Palautteet

Ystävällinen
Kaupantekoon liittyvät vaiheet sujuivat erittäin hyvin, tietoa oli saatavilla laajasti, ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin sain vastaukset viipymättä. Tiedonkulku kaikkinensa oli loistavaa!
Asunto meni heti ensinäytön jälkeen kaupaksi. Välittäjämme oli erittäin tunnollinen osaava ja piti meidät ajantasalla.
Kokonaisuus. Välittäjä piti minut hyvin ajantasalla kaikesta näytöstä lähtien asuntokauppoihin. Lisäksi hän oli reilu, ystävällinen sekä minulle jäi erityisen hyvä kuva ensiasunnon ostajana, hän oli selkeä ja aina valmis vastaamaan kysymyksiin.
Yhteydenpito läpi prosessin ja sovitut asiat. Välittäjän oma-aloitteisuus.
Yhteydenpito, tiedottaminen ja huolenpito asioiden sujuvuudesta. Super!
Myyntikohteeseen perehtyminen, huolellisuus ja myyntiaktiivisuus. Välittäjästä tuli luotettava vaikutelma. Myyjällä oli tunne, että välittäjä todella haluaa myydä kohdetta ja tekee sen eteen työtä aktiivisesti.
Kaikki kaupan vaiheet asuntonäytöstä lähtien ovat sujuneet loistavasti. Näytössä saimme tilaa katsella ympärillemme rauhassa, mutta samalla meille kerrottiin asuntoon tehdyistä remonteista ja ominaisuuksista. Kaikkea ei siis tarvinnut itse hoksata kysyä. Lisäksi meitä askarruttaneisiin kysymyksiin etsittiin nopeasti vastaus ja saimme kattavasti neuvoja asuntokaupan kaikissa vaiheissa. Olemme ensiasunnon ostajia, joten koko prosessi jännitti meitä, mutta osaavan ja oma-aloitteisen välittäjän avulla etenimme luottavaisesti ostotarjoukseen asti. Ostotarjouksen jättämisen jälkeen meidät on myös pidetty hyvin ajan tasalla asuntokaupan etenemisestä. Meitä ei siis ole jätetty missään vaiheessa yksin.
Kokonaisvaltaisesti täyden kympin suoritus. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista sopivalla huumorilla höystettynä. Kaikki mistä sovittiin toteutui. Yhteydenpito oli tiivistä ja koko lyhyen myyntiajan tuntui siltä että meitä pidettiin tiiviisti ajantasalla ja yhteydenotto sujui meille sopivimmalla tavalla. Välittäjämme oli ihanan maanpäällinen ja hänen kanssaan oli helppo keskustella ja esittää kysymyksiä.
Kaikki, palvelu sujui hyvin ja ammattimaisesti. Olemme tyytyväisiä koko pakettiin. Kaikki tapahtui niinkuin sovimme.Välittäjämme huomioi hienosti myös toivomamme yhteydenpito toiveen.
kommunikointi, välittäjän aktiivisuus ja selkeys / systemaattisuus
Välittäjä oli suora ja reilu, hinnasta ym puhuttiin suoraan ja kiertelemättä. Tiedotus toimi hyvin, välittäjä piti minut ajan tasalla koko ajan. Sähköinen kauppa on todella kätevä!
Kaikki
Kaikki sujui erinomaisesti
Kaikki sujui helposti ja näppärästi! Toni Swanljung oli aina tavoitettavissa jos kysyttävää oli. Jäi todella hyvät fiilikset, kiitos 😊
Toni on erittäin täsmällinen, järjestelmällinen ja luotettava. Kaikki, mitä sovittiin piti ja enemmänkin. Suosittelen Tonia vahvasti ja hän tulee myymään myös seuraavan kotini. Sen lisäksi, että Toni oli reilu ja rehellinen minulle, uskon että ostajat kokivat myös samoin. 5/5!
Tonin kanssa oli helppo toimia, kaikki tarvittava tuli kuin apteekin hyllyltä. Suosittelen!
Välittäjä piti meitä ajantasalla,hänen ohjeensa olivat selkeitä ja yhteistyö sujui mutkattomasti. Välittäjä toimi ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien ammattimaisesti,kuitenkin huomioiden asiakkaan tarpeet.
Asunnon ostajan tukeminen ja asioiden sujuva hoitaminen. Ja kyllä, myyjä ja ostaja vaatii kyllä tukipilarit ympärille isojen asioiden äärellä.
Verrattuna muihin asunnonostossa tapaamiimme välittäjiin, Toni vaikutti ylivoimaisesti parhaalta. Hän oli oma-alotteinen ja teki ostosta helppoa ja mukavaa meille. Konkreettisia esimerkkejä: - Saimme selkeän paketin kaikista asuntoon liittyvistä dokumenteista (eri kohteiden välittäjiltä piti osata pyytää kaikkea erikseen) - Pankki neuvoi meitä virheellisesti, että välittäjän vastuulla olisi allekirjotustilaisuuden varaaminen. Toni kuitenkin todisti pankin väitteen vääräksi ja silti tarjoutui varaamaan ajan meidän puolestamme. - Neuvoi meitä ammattitaitoisesti asuntokaupan eri vaiheissa.
Kaikki kodin myyntiin liittyvät asiat sujuivat mallikkaasti. Välittäjä huomioi asiakkaan näkemykset, hoiti asiat odotettua nopeammassa aikataulussa ja joustavasti haastavassa tilanteessa (paljon kohteesta kiinnostuneitaja) sekä erittäin huolellisesti, kuten aiemminkin - syy, miksi valitsin juuri hänet.
Kommunikointi oli sujuvaa, välittäjän hyvä perehtyneisyys.
No oikeastaan kaikki! Olimme ostamassa kalliosta yksiötä ja Toni Swanljung teki kaupat todella helpoksi ja piti meitä todella hyvin ajan tasalla. Lisäksi välittäjä vastasi ilman viivettä kaikkiin yhteydenottoihin, tyhjensi myyjän puolesta vintti- ja kellarikomerot ja luovutti vielä asunnon avaimet toivomustemme mukaan. Ei mitään valittamista.
Kerran vkossa raportti tehdystä työstä.
Toni perehtyi tarkasti kohteen tietoihin ja kommunikoi selkeästi läpi koko prosessin. Tiesimme koko ajan missä mennään ja sovimme miten edetään. Luotettavaa ja asiantuntevaa toimintaa, kiitos paljon!
Asioiden taustottaminen ja selkeät syy-seuraus kartoitukset, eli looginen ja tarkka eteneminen. Lisäksi perustelut, että miksi dataa / infoa tarvitaan ja mitä sillä saadaan aikaiseksi.
Koko prosessi meni hyvin, meidät pidettiin hyvin ajan tasalla missä mennään.
Koko kauppa kaikkine vaiheineen. Toni piti koko ajan ajantasalla.
Tonin kanssa toimiminen oli helppoa. Hän piti meidät jatkuvasti ajantasalla tilanteesta. Me saimme aina selvät ohjeet mitä tulee seuraavaksi tapahtumaan. Toni oli helposti lähestyttävä ja erittäin mukava ihminen.
Kommunikointi, ajantasalla pitäminen, rehellisyys, kaupan nopeus
Kaikki sujui erinomaisesti!
Asiat hoituivat jouhevasti sovitussa aikataulussa ja sain vastaukset kaikkiin kysymyksiin.
Tonin miellyttävä kommunikointi ja todella iso avuliaisuus koko ajan. Kohtelias ja auttavainen. Aivan ihana palvelukokemus.
Kaikki sujui todella hyvin. Kommunikointi ja koko prosessi ensikäynnistä, kuvaukseen, näyttöön ja kauppojen tekoon meni mutkattomasti. Olimme oikein tyytyväisiä myös lopputulokseen!
Kaikki toimi todella hyvin ja Toni teki selväksi että jos jokin asia kaupassa askarruttaa, hänelle voi laittaa viestiä ja kysyä / varmistaa asian.
Kaikki
Yhteydenpito ja kysymyksiin vastaaminen oli nopeaa ja kattavaa. Ammattimaista toimintaa ja monipuolista osaamista joka osassa, jolla tehtiin nopeat kaupat. Tarkka ja osaava kokonaisuuden hallinnassa. Asiakkaan puolella jos ulkopuolinen taho mokaa. Valokuvaajan valinta osui myös aivan nappiin.
Viestintä sujui hyvin, välittäjä kertoi jatkuvasti, missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi
Asiakas tiesi koko ajan, missä mennään asunnon myynnissä. Hyvä yhteydenpito.
Yhteistyö välittäjän kanssa toimi erityisen hyvin. En olisi voinut toivoa parempaa ensiasunnon välittäjää!
Kaikki sujui erinomaisesti. Täsmällisyys, ystävällisyys, tarkkuus olivat huippuluokkaa.
Suosittelen Tonia koska hän on asiakasta kuunteleva välittäjä. Hän on rehellinen sanomisissaan. Hänen tekemänsä hinta-arvio oli aivan oikea. Hän tekee valtavasti etukäteistyötä, joka kantaa hedelmää varsinaisessa myyntihetkessä. Hän sai myös ostajan ymmärtämään, että asunto on juuri se mitä on, mitään ei yritetä peitellä. Hän osaa viedä asunnon kaupan maaliin.
Toni on asiantunteva ja perusteellinen välittäjä. Hän antaa neuvoja, jotka ovat järkeviä ja joiden noudattaminen on myynnin kannalta edullista. Hän on valmis tekemään töitä valmistautuessaan myyntiin. Hän selvittää niin alueen kaavoituksen yksityiskohdat, kuin asunnon materiaalit täsmälleen. Hän tekee realistisen hinta-arvion ja osaa neuvotella ostajan kanssa saavuttaakseen sen.
Asiat etenivät sovitun mukaisesti, miellyttävä, asiallinen ja rehellinen toimintatapa.
Asuntokaupat kokonaisuudessaan sujuivat mutkattomasti, vaikka olimme ensimmäistä kertaa liikenteessä ja pankki ym. protokollat meille täysin vieraita osasi välittäjä neuvoa ja opastaa meitä kaikissa näihin liittyvissä asiaoissa. Lisäksi erityiskiitokset välittäjälle ripeistä reagoinneista viesteihin ja puheluihin viikonpäiviin ja kellonaikoihin katsomatta. Erityisesti vaikutuksen teki välittäjän perehtyneisyys kohteeseen verrattuna alueen muihin välittäjiin, joihin olimme yhteydessä asuntoa etsiessämme. Välittäjä osasi vastata hyvin esitettyihin kysymyksiin ja kertoa kattavasti tietoja kohteesta. Myös hieman monimutkaisemmat kysymykset välittäjä selvitti nopeasti puolestamme isännöitsijän kautta.
Toni oli äärimmäisen ammattitaitoinen ja osasi vastata kaikkiin kysymyksiimme. Hän oli asiansa tunteva, huumorintajuinen ja lämmin välittäjä.
Keskustelu oli aktiivista ja nopeaa, missään kohtaa ei tarvinut jäädä odottelemaan vastauksia.
Tunne siitä, että tulin kuulluksi, kaikki asiani asuntooni liittyen otettiin huomioon. Välittäjä perehtyi asuntooni ja taloyhtiöön erittäin tarkasti ja huolellisesti. Välittäjä piti minut hyvin ajan tasalla koko ajan, oli aktiivisesti yhteydessä. Mielyttävä henkilökemia.
Asiakkaan kohtaaminen hyvin luontevaa ja asiantuntevaa! Ensiasunnon ostamisen yhteydessä paljon jännitettävää, niin kiva että osui kohdalle rento ja mukava välittäjä:)
Kaikki asiat tuli hoidettua reippaasti ja minut pidettiin koko ajan hyvin tietoisena eri vaiheista. Asiat selitettiin helposti ymmärrettävästi ensiasunnon ostajalle.
Kauppa sujui nopeasti ja hyvin.
Asiantuntevasti kohteeseen tutustuminen
Välittäjän viestiminen ja aktiivisuus. Välittäjällä oli koko ajan tilanne hallinnassa.
Nopea ja selkeä kommunikaatio.
Palvelu oli asiantuntevaa ja huolehtivaa.
Perusteellinen kohteen kaupallisteknisten tietojen keruu huoltohistoriasta kaavoitustilanteeseen. Kuvaajan ohjaus. Rauhallinen, miellyttävä käytös. Yhteydenpito.
Communication and service in english
Yhteydenpito oli sujuvaa ja oikea-aikaista. Tietoa ja ohjeistusta tuli juuri niin paljon kuin kulloinkin tarvittiin.
Yhteydenpitö
Perusasiat menivät hyvin. Yhteydenpito oli sujuvaa.
;