Palautteet

asiantuntemus
Kaikki vaiheet sujuivat erinomaisesti. Marja Loikkasella oli ammattimainen ja asiakasystävällinen ote. Esittely, kaupantekovaihe, lisätietojen toimitus, kaupantekotilaisuus. Kaikki toimi hienosti ja joustavasti.
Hyvin
Oman osakkeen myynti
Yhteys,nopeus,asioden hoito,
Koko prosessi eteni nopeasti
Nopeat kaupat ja todella ystävällinen palvelu.
Kaikki sujui hyvin ammattaitoisten kiintesitövälittäjien kanssa, ei moittimista.
Kaikki! Erityisesti kaupantekopäivän aamuna tullut ongelma toisen pankin taholta ja toisaalta minun oma asiakirja-unohdus. Marja Loikkanen keksi ratkaisut molempiin ongelmiin ja korjasi ja tulosti uudet versiot kauppakirjoista, jotka saatiin allekirjoitettua.
Kaikki toimi erittäin sujuvasti ja nopeasti. Asiakasta kuunneltiin hyvin ja oltiin ystävällisiä ja ammattitaitoisia. "Rautaisia" ammattilaisia koko tiimi. Todellakin suosittelen muillekin.
Yhteydenpito
Esittelyajan saaminen, asiapapereiden laadinta ja opastus.
Näyttö, yhteydenpito ja asioiden selvittäminen.
Yhteistyö kaikinpuolin ja myyvät esitteet ja kuvat. Näkyvyys netissä
Hyvä yhteydenpito, ammattimainen ja selkeä myyntiprosessin hallinta.
Koko asunnon myyntiprosessi onnistui asiantuntevasti.
Koko prosessi alusta loppuun. Heti kohteen kuvaamisesta aina viimeiseen kaupan allekirjoitukseen asti. Helppoa ja vaivatonta.
Kiinteistövälittäjä hoiti kaiken asiallisesti ja ammattitaidolla.
Kokonaisuus
Asuntoa arvioineen välittäjän kokemus alalta näkyi ja tuli todella luottavainen fiilis siitä, että hän tietää mitä tekee. Tuli välittömästi tunne, että tää oli tässä, ei tarvetta edes harkita muita. Kaikki tapahtui nopealla aikataululla ja täysin ongelmitta.
Esittely ja kaupanteko sujui nopeasti ja kätevästi. Jäi oikein positiivinen mielikuva.
Kaikki, jouhevaa ja nopeaa.
Kaikki
Kaikki sujui erittäin hyvin, emme voisi olla tyytyväisempiä! Asiantunteva välittäjä möi talomme ensimmäisessä näytössä. Myynti-ilmoitukseen otetut kuvat olivat todella laadukkaita. Mikäli heräsi jotain kysyttävää, vastauksen sai todella nopeasti.
Kaikki alusta loppuun.
Kaikki sujui jouhevasti, meihin oltiin riittävästi yhteydessä ja pidettiin tietoisena tilanteesta.
Nopeat vastaukset yhteydenottoihin.
Kaikki koko prosessinsa välittäjä oli aktiivinen ja informoi eri vaiheista useasti. Välittäjän toiminta oli huomaavaa ja erittäin ystävällistä!
Hyvin
Kohteesta annettiin tietoa asiallisesti ja totuudenmukaisesti.
Ammattilainen.
Asioiden joustava sujuminen, yhteydenpidon helppous ja ystävällinen palvelu.
Yhteistyö, tiedottaminen ja luottamusta herättävä asiantuntemus.
Asunnon saaminen nettiin
Yhteydenotto asiassa kuin asiassa oli mutkatonta ja vastauksia askarruttaviin kysymyksiin sai nopeasti!
Pidettiin kiinni siitä, mitä luvattiin
Asuntokaupan hoitaminen yleisesti
Kaikki sujui loistavasti , kiitokset Marjalle !
Nopeaa ja joustavaa palvelua.
Yhteydenpito ostajaan vaikeassa tilanteessa.
Aikataulujen sopiminen ja yhteyden pito.
Nopeus ja helppous
Asunto meni todella nopeasti kaupaksi ja palvelu oli jouhevaa.
Itseasiassa koko projekti sujui tosi mallikkaasti ja asiantuntevasti.
Kuvat todella tasokkaita.
Kokonaisuus kaikkine vaiheineen oli oikein hyvää ja ammattitaitoista, erityis kiitos Petralle hyvistä kohde kuvista esitteeseen.
Sujuvaa toimintaa! Ei ollut vaikeuksia missään vaiheessa ja yhteyden otot tuli mukavasti puhelimen välityksellä. Infoa annettiin kaikesta riittävästi joten epäselvyyksiä ei tullut!
Asiantunteva ja ystävällinen välittäjä. Kaikki asiat etenivät erinomaisesti joka vaiheessa. Tietoa asiakkaalle tuli riittävästi ja ajantasaisesti. Kaupanteko sujuvaa ja selkeää. Kysymyksiin sai selkeät vastaukset Kohteen valokuvaus oli erinomainen :) Kuvaaja oli ammattitaitoinen ja huomioi asiakkaan kivasti ja oli kohtelias sekä ystävällinen
Myyntitapahtuma oli miellyttävä 👍🏻
Yhteistyö välittäjän kanssa.
Asunnon näyttöajan sain todella nopeasti ja joustavasti . Tiedot myytävästä huoneistosta sain kaikki sähköpostiini. Kaupan teko sujui todella hyvin .
Toiminta oli ripeää, joustavaa ja ystävällistä.
Välittäjän yhteydenpito esim.sähköpostilla oli todella nopeaa ja hän oli yhteydessä myös viikonloppuisin joka yllätti meidät. Vastaukset tuli nopeasti ja lähestyminen oli helppoa ja nopeaa.
Kauppa
Nopealla aikataululla esittely.
Kokonaisuus, ja asioiden täsmällinen hoitaminen.
Se oli tärkeä että asunto kuntotarkastettiin pätevän toimian tekemänä. Ko. Kuntotarkastajaa suositteli Leena Haataja. Hän myös sopivasti antoi uskoa asunnon myyntiin, varsinkin viime kasänä kun aloitimme myynnin aika myöhäisessä vaiheessa kesää. Marja Loikkanen toimi ammattitaitoisesti ja edisti persoonallaan kaupan syntymistä. Se oli hyvä että ilmoititte näytöstä niin saaton käydä siisimässä asuntoa jos siellä oli jotan muuttoon liityvää epäjärjestystä.
Kauppojen loppuun vienti.