Palautteet

Minulle tarjottiin apua joka käänteessä ja pidettiin jatkuvasti informoituna, kun asia eteni kaupantekoa kohti. Kaikki tuntui helpolta alusta loppuun.
Välittäjä oli tosi ammattilainen. Myisi varmaan vaikka puolison jos hinnasta sopii 😂
Heti ensitapaamisesta saakka saatu erinomainen opastus ja ohjaus. Yhteydenpito ja tilanteen edistyminen sekä huolenpito ylipäätään oli lämmintä. Tuntui, että meistä välitettiin aj haluttiin saada paras mahdollinen ratkaisu. KIITOS !
Mahdollisimman sopivan asunnon löytyminen meidän perheelle. Sopiva asunto, sijainti ja hinta osuivat kaikki kohdalleen.
Yhteydenpito ja tiedottaminen. Ammattitaito.
Palvelu oli ystävällistä ja kaikki sujui todella nopeasti. Meillä ensiasunnon ostajina oli turvallinen olo tehdä kaupat. Saimme neuvoja ja tukea tarpeeksi.
Koko prosessin aikana kaikki sujui äärimmäisen hyvin. Tiesin koko ajan missä mennään ja matkan varrella teimme tarvittavia muutoksia (mm. realistisempi hintapyyntö), joita ilman kauppaa tuskin olisi tässä ajassa saatu aikaan. Mariliina on huippuluokan välittäjä - todellinen ammattilainen.
Koko prosessi oli meille myyjille mutkaton ja toiveemme otettiin erittäin hyvin huomioon.
Kaikki asuntokauppaan liittyvä yhteistyö alusta asti.
Lämminhenkinen asiakaspalvelu, kaikkiin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen ja askarruttavat asiat selvitettiin. Projektista pidettiin hienosti kartalla ja viestittiin säännöllisesti. Voin lämpimästi suositella.
Myyntineuvottelijan asiakaspalvelu ja vastauksien saaminen, kiitos. LKV kokeeseen vain, osaamista riittää. Ihminen omalla alallaan. Hyvät hermot😁👏
Asiakaspalvelu oli loistavaa ja asuntokauppa kävi jouhevasti.
Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen ja pätevä. Todella ammattilainen ja sosiaalinen ihminen. Suosittelen.
Olen erittäin tyytyväinen kaikkeen palveluun,jota olen saannut.Uuden asunnon ostaminen ja vanhan myyminen,neuvoja kaikissa asunto- ja laina-asioissa. Ajan tasalla pysyminen,koska asioista tiedotettu ja neuvottu koko ajan hyvin.Rohkaisua,tsemppaamista, hyvää sydämellistä palvelua.KIITOS MARILIINA.
Asunnon myynnissä oli monta mutkaa ja selvitettävää asiaa. Välittäjä hoiti nämä puolestamme ja olen erittäin kiitollinen!
Kaikki, koko prosesuuri. Ajantasalla pitäminen, esittely ja kaupanteko kokonaisuudessan, kiitos!
Nopeus ja ammattitaoto
Kaikki sujui hyvin. Myös lainatarjous Säästöpankista.
Yhteydenpito oli sujuvaa ja vastauksia saatiin aina saman päivän aikana nopeasti
Työskentely oli asiantuntevaa ja tehokasta ja asiakas pidettiin ajantasalla koko prosessin ajan. Prosessi kokonaisuudessaan oli asiakkaan näkökulmasta hyvin helppo ja mutkaton. Kiitos!
Kaupat syntyivät nopeasti. Ja tarvittavat dokumentit siirtyivät ajoissa eteenpäin, eli kommunikointi oli kiireisessäkin tahdissa ajan tasalla. Plussana lisäksi välittäjän avuliaisuus avainten toimittamisesta maalarille ja toisaalta avaimen vastaanotto vuokralaiselta. Ulkopaikkakuntalaiselta olis ollut hankala hoitaa noita sopimisia.
Asunnon esittely.
sain nopeasti vastauksen kysymyksiin tai asia selvitettiin.
Kaupat onnistuivat hyvin. Välittäjä oli helposti tavoitettavissa.
Ystävällistä palvelua
Aikataulut olivat joustavia
Nopea palaute kysymyksiin ja aktiivista selvittelyä asioiden eteenpäinviemiseksi.
Alkutoimitus, arviointi, kuvaaminen jne. Myynnin aktiivinen alkuaika.