Palautteet

Ystävällinen
Kaupantekoon liittyvät vaiheet sujuivat erittäin hyvin, tietoa oli saatavilla laajasti, ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin sain vastaukset viipymättä. Tiedonkulku kaikkinensa oli loistavaa!
Asunto meni heti ensinäytön jälkeen kaupaksi. Välittäjämme oli erittäin tunnollinen osaava ja piti meidät ajantasalla.
Kokonaisuus. Välittäjä piti minut hyvin ajantasalla kaikesta näytöstä lähtien asuntokauppoihin. Lisäksi hän oli reilu, ystävällinen sekä minulle jäi erityisen hyvä kuva ensiasunnon ostajana, hän oli selkeä ja aina valmis vastaamaan kysymyksiin.
Yhteydenpito läpi prosessin ja sovitut asiat. Välittäjän oma-aloitteisuus.
Yhteydenpito, tiedottaminen ja huolenpito asioiden sujuvuudesta. Super!
Myyntikohteeseen perehtyminen, huolellisuus ja myyntiaktiivisuus. Välittäjästä tuli luotettava vaikutelma. Myyjällä oli tunne, että välittäjä todella haluaa myydä kohdetta ja tekee sen eteen työtä aktiivisesti.
Kaikki kaupan vaiheet asuntonäytöstä lähtien ovat sujuneet loistavasti. Näytössä saimme tilaa katsella ympärillemme rauhassa, mutta samalla meille kerrottiin asuntoon tehdyistä remonteista ja ominaisuuksista. Kaikkea ei siis tarvinnut itse hoksata kysyä. Lisäksi meitä askarruttaneisiin kysymyksiin etsittiin nopeasti vastaus ja saimme kattavasti neuvoja asuntokaupan kaikissa vaiheissa. Olemme ensiasunnon ostajia, joten koko prosessi jännitti meitä, mutta osaavan ja oma-aloitteisen välittäjän avulla etenimme luottavaisesti ostotarjoukseen asti. Ostotarjouksen jättämisen jälkeen meidät on myös pidetty hyvin ajan tasalla asuntokaupan etenemisestä. Meitä ei siis ole jätetty missään vaiheessa yksin.
Kokonaisvaltaisesti täyden kympin suoritus. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista sopivalla huumorilla höystettynä. Kaikki mistä sovittiin toteutui. Yhteydenpito oli tiivistä ja koko lyhyen myyntiajan tuntui siltä että meitä pidettiin tiiviisti ajantasalla ja yhteydenotto sujui meille sopivimmalla tavalla. Välittäjämme oli ihanan maanpäällinen ja hänen kanssaan oli helppo keskustella ja esittää kysymyksiä.
Kaikki, palvelu sujui hyvin ja ammattimaisesti. Olemme tyytyväisiä koko pakettiin. Kaikki tapahtui niinkuin sovimme.Välittäjämme huomioi hienosti myös toivomamme yhteydenpito toiveen.
kommunikointi, välittäjän aktiivisuus ja selkeys / systemaattisuus
Välittäjä oli suora ja reilu, hinnasta ym puhuttiin suoraan ja kiertelemättä. Tiedotus toimi hyvin, välittäjä piti minut ajan tasalla koko ajan. Sähköinen kauppa on todella kätevä!
Kaikki
Kaikki sujui erinomaisesti
Kaikki sujui helposti ja näppärästi! Toni Swanljung oli aina tavoitettavissa jos kysyttävää oli. Jäi todella hyvät fiilikset, kiitos 😊
Toni on erittäin täsmällinen, järjestelmällinen ja luotettava. Kaikki, mitä sovittiin piti ja enemmänkin. Suosittelen Tonia vahvasti ja hän tulee myymään myös seuraavan kotini. Sen lisäksi, että Toni oli reilu ja rehellinen minulle, uskon että ostajat kokivat myös samoin. 5/5!
Tonin kanssa oli helppo toimia, kaikki tarvittava tuli kuin apteekin hyllyltä. Suosittelen!
Välittäjä piti meitä ajantasalla,hänen ohjeensa olivat selkeitä ja yhteistyö sujui mutkattomasti. Välittäjä toimi ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien ammattimaisesti,kuitenkin huomioiden asiakkaan tarpeet.
Asunnon ostajan tukeminen ja asioiden sujuva hoitaminen. Ja kyllä, myyjä ja ostaja vaatii kyllä tukipilarit ympärille isojen asioiden äärellä.
Verrattuna muihin asunnonostossa tapaamiimme välittäjiin, Toni vaikutti ylivoimaisesti parhaalta. Hän oli oma-alotteinen ja teki ostosta helppoa ja mukavaa meille. Konkreettisia esimerkkejä: - Saimme selkeän paketin kaikista asuntoon liittyvistä dokumenteista (eri kohteiden välittäjiltä piti osata pyytää kaikkea erikseen) - Pankki neuvoi meitä virheellisesti, että välittäjän vastuulla olisi allekirjotustilaisuuden varaaminen. Toni kuitenkin todisti pankin väitteen vääräksi ja silti tarjoutui varaamaan ajan meidän puolestamme. - Neuvoi meitä ammattitaitoisesti asuntokaupan eri vaiheissa.
Kaikki kodin myyntiin liittyvät asiat sujuivat mallikkaasti. Välittäjä huomioi asiakkaan näkemykset, hoiti asiat odotettua nopeammassa aikataulussa ja joustavasti haastavassa tilanteessa (paljon kohteesta kiinnostuneitaja) sekä erittäin huolellisesti, kuten aiemminkin - syy, miksi valitsin juuri hänet.
Kommunikointi oli sujuvaa, välittäjän hyvä perehtyneisyys.
No oikeastaan kaikki! Olimme ostamassa kalliosta yksiötä ja Toni Swanljung teki kaupat todella helpoksi ja piti meitä todella hyvin ajan tasalla. Lisäksi välittäjä vastasi ilman viivettä kaikkiin yhteydenottoihin, tyhjensi myyjän puolesta vintti- ja kellarikomerot ja luovutti vielä asunnon avaimet toivomustemme mukaan. Ei mitään valittamista.
Keskustelu oli aktiivista ja nopeaa, missään kohtaa ei tarvinut jäädä odottelemaan vastauksia.
Tunne siitä, että tulin kuulluksi, kaikki asiani asuntooni liittyen otettiin huomioon. Välittäjä perehtyi asuntooni ja taloyhtiöön erittäin tarkasti ja huolellisesti. Välittäjä piti minut hyvin ajan tasalla koko ajan, oli aktiivisesti yhteydessä. Mielyttävä henkilökemia.
Asiakkaan kohtaaminen hyvin luontevaa ja asiantuntevaa! Ensiasunnon ostamisen yhteydessä paljon jännitettävää, niin kiva että osui kohdalle rento ja mukava välittäjä:)