastauksia.