Mariliina Kurkinen

Mariliina Kurkinen

Myyntineuvottelija

Luotettavaa palvelua

Aloitin alalla asuntomyyjänä vuonna 2016 pääkaupunkiseudulla. Vuosien varrella olen toiminut myös useiden kerrostalo- ja rivitaloyhtiöiden hallituksissa ja puheenjohtajana. Näistä 25 vuoden aikana kerääntyneistä kokemuksista eri taloyhtiöissä on paljon hyötyä välittäjän työssä. Tunnen kotikaupunkini Jyväskylän ja lähialueet erittäin hyvin ja palvelen teitä mielelläni kaikissa asuntoasioissa sujuvasti ja luotettavasti. Asunnon hinta-arvio myyntiä harkitseville on ilmainen. Kun harkitset asunnon ostoa tai myyntiä, niin olethan yhteydessä. 

Confidential Customer service

Considering to buy or sell a home? Or interested in making an investment in apartments? In matter of buying or selling houses and apartments I´m happy to help You professionally and confidentially. Please contact by phone +358 50 462 1606 or by e-mail mariliina.kurkinen@spkoti.fi 

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Minulle tarjottiin apua joka käänteessä ja pidettiin jatkuvasti informoituna, kun asia eteni kaupantekoa kohti. Kaikki tuntui helpolta alusta loppuun.
Välittäjä oli tosi ammattilainen. Myisi varmaan vaikka puolison jos hinnasta sopii 😂
Heti ensitapaamisesta saakka saatu erinomainen opastus ja ohjaus. Yhteydenpito ja tilanteen edistyminen sekä huolenpito ylipäätään oli lämmintä. Tuntui, että meistä välitettiin aj haluttiin saada paras mahdollinen ratkaisu. KIITOS !

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.