Antti Osmonen

Antti Osmonen

Myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja

Ei niin pientä kiveä, ettei sitä kannattaisi kääntää

Olen työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa yli 30 vuotta. Nämä kaksi sielullista tekijää ovat ratkaisevassa asemassa myös asuntokauppaa tehtäessä. Myynnin tulee olla aktiivista, mutta ei tyrkyttävää ja markkinoinnin tulee olla ajanhengen mukaista. Näiden punaisten lankojen löydyttyä, on löytynyt kolme onnellista tahoa: ostaja, myyjä ja välittäjä. Ostaja, joka on löytänyt itselleen sopivan, toivomansa kodin. Myyjä, joka on saanut myytyä kohteensa parhaaseen mahdolliseen hintaan. Ja välittäjä, joka on saanut kaksi uutta, onnellista asiakasta.

Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa, johon kuuluu vaimo ja kaksi lasta. Harrastan liikuntaa useamman kerran viikossa. Talvella käyn kävelylenkillä ja kesällä viihdyn golfkentillä. Salilla tulee myös käytyä useamman kertaa viikossa. Tässä on monta hyvää syytä palkata minut töihin hoitamaan sinun asuntoasioitasi.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Asiantunteva ja mukava välittäjä. Kertoi talosta kattavasti, oli mukana ja tavoitettavissa jokaisella askeleella ensimmäisestä näytöstä kaupantekoon.
Yhteydenpito
Kaikki toimi mainiosti, oma-aloitteisesti.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.