Sp-Koti Jyväskylä

Kiinteistönvälitystä ammattitaidolla ja ystävällisellä palveluasenteella Jyväskylässä ja lähialueilla.

Sp-Koti Jyväskylä

Kiinteistönvälitys Tanja Heinonen Oy LKV
Y-tunnus: 2821540-9
Sähköpostiosoite: jyvaskyla@spkoti.fi

Kauppakatu 23, 40100 Jyväskylä

Aukioloajat

ma–pe 10–16., sekä sopimuksen mukaan

 

Ota yhteyttä

010 579 0070

Kiinteistönvälitystä Jyväskylässä – parasta paikallista palvelua

Harkitsetko asunnon ostoa, myyntiä tai vuokrausta? Autamme Sinua kaikissa asuntoasioissa. Kauttamme myös kaupanvahvistukset ja arviointipalvelut. Olemme osa Sp-Koti-ketjua ja tiiviissä yhteistyössä paikallisen Säästöpankki Optian kanssa.

Tervetuloa palveltavaksi paikalliseen Sp-Kotiin!

   

Jokainen taimi on tärkeä!

Tavaralahjojen sijaan Sp-Koti Jyväskylä antaa kotien ostajille ja myyjille lahjaksi puun taimenen. Puun istuttaa Suomen 4H-järjestö, joka samalla työllistää nuoria ja josta syntyy aito ilmastoteko, uutta metsää. Metsä on paras tapa sitoa hiiltä ja samalla tehokkain ja edullisin keino estää ilmastonmuutosta. 
Lue lisää: Sp-Koti mukana Taimitalkoissa

Kiinteistönvälittäjämme Jyväskylän alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...
Asunnon myyminen lähti vireille yhteisten keskustelujemme jälkeen. Monivuotinen yhteistyö taustalla. Olin tuonut esille hienoisen kyllästymiseni vuokralaisen vaihtumiseen sekä aikeeni jossain vaiheessa myydä asunto. Arvostan kovasti sitä, että kiinteistövälittäjä rohkenee olla aloitteellinen ja ehdottaa eri vaihtoehtoja positiivisessa hengessä.
Näytöt onnistuivat hyvin
Välittäjän asiantuntemus oli erittäin hyvää, hän oli hyvin ystävällinen ja palvelualtis kaikin puolin. Paikkakunnan paras kiinteistönvälittäjä!
;