Palautteet

Kaikki meni hyvin
Kokonaisuus. Yhteydenpito. Ammattilaisuus. Onnistuneet kaupat haastavassa tilanteessa. Huippu välittäjä. Joustavuus. Modernius. Sähköinen asiointi.
Asunnonvälittäjämme oli erittäin ystävällinen ja avulias.
Kaikki sujui yli odotuksen. KIITOS KAIKESTA😊😊😊
Yhteistyö välittäjän kanssa sujui erinomaisesti. Välittäjä piti säännöllisesti minua ajantasalla etuoven katsojamääristä ym. Näyttöjen ajankohdat saatiin sovittua sujuvasti ja kaupanteko meni hyvin.
Yhteydenpito onnistui hyvin.
Kaikki
Asiapapereiden hoito netissä ja allekirjoitus myös
Yhteistyö välittäjän Hanna-Kaisan kanssa. Hanna-Kaisa teki oikein hyvää työtä vaikka tässä keississä oli pari todella haastavaa ja ikävää jo allekirjoituksen tarjoukseen tehneiden ostajien kaupan peruminen.
olette yliveto noissa hommissa . ystävällinen ja rauhallinen palvelu sekä asiaan perehtyneet , kaikin puolin hyvin .
Asunnon myynti kokonaisuudessaan sujui hyvin.
Asiakaspalvelu, asenne ja asiantuntemus kaikki tosi hyvin kohdallaan.
Joustavaa ja asiakaslähtöistä toimintaa!
Ystävällinen välittäjä, joka jousti yksityisnäytössä ja piti minut hyvin tilanteen tasalla. Hoiti kaupan loppuun asiallisesti ja selvitti pankki ym asiat. Olen valmis suosittelemaan.
Nopeat ja selkeät vastaukset. Yhteydenpito hoitui hoitui erittäin nopeasti. Kaikki taustatoiminnot (yhteydenpito pankkeihin, asiakirjojen toimittaminen ja laatiminen jne) hoitui erittäin laadukkaasti ja nopeasti. Kokonaisuutena erittäin hyvä suoritus!
Asioiden tiedottaminen ja eteneminen oli sujuvaa sekä nopeaa. Ammattitaitoinen ja erittäin miellyttävä välittäjä jota varmasti tulen suosittelemaan tulevaisuudessa tuttavilleni.
Ystävällinen ja joustava toteutus. Asunto myytiin nopeasti ja kaupanteko oli vaivatonta ja helppoa. Välittäjä ammattitaitoinen
erittäin mukavat ja asia tuntevat välittejät !
Kaikki! Oli todella ammattimaista toimintaa, sai helposti kaiken tiedon mitä tarvitsi.
Kommunikointi välittäjän kanssa. Välittäjällä oli myös ammatitatitoa ihmisten kanssa, tarkoittaen, että löytyi oikeanlaiset ostajat suhteessa taloon. Myös sähköinen asiointi sujui hyvin ja aikataulussa. Sunnon kuvauksissa välittäjän ammattitaito korostui myös.
Tuki ongelmissa toimi erinomaisesti
Hinnoittelu, myynti positiivisella asenteella, tiedottaminen, kuvat
Kaikki
Asioiden sopiminen
Kokonaisuus
Hyvä ammattitaitoinen välittäjä. Tsemppasi meitä myyjiä, kun näytti siltä, että asunnon myynti venyy. Mietti, miten asunto saadaan myydyksi. Auttoi asunnon stailauksessa.
Asunto saatiin myytyä kohtuu hyvässä ajassa ja itse myyntitilanne sujui ihan hyvin.