Sp-Koti Kaarina

Kiinteistönvälitystä Kaarinassa – Tarjoamme käyttöönne vuosien kokemuksen kiinteistönvälityksestä, jota tarjoavat iloiset, ahkerat ja ennen kaikkea tehokkaat välittäjämme.

Sp-Koti Kaarina

Välitysliike Turku Oy LKV
Y-tunnus: 2565189-7
Sähköposti: kaarina@spkoti.fi Lautakunnankatu 10, 20780 Kaarina

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

010 288 9888

Hinnasto

Sp-Koti Kaarina

Mukavampaa kiinteistönvälitystä Kaarinassa

Sp-Koti Kaarina on Välitysliike Turku Oy LKV:n Kaarinan toimipiste. Olemme aidosti paikallinen ja aikaansaava kiinteistönvälitystoimistosi Kaarinan keskustassa. Palvelemme kaikkia kodinvaihtoa harkitsevia niin Kaarinassa kuin ympäristökunnissa.

Oletpa myymässä tai ostamassa omakotitaloa, rivitalo- tai kerrostalokotia tai vaikka mökkiä, niin ota yhteyttä ammattitaitoisiin kiinteistönvälittäjiimme, jotka kaikki ovat suorittaneet LKV-tutkinnon. Tarjoamme ammattitaitoista ja ihmisläheistä palvelua, joka alkaa maksuttomalla arviokäynnillä.

Kiinteistönvälittäjänäsi haluamme tehdä asuntokaupoista sinulle mahdollisimman mukavaa. Ammattitaitoiset ja reippaat kiinteistönvälittäjämme tarjoavat sinulle henkilökohtaista palvelua, jotta kodinvaihtosi sujuu helposti ja stressittömästi. Ota siis yhteyttä ja pyydä meidät arviokäynnille!

Kiinteistönvälittäjämme Kaarinan alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

Kiinteistövälittäjä Joni Tapion kanssa yhteistyö oli sujuvaa ja vaivatonta. Vastaukset askarruttaviin kysymyksiin saatiin aina nopeasti.
Näin alkuun välittäjän luottamus meihin myyjiin, ystävällinen, rento ja hyvän vaikutelman antoi.
kaikki myymiseen liittyvät asiat
;