Palautteet

Minulle tarjottiin apua joka käänteessä ja pidettiin jatkuvasti informoituna, kun asia eteni kaupantekoa kohti. Kaikki tuntui helpolta alusta loppuun.
Välittäjä oli tosi ammattilainen. Myisi varmaan vaikka puolison jos hinnasta sopii 😂
Heti ensitapaamisesta saakka saatu erinomainen opastus ja ohjaus. Yhteydenpito ja tilanteen edistyminen sekä huolenpito ylipäätään oli lämmintä. Tuntui, että meistä välitettiin aj haluttiin saada paras mahdollinen ratkaisu. KIITOS !
Mahdollisimman sopivan asunnon löytyminen meidän perheelle. Sopiva asunto, sijainti ja hinta osuivat kaikki kohdalleen.
Yhteydenpito ja tiedottaminen. Ammattitaito.
Palvelu oli ystävällistä ja kaikki sujui todella nopeasti. Meillä ensiasunnon ostajina oli turvallinen olo tehdä kaupat. Saimme neuvoja ja tukea tarpeeksi.
Koko prosessin aikana kaikki sujui äärimmäisen hyvin. Tiesin koko ajan missä mennään ja matkan varrella teimme tarvittavia muutoksia (mm. realistisempi hintapyyntö), joita ilman kauppaa tuskin olisi tässä ajassa saatu aikaan. Mariliina on huippuluokan välittäjä - todellinen ammattilainen.
Koko prosessi oli meille myyjille mutkaton ja toiveemme otettiin erittäin hyvin huomioon.
Kaikki sujui hyvin. Myös lainatarjous Säästöpankista.
Yhteydenpito oli sujuvaa ja vastauksia saatiin aina saman päivän aikana nopeasti
Työskentely oli asiantuntevaa ja tehokasta ja asiakas pidettiin ajantasalla koko prosessin ajan. Prosessi kokonaisuudessaan oli asiakkaan näkökulmasta hyvin helppo ja mutkaton. Kiitos!
Aikataulut olivat joustavia