Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Järvenpäästä

Kaikki meni hyvin
Kokonaisuus. Yhteydenpito. Ammattilaisuus. Onnistuneet kaupat haastavassa tilanteessa. Huippu välittäjä. Joustavuus. Modernius. Sähköinen asiointi.
Asunnonvälittäjämme oli erittäin ystävällinen ja avulias.
Kaikki sujui yli odotuksen. KIITOS KAIKESTA😊😊😊
Yhteistyö välittäjän kanssa sujui erinomaisesti. Välittäjä piti säännöllisesti minua ajantasalla etuoven katsojamääristä ym. Näyttöjen ajankohdat saatiin sovittua sujuvasti ja kaupanteko meni hyvin.
Välittäjä vastasi tosi nopeasti kaikkiin kysymyksiin mitä meillä oli. Ei koskaan hermostunut.
Asuntoesittelyt aikataulussa ja sovimme niistä yhteisvoimin.
Kaikki .....nopeat kaupat 😊 Välittäjä oli tosi avulias ja ystävällinen.
Joustavaa palvelua
Yhteistyö esittelijöiden kanssa ja tiedottaminen! Lisänä mukavat ja rennot myyntihenkilöt! Arvio asunnosta myyntiä suunniteltaessa, oli realistinen ja toteutunut kauppa melko lähellä arviohintaa👍🏼
Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja toimintaanne. Välittäjän toiminta erittäin ammattitaitoista, ystävällistä ja luottamuksellista. Kaupanteko kokonaisuudessaan sujui juuri välittäjän ansiosta hienosti. Suosittelen mielelläni kokemukseni perusteella teitä muillekin.
Asiat tehtiin aikataulussa ja erityisesti pidin siitä, että kiinteistövälittäjä Janne Suuronen oli yhteydessä puhelimitse eikä tekstiviestein tai sähköpostilla, kuten nykyään on tapana. Janne oli ammattitaitoinen, luottamusta herättävä ja tehokas. Ensimmäisestä tapaamisesta kaupan tekoon ja vahvistamiseen oli prosessi selkeä, eikä epäselvyyksiä ollut missään vaiheessa. Lisäksi valokuvaaja oli ammattitaitoinen ja osaava. Hän otti aikaa jokaiseen huoneeseen ja valokuvausprosessi ja työn tulokset olivat hienot.
Ei ollut liian tyrkyttävä, pysyi aikatauluissa ja kaikki asiat meni kuten sovittiin.
Myyntityö ja kohteen esittely sujui hienosti. Myös tavoitteisiin pääseminen sujui hienosti. Kokonaisuutena onnistunut 10+ arvoinen suoritus ja suosittelen mielellään sp-koti palveluita muillekkin asunnon vaihtoa harkitseville. Välittäjä toimi energisesti ja tavoite saavutettiin.
Kaikki sujui alusta loppuun erityisen hyvin. Sydämellinen kiitos Jannelle hyvästä yhteistyöstä!
Meillä sujui koko myyntiin kuuluva kokonaisuus todella hyvin. Kosteusmittaukset ym. Saatiin tilattua ja tehtyä nopeesti.
Välittäjät piti hyvin ajantasalla näyttöjen jälkeen. Kuvat asunnosta oli huippuhyvät ja varmasti auttoivat kiinnostuneita paikalle. Oli olo, että Jannelle voi aina soittaa tai laittaa viestiä jos oli kysyttävää. Myyntiaika oli nopea ja saatiin asunnosta se hinta mikä haluttiin.
Kaikki
Keskustelut olivat lyhyitä, selkeitä ja ytimekkäitä.. Ei turhia jaaritteluja. Aikataulut pitivät ja välittäjään sai yhteyden. Jos välittäjä ei saanut meihin yhteyttä niin koitti soittaa toiselle asunnon omistajalle. Välittäjän pukeutuminen ja tyyli oli asianmukaisesti siisti mutta rento.
Yhteydenpito, kauppojen toteutuminen
Kaikki sujui hyvin . Jannelle terveisiä:)
Kaikki
Koko prosessi
Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja neuvoi meitä askarruttavissa asioissa. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja ystävällinen jonka kanssa oli helppo asioida.
koko myynti sujui joustavasti ja asiallisesti
Yhteistyö kaikilta osin sujui mielestäni erittäin hyvin. Se mitä sovittiin myös piti.
Alkuneuvottelu, toimeksiantosopimus ja valokuvaus, kaikki sujui jouheasti ja täsmällisesti sovituissa aikatauluissa. Välittäjämme Janne Suuronen oli helposti tavoitettavissa, ja piti erittäin aktiivisesti yhteyttä myyntitoimeksiantajaan. Hänelle on selvää, että asiakas on hänen työnantajansa. Kokenut, dynaaminen ja tuloshakuinen, silti aina rauhallinen ja asiakkaaseen keskittyvä ote. Hänellä on myös taito kuunnella asiakasta , ja hän suhtautui hyvin joustavasti asiakkaan toiveisiin. Edellä mainituilla perusteilla, Janne Suuronen kuuluu ansaitusti Järvenpään kiinteistönvälittäjien parhaimmistoon.
Yhteydenpito, kaikki järjestelyt
Vaivattomuus. Välittäjä hoiti kaikki ja neuvoi asioissa.
Saimme yksityisen esittelyn nopeasti, ja muutenkin saimme vastaukset esittämiimme kysymyksiin nopeasti. Koko prosessi sujui kitkatta!
Välittäjä toimi ammattimaisesti ja vastasi aina nopeasti
erittäin mukavat ja asia tuntevat välittejät !
Kaikki! Oli todella ammattimaista toimintaa, sai helposti kaiken tiedon mitä tarvitsi.
Kommunikointi välittäjän kanssa. Välittäjällä oli myös ammatitatitoa ihmisten kanssa, tarkoittaen, että löytyi oikeanlaiset ostajat suhteessa taloon. Myös sähköinen asiointi sujui hyvin ja aikataulussa. Sunnon kuvauksissa välittäjän ammattitaito korostui myös.
Kokonaisuutena kaikki. Välittäjä piti hyvin ajantasalla. Kaupanteko sujui hyvin.
Välittäjä oli ripeä, aloitteellinen, ammattilainen ja osasi vastata kysymyksiimme. Hän myös piti yhteyttä silloin kun epäröimme vielä ostosta.
Yhteydenpito asiakkaaseen, asiakkaan toiveiden huomiointi.
Erittäin nopea toiminta. Myynti ja asioiden hoito toimi ripeästi ja asiantuntevasti.
Myyjät oli hyvät
Suurinosa. Joustavuus ja asioiden hoito aika bueno
Saimme statusinfoa ja sähköposteihin ja SMS vastattiin kohtuuajassa.
Esittely, tarjouksen teko, kosteusmittauksen järjestely, kauppojen teko.
Yhteydenpito oli aktiivista ja keskustelu rehellisen avointa.
Kaupantekoon liittyvät asiat, hyvin etukäteen valmisteltua. Yhteistyö ja yhteydenpito mutkatonta ja sujuvaa.
Meillä kaikki sujui hyvin ja aina sovitusta pidettiin kiinni. Vaikeasta nykytilanteesta huolimatta kaupat syntyi nopeasti.Täydellinen suoritus.
Asioiden hoitaminen ajallaan ja tiedotus siitä missä mennään, puolueettomuus, asiakaspalvelu
Kaikki
Nopeaa palvelua. Kaikki sujui kaupanteossa jouhevasti.
Varsinainen kaupanteko sujui hyvin.
Välittäjä Oli hyvä . Parasta palvelua .
Erittäin nopeat kaupat pyyntihinnalla.
Kommunikaatio myyjälle toimi hyvin välittäjän kautta. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa.
Asunnon hinta-arvio oli kohdallaan.
alkutietojen kartoitus; vaadittavien dokumenttien hankinta;tiedottaminen myyntiprosessin eri vaiheissa;asiallinen suhtautuminen kohteen "heikkouksiin"; ei kiirehtimistä eikä "painostusta" lopullisen myyntipäätöksen hetkellä
Pääasiassa kaikki!
Tarpeellisten tietojen toimittaminen.
Näyttöjen sopiminen
Asunto saatiin myytyä kohtuu hyvässä ajassa ja itse myyntitilanne sujui ihan hyvin.
Kauppa hoitui nopeasti. Välittäjän rooli tässä oli kuitenkin minimaalinen, koska ostaja ja myyjä olivat lähtökohtaisesti hyvin samoilla linjoilla asioista.