Palautteet

Kaikki sujui mielestäni hyvin, asiat hoituivat todella nopeasti ja ammattitaitoisesti! Mahtavaa!
Esittelyt
Kaikki
Meidän tapauksessamme kaikki sujui kiitettävästi ensimmäisestä yhteydenotosta kaupan tekoon saakka
Yhteyden pitäminen ja kauppatilanne
Yhteydenotot
Meidän tapauksessa kaikki meni erittäin hyvin joka suhteessa.
Välittäjä piti hyvin yhteyttä.
Kohteen esittelyt sujuivat hyvin, kävimme tutustumassa kaksi kertaa. Kaikki muukin sujui ongelmitta, vaikka välittäjä vaihtui välillä.
Neuvottelu myyjän ja ostajan välillä
Näytöt järjestyi helposti ja koko prosessi kaupantekoon saakka oli helppoa ja kivutonta.
Mielestämme kaikki sujui hyvin,ongelmitta.
Neuvottelut välittäjän kanssa asunnon myynnistä. Yhteisymmärrys syntyi.
Asuntokaupan rutiinit ja paperityö, viestintä..
Asunnon myynnin nopeus
Asunnon myynnin nopeus ja vaivattomuus.
Kaikki sujui hienosti ja oli asijan tuntemus
Välittäjä oli valmiina esittelemään kohdetta aina ostajaehdokkaiden pyytäessä esittelyä. Välittäjä piti minut erittäin hyvin ajantasalla esittelyistä. Yhteydenpito oli vaivatonta.
Kommunikointi ja joustavuus yleensä. Napakka asoiden hoitaminen.
Välittäjä oli todella avoin ja otti kontaktia meihin ostajiin hyvin. Välittäjä tunti myös kohteen todella hyvin ja osasi kertoa parhaat puolet kohteesta ja myös mahdolliset parantamisen/kehittämisen kohteet. Osasi kertoa pihapiiristä, taloyhtiöstä ja myös edellisestä asukkaasta, kenen puolesta hän taloa välitti. Kommunikointi koko kaupan ajan oli todella hyvää ja hän ilmoitti miten tarjouskisassa meni, miten pyydetty kosteusmittaus eteni ja ostajina olimme tyttöystäväni kanssa todella hyvin tietoisia, missä vaiheessa ollaan tekemässä mitäkin. Syntyi todella ammattimainen vaikutelma.
Yhteydenottoihin vastattiin hyvin ja oli aivan mahtava välittäjä. Hommat hoitui!
Välittäjä oli erittäin ihana ja ystävällinen. Kaikki sujui ammattimaisesti, nopeasti ja kokemuksen tuomalla varmuudella. Asuntomme meni kaupaksi ensimmäisellä näytöllä ja välittäjä hoiti kaikki käytännön asiat kaupantekoon asti. Meidän tehtäväksi jäi tulla paikalle sovittuna aikana.
Asiantuntemus.
Marketta Tulla on välittäjänä rauhallinen, selkeä ja asiantunteva. Ostajana meille oli todella tärkeää saada tietää kaikki myytävän kohteen epäkohdatkin ja Marketta kävikin kanssamme läpi kuntotarkastuksen kohta kohdalta. Lisäksi näyttöön oli varattu meille reippaasti aikaa ja Marketta jopa itse tarjoutui katsomaan 1kk ikäistä nukkuvaa poikaamme sen aikaa, että saimme kiertää talon vielä kerran rauhassa läpi. Todella loistavaa toimintaa! Meille jäi todella sydämellinen ja lämmin kuva välittäjän toiminnasta. Kiitos ja ruusuja Marketalle!
Asiantuntemus ja aikataulut
Esittely, tiedon anto kohteesta ja ripeys, ystävällisyys, avuliaisuus ja luotettavuus
Välittäjä on helposti lähestyttävä ja asiakasystävällinen. Käytännöt näytöissä vaikutti menevän hyvin. Kaupanteko meni myös hyvin.
The broker is patient and explain everything when needed, it is important for a buyer who is not a native Finnish speaker.
Aktiivinen esittely ja perehtyminen asiaan
Kokonaisuus
Yhteistyö ja keskinäiset yhteyden otot!
Perehtyminen myytävään kohteeseen huippua. Iäkkään asiakkaan kohtelu. Ostajan informointi tekstiviesteillä ja sähköpostilla asian etenemisestä.
Esittelyistä sopiminen ja kaupanteko sujui kätevästi.
Kommunikointi lomista ja reissuista huolimatta. Kaikki saatiin sovitettua mutkattomasti aikatauluihin ja nopeasti syntyi myös kaupat.
Tiedotus asunnon esittelyistä. Asunto saatiin nopeasti myyntiin / kaupat syntyi lyhyessä ajassa.
Välittäjä todella paneutui asuntoni myyntiin
kaupan teko - paperit ja järjestelyt
Nopea kauppa
Ketterää palvelua.
Välittäjä Marketta Tulla hoiti kaiken nopeasti, sydämellisesti, kokemuksella ja ammattitaidolla.
Ilmoitukset olivat mielestäni selkeitä, kuvat hyviä. Taustatiedon etsiminen ja selvittäminen. Viestintä: pysyin hyvin tilanteen tassels. Kohteet löysivät ostajansa nopeasti.
Kohteen näyttöaika järjestyi hyvin. Annettiin runsaasti aikaa tutustua kohteeseen. Asuntokauppa sujui jouhevasti. Oli aikaa tutustua asiakirjoihin etukäteen.
Myynti oli haastava alaikäisten osalta, koska myyjänä oli perikunta. Asiakaspalvelijana Marketta Tulla on erinomainen ja hän osaa ottaa huomioon asiakkaan erityistarpeet.
Myynti kokonaisuutena oli ammattimaista ja välittäjällä oli hyvä "hoksnokka" kiinnostuneiden osalta. Myös yhteydenpito myyjään oli erinomaista; myyjä tiesi koko ajan, missä mennään.
Haastavan kohteen myynti. Myyjä viestintä oli nopeaa, tehokasta, rehellistä ja kauppa syntyi ostajan tarpeetkin huolella kuunnellen.
Asunto meni nopeasti kaupaksi.
Asiantunteva ja palvelualtis
Se tehtiin, mitä luvattiin :) toimeksiantoon sitouduttiin.
Toiminta oli nopeaa ja asiantuntevaa
Nettikuvat, esittely ja kauppakirjat
kaikki
melkein kaikki
Asunnon (talon) myyntiinotto puhe ja arviokäynti.
Kaupanteko sujui hyvin ja luottamuksellisesti. Oikein mukava henkilö oli välittäjänä.
asiat etenivät ripeästi
Sopimusten allekirjoitus
Ensimmäisen asuntonäyttelyn järjestäminen.
Aika
Esittelyyn pääseminen oli nopeaa ensimmäisen yhteydenoton jälkeen. Tarjousten välittäminen ja vastatarjousten saaminen oli myös ripeää.
Näyttö onnistui nopeasti