Sp-Koti Joensuu

Sp-Koti Joensuu auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä
Poika istuu isänsä reppuselässä.

Sp-Koti Joensuu

Joensuun Kiinteistönvälitys Oy LKV
Y-tunnus: 2571909-7

Joensuun Kiinteistöasiantuntijat 
Y-tunnus 2617334-8

Sähköposti: joensuu@spkoti.fi

Kauppakatu 27 b A LT7 2krs., 80100 Joensuu

Aukioloajat

ma - pe 10.00 - 16.00 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

010 504 2742

Hinnasto

Sp-Koti Joensuu

Yrittäjävetoista asuntokauppaa Joensuun talousalueella

Olemme Joensuun Säästöpankki Optian kanssa tiiviissä yhteistyössä toimiva, joustava kiinteistönvälitystoimisto, jonka kanssa on mutkatonta asioida. Palvelukonseptimme perustuu laatuun, luottamukseen ja asiakkaan palvelemiseen. Meiltä löydät ratkaisun asumiseen, asuntosijoittamiseen sekä kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Noudatamme hyvää kiinteistönvälitystapaa ja hoidamme huolellisesti kaikki saamamme toimeksiannot, olivatpa ne sitten arviolausuntoja, osto-, myynti- tai vuokraustoimeksiantoja.

Teemme myös erittäin tiivistä yhteistyötä paikallisten yritysten ja yhteisöjen kanssa taataksemme asiakkaillemme mahdollisimman kattavat palvelut liittyen asunto- ja kiinteistökauppaan. Oli sitten kyseessä esimerkiksi metsäarviot, muutto-, siivous-, remontointi-, sisustus- tai vaikkapa lakimiespalvelut, niin yhteistyökumppanimme auttavat tarpeen mukaan. Löydämme sinulle sopivan ratkaisun varmasti! Tervetuloa palveltavaksi!

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

Myymisen aktiivisuuden taso ylitti kaikki odotukset ja peittoaa kilpailijat mennen tullen. Suuruus ehkä kostautuu isoilla firmoilla siinä, että aktiivisuus on joskus ehkä päivästä kiinni, mutta te teette nöyrästi töitä koko ajan. Teidän toiminnassanne ja kaikessa tekemisessänne näkyy yrittäjähenki parhaimmillaan, kiitos!
Asioiden hoito. Asiakaspalvelu.
Joustavuus

Paikallinen yhteistyökumppanimme

Säästöpankki Optia

Tahdo enemmän elämältäsi ja pankkisuhteeltasi Joensuussa. Meiltä saat nopeat päätökset, yksilölliset ratkaisut, kodikkaat kohtaamiset sekä parasta paikallista asiantuntemusta. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden pankkiin Kauppakadulle.
tyttosuomi