Palautteet

Hyvä ja asiantunteva palvelu
Kaikki sujui todella hyvin. Selvitettiin asiat perusteellisedti jod jotain kysyttiin.
Koko prosessi ensi käynnistä alkaen sujui erittäin ammattitaitoisesti, ystävällisesti ja tehokkaasti.
Margit oli ystävällinen ja avulias. Toimitti kaikki pyydetyt todistukset ripeästi ja kokonaisuudessaan. Auttoi kosteusmittauksen tilaamisessa, oli aktiivisesti pankin suuntaan yhteydessä jne. Kaiken kaikkiaan teki asian mahdollisiman helpoksi hermoilevalle ensimmäistä asuntoaan ostavalle. Erittäin mallikasta toimintaa.
Välittäjä teki kaupanteosta vaivatonta ja oli avulias ja osasi myydä. Tiesi myytävästä kohteesta ja osasi vastata kysymyksiin.
Asunnon esittely ja yhteydenpito kauppojen valmistelun aikana.
Kokonaisuus asuntonäytöstä asuntokauppoihin oli kaikilta osin onnistunut.
Kaikki osiot, esittely, kauppaan kuuluvien dokumenttien toimitus ostajille, kaupppa tilaisuus sinänsä ja ennenkaikkea myyjän loistava tieto ja taito hoitaa "suuri ostos" parhaalla mahdollisella tavalla päätökseen niin että kaikki kaupan osapuolet olivat tyytyväisiä.
Kaikki ! Margit hoiti kaikki asiat nopeasti ja pääsimme sujuvasti uuteen kotiin KIITOS !!!
Kommunikointi ja myyjän saavutettavuus.
Kaikki sujui tosella ammattimaisesti
moni asia mutta tärkein oli ,että oltiin sekä myyvän henkilön asioilla että ostajan. ei pidetty kiirettä eikä ahdisteltu. hienoa työtä
Koko myynti meni niin kuin luvattii, jopa paremmin
Missään kohdin ei ole negatiivista sanottavaa.
Yhteydenpito; minulla oli todella paljon kysymyksiä liittyen kohteeseen jonka ostin. Kaikkiin kysymyksiin sain vastauksen nopealla aikataululla.
Kaupat saatiin nopeasti hoidettua. Ja välittäjä myös itse huolehti, että saimme tarjouksen jätettyä riittävän ajoissa sopivin ehdoin. Hän otti yhteyttä vielä suht myöhään illalla ja ehdittiin hoitaa tarjous. Lisäksi vielä varmisteltiin viesteillä, että kaikki kunnossa. Tästä olemme todella kiitollisia!
Meitä pidettiin koko prosessin ajan hyvin ajantasalla tapahtumista. Toiminta oli kaikin puolin ripeää.
Välittäjän sai tarvittaessa hyvin kiinni. Myynti tapahtui todella nopeasti.
Kaupanteko oli ok.Ripeä toiminta !