Sp-Koti Imatra

Kiinteistönvälitystä Imatralla – Sp-Koti Imatra auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Imatra

Kiinteistönvälitys Mervi Honkanen Oy
y-tunnus: 0923209-4
Sähköposti: 
imatra@spkoti.fi Lappeentie 18, 55100 Imatra

Aukioloajat

ma - pe 10 - 14 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

050 505 2379

Hinnasto

Sp-Koti Imatra

Onnistutaan yhdessä!

Kun sinä menestyt asuntokaupoissasi, mekin menestymme. Välittäjän työ ei ole meille kenellekään pelkkä työ - se on elämäntapa. Teemme työtä tosissamme, mutta emme toki hampaat irvessä. Valitsemalla jonkun meistä hoitamaan asuntokauppojasi saat käyttöösi koko henkilökunnan kontaktit, myyntivoiman. Tavoitteemme on, että saamme jatkossakin palvella sinua.

Miksi valita Sp-Kodin kiinteistönvälittäjä Imatralla?

Tunnemme kulmat ja korttelit kuin omat taskumme. Hyvä markkina- ja paikallistuntemus ovat valttikorttejamme, jotka takaavat sinulle laadukkaan ja mutkattoman palvelun ja parhaan mahdollisen hinnan. Osaamisemme perustuu vankkaan ammattitaitoon, asiakaslähtöiseen ajatteluun, henkilökohtaiseen palveluun sekä vuosien tuomaan kokemukseen. Olemme paikallinen, vuodesta 1993 alkaen toiminut kiinteistönvälitysalan yritys.

Toimimme Säästöpankkien perustaman Sp-Koti-ketjun itsenäisenä franchising-yrittäjänä Imatran ja lähikuntien talousalueilla. Suomen Kiinteistövälittäjäliiton jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet noudattamaan liiton moraalisääntöjä sekä Kiinteistöalan Keskusliitto ry:n laki- ja lausuntovaliokunnan antamaan ohjetta hyvästä välitystavasta. Yrityksemme toimintaa ohjaavat Suomen lait ja asetukset.

Olipa kyseessä asunnon myynti tai vuokraus, kiinteistönvälityksen ammattilaisina vastaamme kaupan järjestelyistä kokonaisvaltaisesti - ja näin itse kaupantekokin sujuu mutkattomasti. Palamme halusta päästä näyttämään, kuinka hyvin voimme sinua palvella!

Kiinteistönvälittäjämme Imatran alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Imatrasta

Viestintä välittäjän ja asiakkaan välillä.
Hyvän palvelun ripeää ja mutkatonta toimintaa.
Kaikki sujui hyvin,mökki myytiin muutamassa viikossa.
;