Sp-Koti Hollola

Sp-Koti Hollola auttaa sinua asuntoasioissa Päijät-Hämeen alueella. Tervetuloa konttoriimme Padasjoen Helmi Säästöpankin tiloihin Kauppakujalle.
Sp-Koti Hollola

Asunto Ojala Oy
Y-tunnus: 0908190-0
Sähköposti: 
hollola@spkoti.fi

Torikatu 3, 15870, Hollola
Aukioloajat
Keskiviikkoisin 10.00 - 13.00 sekä sopimuksen mukaan
ota yhteyttä

050 452 2050

hinnasto
Sp-Koti Hollola

Kiinteistönvälitystä sydämellä ja vuosikymmenien kokemuksella Päijät-Hämeessä

Keittiö on kodin sydän, sanotaan. Sen lisäksi me välitämme koteja, jotka ovat sen asukkaille maailman parhaita! Ja koska meillä on kokemusta jo useiden vuosikymmenien edestä, osaamme hoitaa asiat vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä Sinun parhaaksesi. Voit siis olla huoletta, kun otat meidät hoitamaan asuntoasiasi. Yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle erikoisetuja, joilla säästät satoja euroja. Mökit, maatilat ja metsät eivät myöskään ole meille vieraita, vaan olemme niissäkin kuin kotonamme. Hallitsemme alueen erityispiirteet ja markkinat sekä kohteiden monimuotoisuuden. Jos kaipaat talveksi lämpöön, meiltä löytyy yhteydet myös Espanjaan.

Kerro meille, millaisen kohteen haluat myydä tai millaisesta haaveilet, niin me hoidamme homman! Tavoitat meidät Lahden toimistoltamme tai päivystysaikoina Helmi Säästöpankin konttoreista.

Käy tuumasta toimeen ja soita tai laita meiliä meille!

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...
Kaikki sujui hyvin,välittäjä oli erittäin mukava ja asiallinen, sain haluamani tiedot nopeasti.
Kaikki.
Jari Vinko oli erittäin mukava ja auttoi minua ensiasunnon ostossa. Hän selitti minulle tarkasti joka kohdan. Tunsin että minua haluttiin auttaa.