Sp-Koti Kajaani

Kiinteistönvälitystä Kajaanissa – Sp-Koti Kajaani toimii tiiviissä yhteistyössä Säästöpankki Optian kanssa. Kun asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä

Sp-Koti Kajaani

Kiinteistönvälitys Evilla LKV Oy
Y-tunnus: 
3301265-7
Sähköposti: 
kajaani@spkoti.fi

Lönnrotinkatu 14, 87100 Kajaani

Aukioloajat

ma–pe 10–16 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

045 615 1005

Hinnasto

Sp-Koti Kajaani

Kodikasta ja ammattitaitoista kiinteistönvälityspalvelua Sinulle Kajaanissa

Valtakunnallisen Sp-Koti-ketjun tuella teemme työtä asiakkaidemme parhaaksi kaikissa kiinteistöjen, asunto-osakkeiden sekä vapaa-ajan asuntojen myyntiin ja ostoon sekä arviointiin liittyvissä asioissa. Käytössämme on järjestelmä, joka mahdollistaa vaivattoman sähköisen asioinnin niin toimeksiannoissa kuin ostotarjousneuvotteluissa. Markkinoinnissa keskitymme verkkomarkkinointiin. Käytössämme on ammattivalokuvaajan sekä ammattimaisen kuvankäsittelyn palvelut. Teemme myös kevyitä myyntistailauksia ja annamme mielellämme vinkkejä, kuinka saat kotisi parhaimmat puolet esiin myyntitilanteessa ja siten myös markkinoiden parhaan mahdollisen myyntihinnan kodillesi.

Käytössämme on järjestelmä, joka mahdollistaa vaivattoman sähköisen asioinnin niin toimeksiannoissa, ostotarjousneuvotteluissa kuin itse kaupanteossakin.

Toimistomme sijaitsee viihtyisissä tiloissa, ydinkeskustan katutasossa, Säästöpankin talo, Lönnrotinkatu 14.

Vaihda mukavampaan!

Laadukkaat asuntokaupat eivät synny sattumalta. Vuonna 2021 teimme 171 asuntokauppaa. Mitatun (Surveypal) asiakaspalautteen keskiarvon ollessa 9,5 (asteikolla 0-10). NPS-luku, suositteluindeksi, erinomainen +88

Kiinteistönvälittäjämme Kajaanin alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Kajaanista

Kaikki sujui oikein mallikkaasti, välittäjän ammattitaito oli ensiluokkaista :)
Erinomaista työtä huippu ammattitaidolla! Suuret kiitokset!
Kohteen myyntiinotto, kohteen esittely/myynti ja jälkihoito. Kaikki meni erinomaisesti. Välittäjän aktiivinen yhteydenpito.
;