Palautteet

Kuvat kohteesta oli oikein hyviä. Myös kommunikointi toimi hyvin.
Myynnin aikana kaikki sujui erittäin hyvin ja asuntoni meni kaupaksi nopeasti!
Kaupanteko meni mutkattomasti auttavan ja asiaan perhentyneen välittäjän toimesta. Asiat tehtiin ostajan näkökulmasta helpoiksi ja huolettomiksi.
Kohteen oikea hinnoittelu ja myynnin ajoitus johtivat nopeisiin kauppoihin ja kertoo välittäjä Teemu Sorjosen ammattitaidosta. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja kuunteli aina asiakkaan toiveita. Meidät pidettiin hyvin ajan tasalla myynnin ja kaupan eri vaiheissa.
esittely
Kaikki bueno upeaa:)
Todella sujuvaa kaupankäyntiä, info pelasi välittäjältä toiselle
Erittäin kattava esittely materiaali, tehokas markkinointi.
Kaikki. Kaikin puolin. Kuvat ja myynti tekstit oli tosi hyvät.
Kysymyksiin vastattiin nopeasti, eikä tarkempien ostokohteen dokumenttien saatavuudessakaan ollut ongelmia. Sujuvat kaupat!
Yleisesti asiat sujuivat hyvin ja kauppa järjestyi nopeaan.
Kaikki sujui kokonaisuudessaan todella hienosti. Välittäjien toiminta oli ystävällistä, asiantuntevaa ja tehokasta. Kohteemme otettiin vastaan Sp-kodin toimesta innostuneesti ja asuntoilmoitus oli nopeasti valmiina. Näytöt keskitettiin toiveemme mukaisesti muutamalle päivälle. Ja tietenkin lopputulos (toteutunut kauppa) oli äärimmäisen hieno juttu. Lämmin kiitos kaikille asuntomme myyntiin osallistuneille henkilöille!
Tehokasta ja asiantuntevaa välitystä
Infoaminen, tapaamisten järjestäminen nopealla aikataululla.
Myyntitilanne ja esittelyt
Yhteistyö ja yhteydenpito
Esittely oli ammattitaitoista,saimme kysymyksiimme asunnosta tiedot joita halusimme. Kaupanteko järjestelyt kaikkinensa sujuivat mutkattomasti.
Toimeksiannon vastaanotto ja itse kaupanteko.
Nopeat kaupat