Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Kajaanista

Kaikki sujui oikein mallikkaasti, välittäjän ammattitaito oli ensiluokkaista :)
Erinomaista työtä huippu ammattitaidolla! Suuret kiitokset!
Kohteen myyntiinotto, kohteen esittely/myynti ja jälkihoito. Kaikki meni erinomaisesti. Välittäjän aktiivinen yhteydenpito.
Kokonaisuus, kaikki
Spostilla asionti
Saatiin asunto kaupaksi. Myyjällä oli hyvä myyntimeininki teki hommia.
Hommat oli tehty myyjän kannalta erittäin helpoiksi, kaupanteko sujui nopeasti ja kivuttomasti, ja palvelu on erinomaista ja ystävällistä! Ehdottomasti sata kertaa parempaa toimintaa kuin eräällä kilpailijallanne.
Palvelu pelas hienosti jopa maan rajojen ulkopuolelle. 👍😃
Yhteistyö sujui moitteettomasti ja oli ilo asiolla heidän kanssa...
Hyvä nopea ja ystävällinen palvelu oli helppo neuvotella ja nopeat kaupat.
Kaikki meni hyvin
Myyjän asiantunteva neuvonta, kuinka kotia kannattaa "stailata". Nopea myynti.
Sp-Kajaanin Leena Haatajan tapa hoitaa asiat kokonaisuutena , asiantuntevasti ja miellyttävästi alusta loppuun.
Kokonaisuus. Asioiden hoito ja huolenpito erittäin hyvää. Koko ajan oli tunne, että sinun palvellaan ja et ole yksin. Välittäjälle pystyi soittamaan milloin vain eikä tuntunut, että nyt olikin väärä hetki. Tukea ja turvaa koko ajan. Erittäin hyvää ja taivaallista palvelua.
Kokonaisuutena täysi kymppi. Asiakaslähtöinen palvelu ja luottamussuhde joka asiakkaan ja välittäjän välille syntyi loi vakaan pohjan onnistuneille kaupoille. Vuorokauden ajasta riippumaton asioiden ammattimainen hoitaminen ja ennenkaikkea se varma osaaminen, joka välittyi kaikessa tekemisessä. Aito lämmin asiakkaan kohtaaminen ja kuunteleminen.
Välittäjän ammattitaitoinen ote sekä lämmin ja ystävällinen palvelu, lisäksi nopea myyntiaika
Asiointi sujui moitteettomasti kaikin puolin.
Koko projekti sujui alusta maaliin todella mallikkaasti. Tietoa tuli hyvin matkan varrella ja kauppa syntyi nopeasti.
kokonaisuus ja mukava asiointi
Kaikki asiat menivät sujuvasti.
Kaikki. Erityisesti välittäjä huomioi myös perheen lapset
Kaikki sujui hyvin ja koko perhe huomioitiin kaupanteon yhteydessä.
Erittäin vahva perusosaaminen. Hinta-arvio kohdallaan, ja välittäjä sai hyvin kiinnostuneita yksityisesittelyihin.
meihin otettiin yhteyttä todella ripeästi ja asiointimme eteni joka suhteessa nopeasti ja meille vaivattomalla tavalla. Luottamusta herättävää asiantuntemusta ja ihmisläheistä palvelua, josta jäi hyvä vaikutelma.
Kokonaisuus. Eli lähtien asunnon kuvaamisista ja toimeksiannosta. Kuvia kohteesta ei vain räpsitty vaan katsottiin miltä näyttää ja kivoja fiiliskuvia myös mukaan. Näytöistä annettiin heti infoa, mitkä oli asiakkaiden kommentit jne. Kun päästiin kaupantekoon, sujui se supsikkaasti. Ja vielä kauppakirjojen teossa ihana skumppapullo mukaan.
Välittäjä piti huolen, että saimme kaikki tarvittavat tiedot ostettavasta kiinteistöstä ja neuvoi kaupantekoon liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Koko kohteen etsintä ja ostoprosessin aikana välittäjä piti huolta, että olemme ajantasalla etenemisestä.
Yhteydenpito välittäjän kanssa oli todella joustavaa ja nopeaa. Välittäjä oli myös erittäin hyvä asiakaspalvelija.
Erityisesti ilahduimme stailauksesta, emme osanneet odottaakaan sellaista. Tämä ilahdutti meitä kovin. Kokonaisuutena kaikki meni todella hyvin, ei moitteen sanaa. Koko henkilökunnalle lämmin kiitos esimerkillisesti hoidetusta välitystehtävästä.
Kiinteistönvälittäjä kuunteli meitä ja antoi vinkkejä eikä vähätellyt kokemuksiamme tai muuta vastaavaa. Ei tullut sellaista pakkomyynnin makua.
Sp-kodin välittäjät ovat asiantuntevia ja palvelu ystävällistä ja asiakaslähtöistä. Koin, että sain kaikissa myyntiprosessin vaiheissa tarkoituksenmukaisesti tietoa asioiden etenemisestä. Mieltäni askarruttaneisiin kysymyksiin vastattiin aina ja välittäjät olivat helposti tavoitettavissa.
Yhteydenotot Asiaan paneutuminen. Selkeästi asiat esillä. Joustavuus. 10 pistettä. Kaikki sujui moitteettomasti. Kiitos Leena :)
Kaikki. Välittäjä todella panosti kotimme myyntiin ja onnistui siinä erinomaisesti.
Huomattavasti muita Kainuussa toimivia välittäjiä parempi, asiakaslähtöinen palvelu. Kokonaisuutena niin tarjoukseen kuin kaupantekoonkin liittyvien asioiden hoitaminen sujui huomautuksetta.
Yhteistyö välittäjän, myyjän ja ostajan välillä. Kaikesta oltiin avoimia ja rehellisiä ja (moniin) kysymyksiimme vastattiin nopeasti. Näytöt onnistuivat joustavasti ja Sari oli aina helposti tavoitettavissa.
Yhteistyö kiinteistövälittäjä Sari Nokkalan kanssa.
Kaikki sujui. Sain infoa koko ajan siitä, missä mennään. Kaupat sujui sujuvasti ja kaikki oli järjestetty hyvin. Olen jo nyt suositellut tuttavilleni SP-kotia.
Asunto esittely onnistui lyhyellä varoitusajalla, saatiin useampi esittely.Ystävällinen palvelu. Välittäjä oli rempseä ja hänen kanssaan oli helppo asioida. Kaupanteko hoitui nopeasti ja hyvin.
Välittäjän asiantuntemus ja ammattitaito, aito kiinnostus
Kaikki sujui erinomaisesti
Asunnon esittely, opastus asuntokauppaan liittyvissä asioissa, kaikki meni niinkuin täytyi.
Tarvitsin pikaisesti asunnon ja lainan kun sopiva asunto oli löytynyt. Nämä hoituivat todella hyvin ja nopsasti Sp-kodin välittäjän kautta. Sain erittäin hyvää palvelua myös Säästöpankki Optiasta.
Palvelu oli nopeaa, joustavaa ja ammattitaitoista. Asunnon myynti sujui kautta linjan tyylikkäästi ja olemme tyytyväisiä kokemukseemme sekä tulokseen.
Kommunikointi sujui erityisen hyvin. Välittäjän sai tarvittaessa nopeasti kiinni. Näin ensiasunnon ostajalle tilanne on aika uusi ja kysymyksiä heräsi paljon. Koin oloni huomioiduksi ja tuntui että minua opastettiin hyvin oston eri vaiheissa.
Yhteistyö kiitettävää ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Kaikki asiat menivät suunnitelman mukaan.
Myyntihinnan määritys ja nopeat kaupat.
Leena Haataja oli oikeasti kiinnostunut hoitamaan meidän uuden kodin etsinnän . Asioitten selvittely oli ripeää ja mitään ei jäänyt epäselväksi , asiat hoitui ammattilaisen otteella ja ennenkaikkea asenteella . Oli ilo asioida.
Kaikkiin kysymyksiimme vastattiin selkeästi
Kaikki sujui loistavasti Leenan ja Sarin kanssa. Kokemukseni oli, että asiakkaasta todella välitetään.
Asunto löytyi nopeasti ja välittäjä selvitti asiat perusteellisesti. Ystävällinen ja iloinen.
Kaikki sujui hyvin.
kaikki meni oikein hyvin
Yhteistyö välittäjän kanssa sekä paperiasioiden hoitaminen.
Välittäjä oli aktiivinen, ystävällinen ja selvitti tarkasti kaikki vastaantulleet epäselvät asiat. Hänen kanssa oli miellyttävä asioida.
Kaikki.
Neuvottelut ketjukaupassa muuten ei olis syntyny kauppoja
Yhteistyö ja neuvottelu
Kaikki. Ja Sari Nokkalalla on erityisen hyvä asenne!
Kaupanteko sujui nopeasti ja välittäjä oli hyvin tavoitettavissa. Välittäjällä oli hyvä käsitys myytävästä kohteesta.
Erittäin hyvä ja asiantunteva asiakaspalvelu, on tavoitettavissa hyvin (myös klo 16 jälkeen)
Olen elämäni aikana omistanut ja myynyt kuusi asuntoa + kesämökin ja toiminut useiden asunnonvälitysyritysten kanssa. Ensimmäistä kertaa kaikki on sujunut tehokkaasti, virheettömästi ja "pienellä stressillä". Hinta-arviot ovat olleet realistisia, yhteydenpito on ollut riittävää ja olen saanut korvaamatonta apua paperisodassa. Voin antaa vain positiivista palautetta. Sari Nokkalan työskentely on ollut 10+ arvoista!
Kuvat kodista ympäristöineen olivat kauniit. Todella hyvä ja miellyttävä "palvelu". Kaikki hoitui sujuvasti ja nopeasti. Kiitos.
Esittely ja kaupanteko.
Kaupan jarjestely.
Kaikki sujui hyvin. Ei mitään moittimista.
Huolenpito, tilanteiden ajan tasalla pitäminen ja realistinen tosiasioiden esiin tuominen. Palvelu oli niin yksilöllistä ja kiireetöntä, että asiakkaana tunsi itsensä heidän tärkeimmäksi/ainoaksi asiakkaaksi. Kaiken kaikkiaan palvelu hoidettiin huolellisuudella, tarmokkuudella ja suurella sydämellä!
Kaikki.
Kaikki sujui erinomaisesti.
Ammattitaitoinen ote, mm. laadukkaat kuvat ja ennakkovalmistautuminen esittely päivään. Mm. käytiin läpi taloyhtiön pihaan saapuminen, miltä siellä nayttää ja myös huoneiston tekniikkaan liittyvät asiat.
Ihan kaikki.
Koko kaupanteko prosessi alusta loppuun saakka 😊 Ammattimaista toimintaa.
Näytöissä oikeasti tunnettiin kohteet, niistä kerrottiin perusteellisesti ja asiakaspalvelu oli erinomaista. Kaikki sovitut asiat hoidettiin ajallaan ja tarkasti. Työn laatu erittäin hyvää.
Kotimme myyntitoimet hoidettiin rautaisella ammattitaidolla luotettavasti alusta loppuun asti. Tuhannet kiitokset Leena Haatajalle. Voimme suositella häntä lämpimästi muillekin asuntokauppoja suunnitteleville. Palvelu oli napakymppi. Ystävällisesti tervehtien Heikkiset
Myyntihinnan määrittely kiinteistönvälittäjän ehdotuksesta realistiseksi oli ratkaisu sille, että talomme herätti heti kiinnostusta ja ostajaehdokkaita kävi niin hyvin, että kahden kuukauden sisällä talomme oli myyty. Kaikki esittelyyn ja myyntiin liittyvät toimenpiteet sujuivat niin hyvin, kuin vain voi toivoa. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimiin.
Asiakaspalvelu
Kysymyksiini vastattiin hyvin ja asiallisen kohteliaasti.
Kaikki
Nopea ja erittäin mukava palvelu. Kiinteistönvälittäjä auttoi asioissa jota ei itsellä tullut mieleen. +
Asunnon arviointi,yhteydenpito,kaupanteon sujuvuus.Asiat tuli selkeästi esille koko prosessin aikana.
Kokonaisuudessa kaikki sujui hyvin
Nopeaa, suoraselkäistä toimintaa Nokkalan Sarilta ja Haatajan Leenalta!
Välittäjät pitivät meidät hyvin ajan tasalla ja heiltä sai hyviä neuvoja myös uuden asunnon ostossa. Saivat myös todella nopeasti talon myytyä.
Tiedonkulku,hyvät kuvat, huolehtiva ja ystävällinen palvelu, ammattitaito, toimiston yleisilme. Jäi hyvä tunne asioinnista teidän kanssa.
Asunnon osto oli helppoa, kun välittäjänä oli ammattilainen.
Luottamuksen valaminen siihen että talo tulee menemään kaupaksi. Ja ostajien löytäminen vaikka talo oli vedetty myynnistä remontin ajaksi, eli välittäjä ei unohtanut kohdetta siksi aikaa.
Välittäjä ymmärsi millaista kiinteistöä olimme etsimässä ja näki paljon vaivaa sen eteen, että löytäisimme etsimämme. Kiinteistöön sai tutustua huolella, mikä vaikutti osaltaan siihen että tiesimme, mitä olemme ostamassa. Yhteydenpito oli tiivistä.
Kaikki sujui erityäin hyvin.
Nopeat kaupat. Mielestäni oli erittäin hienoa se tunne, että yhteistyö oli todella maanläheistä ja realistista. Meitä kuunneltiin asunnonmyyntiasioissa ja yhteydenotto ja - pito oli helppoa.
Ostajien kartoitus ja löytäminen hankalaan myyntikohteeseen ja sen tilanteen lähtökohtien sekä mahdollisuuksien realistinen arviointi. Kaupanteko ja siihen liittyvä kokonaisuus ylipäätään erinomaisen hyvin hoidettu. Välittäjän toiminta oli erinomaista. Myös asiakirjaliikenteen hoitaminen suurelta osin sähköisesti oli järkevää ja nykyaikaista sekä nopeutti asian etenemistä.
Kaikki meni hyvin
Ei pakkomyynnin makua. Asiallista toimintaa.
Nopeat vastaukset ja reagointi kysymyksiin näin ostajan näkökulmasta. Kaikin puolin ammattitaitoista ja reipasta tekemistä.
Koko prosessi onnistui hyvin.
Kaikki sujui ongelmitta. Leena on ehdottomasti Kajaanin paras välittäjä.
Yhteydenpito ja aktiivisuus välittämisessä josta seurasi nopeat kaupat.
Ystävällisestä ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta erityiskiitos. Sähköiset asiakirjat tekivät koko prosessista nopeampaa kuin aikaisemmin. Yhteydenpito sujui vaivattomasti sähköpostilla ja puhelimitse. Kokemukseni perusteella suosittelisin Kajaanin Sp-Kodin palveluita tuttavillenikin.
Asiointi
Koko prosessi meni oikein hyvin, kiitettävästi
Välittäjä on persoonaltaan avivan mahtava. Hän kohtaa asiakkaan hyvin ammattitaitoisesti ja huomioiden sen että myynnissä on asiakaan koti. Kotiin sisältyy hyvinkin henkilökohtaisia asioita ja tunteita.
Onnistunut hinta-arvio, näyttöjen sujuvuus. Ei olisi itse osattu.
Koko myyntiprosessi sujui ensitapaamisesta kauppakirjojen allekirjoituspäivään hienosti. Joustavat aikataulut ja asioista oli helppo neuvotella, asiakaspalvelutaidot. Ammattitaitoinen, miellyttävä henkilökunta. Voin suositella SP-Koti Kajaanin palveluita ehdottomasti muillekin!
Markkinointi ja koko myyntiprosessi
Yhteydenpito ja asuntokauppaan liittyvät asiat sujuivat kaikin puolin erinomaisesti alusta loppuun. Suuret kiitokset Sarille hyvin sujuneista asuntokaupoista.
Asunnonosto oli helppoa hyvän välittäjän Leenan kautta. Välittäjä laittoi väliaikatietoja kauppaan liittyen. Välittäjältä sai hyvin tietoa ensiasunnon ostajana.
Palvelu, kokonaisuus ja nopeus. Luotettavuus - sovitusta pidetään kiinni.
Olin tyytyväinen asioiden sujuvuuteen ja nopeaan asunnon myyntiaikaan. Alusta alkaen minusta tuntui, että olen jättänyt itselleni suuren asian rautaisten ammattilaisten käsiin. Olette kaikkien niiden kehujen arvoisia, jotka olin teistä kuullut. Iso kiitos erityisesti Sarille, Leenaa ja Petraa unohtamatta.
Sosiaaliset taidot olivat välittäjän vahvuus. Oikeanlainen, kuunteleva mutta jämäkkä tapa keskustella. Rehellisen oloinen, asiakkaan parasta ajatteleva välittäjä.
Yhteistyö oli helppoa ja toimivaa.
Nopeus
Kajaanin toimiston koko henkilökunnan toiminta on ensiluokkaisen hienoa. Erityistä yhtä seikkaa en pysty erittelemään. Yhteistyö johti kauppohin, joten suuri kiitos.
Nopeus. Osaava myyjä
Yhteydenpito välittäjän kanssa
Kaikki
Lyhyt myynti aika, nopeat kaupat
Kiinteistövälittäjä erottui toisista selkeästi... Ihmistuntija, ystävällinen, asiantuntija ja kemiat kohtasivat heti kiinteistövälittäjän kanssa. Kiitettävästi oli yhteyksissä koko asuntokauppaprosessin ajan.
Mielestäni kaikki sujui oikein hyvin. Välittäjällä oli koko ajan seuraava suunnitelma valmiina.
yhteydenpito täysi kymppi.
Yhteydenpito, neuvottelut, myyntiesite ja valokuvat
Välittäjä hoiti asiat hyvin. Kaupan teko ja siihen kuulivat asiat meni vaivattomasti.
Yhteydenpito. Joustavuus. Välittäjän ajattelevainen tapa hoitaa asioita!
Kaikki sujui hyvin, välittäjä ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä.
Hyvä palvelu!
Palvelu oli asiantuntevaa ja tehokasta. Kaikki toiminta sujui moitteettomasti.
Vuorovaikutuksesta välittyi hyvä ammattitaito.
Yhteydenpito, selkeys, asioiden hoitaminen ammattitaitoisesti ja henkilökohtaisesti. Piti ajantasalla jatkuvasti. Oli tunne, että välittäjä teki kaikkensa ja vähän päällekin.
Koimme että välittäjä oli meidänkin (ostaja) puolella tasapuolisesti. Myyntiin liittyi paljon selvittelyä käytännön asioiden suhteen ja välittäjä toimi hienosti jotta asiat selvisivät parhain päin kaikille osapuolille.
Välittäjä piti ajantasalla, yhteistyö oli vaivatonta.
Kaikki asiat sujuivat oikein mallikkaasti.
Kaikki asiat sujuivat oikein mallikkaasti.
Todella varmaa ja nopeaa toimintaa. Asunnolle löytyi ostaja alle viikossa ja välittäjän ammattitaito on hyvä. Kiitos!
Kaikki kommunikointi oli hyvää ja helppoa!
Kokonaisuutena kaikki sujui hyvin. Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen.
Loistavat valokuvat asunnosta. Haastava myyntikohde mutta hyvin meni kaupaksi.
Kaikki asunnon etsinnästä kaupantekoon saakka :)
Asiakaspalvelu
Koko paketti alusta lähtien toimi erinomaisen hyvin! Kiitos Leena Haataja! =)
Asiakaspalvelu ja joustavuus
Yhteydenpito, tiedottaminen. Asiantuntemus, ohjeistaminen. Ystävällisyys. Huippu hommaa!
Tiedotus tilanteesta ja kaupanteon järjetelyt
Arvio myyntiajasta ja tietojen välittäminen.en
Nopea myynti
Arvio myyntiajasta ja hyvä tiedottaminen asioitten sujumisesta.
Yhteydenpito,asiantuntemus, kodin kuvaus ja stailaus, MYYNNILLISYYS
Kaikki meni sujuvasti!
kaikki,kaksiviikkoa ja oli myyty
Hyvä palvelu! Koko ajab tiesi missä mennään!
Sarin kanssa yhteistyö sujui kaikin puolin erinomaisesti. Nopeat kaupat! Asioista pidettiin ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan.
Koko prosessi.
Kaikki sujui oikein hyvin.
Kaikki
Prosessi kokonaisuudessaan. Ei mitään valittamista.
Asiantunteva ja luotettava myyjä, tekee mitä sanoo ja lupaa.
Välittäjän suorittama yhteydenpito.
Sari on mainio persoona ja asuntoesittely / myynti sujui jouhevasti
Asiantunteva palvelu ja aikataulut pitivät!
Ihan kaikki oli miin saumatonta. Ystävällinen ja nopea palvelu. Pääsimme nopeasti uuteen kotiin.
Asunnon esillepano, valokuvat ja esittely.
Toiminnan sujuvuus.
Kaikki.
Tietojen välittämisessä, asunnon arvioinnissa ja kaupanteossa.
Koko myyntiprosessi
Kaupan nopea toteutuminen. Myyjän ammattitaito ja kaupanteon edeltävä hyvä valmistautuminen.
Kaikki asiat sujuivat erittäin mallikkaasti. Palvelu on todella hyvää ja tehty asiakkaalle helpoksi.
Koko toiminta meni oikein hyvin. Yhteydenpito oli hyvää ja oltiin ajan tasalla, vaikka olimme toisella paikkakunnalla.
Nopeat kaupat. Ystävällinen, asiantunteva ja lämmin palvelu.
Meidän talolla oli paljon yksityisesittelyjä. Sari Nokkala teki erinomaista työtä ja näki, että hän todella panosti ostajan löytymiseen.
Kommunikointi ja kaupan nopeus
Palvelua loppuun asti. Tulen asioimaan uudelleenkin :)
Kaupat saatiin tosi nopeasti tehtyä
Sain asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Sekä Sari että Leena ovat huippuammattilaisia tehtävissään.Koko Kajaanin SP-kodin tiimi on ystävällistä ja palvelualtista, iloista ja positiivista! Hoitivat homman erinomaisesti, luotettavasti ja laadukkaasti.
Yhteistyö, tiedottaminen, sähköiset asiakirjat helpottivat.
Kaikki sujui alusta loppuun todella hyvin. Ammattimaista toimintaa!
Koko prosessi sujui hyvin.
Yhteydenpito ja tietojensaanti kohteesta sekä esittelyt
Asuntotietojen saanti myös viikonloppuna ja kaupan nopeus.
Yhteydenpito välittäjän kanssa toimi hyvin, kaupanteko oli helppoa ja selkeää, välittäjä opasti ja informoi tarvittaessa
Yhteistyö ja koko perheen huomioiminen oli ensiluokkaista. Kotimme myytiin ensimmäisestä näytöstä.
Asiointi välittäjän kanssa.
Opastus ja keskustelu
Kaikki alusta lähtien myyntiesitteestä kaupantekoon asti
Nopea ja reaaliaikainen yhteydenpito, asiakaspalvelu, myyntiesite
Esittelyte
Myynti aika oli lyhyt
Ensiesittelyssä kohteen sai kiertää rauhassa. Välittäjä oli kuitenkin hyvin tavoitettavissa, kysyttävää tuli eikä "pakko myynyt" mitään. Yhteydenpito hyvää ja joustavaa.
mutkaton yhteydenpito ja aktiivisuus välittäjä Sari Nokkalan puolelta
Asiantunteva ja asiakkaan tilanteen huomioiva hyvä palvelukokemus, jota voin lämpimästi suositella! Erityiskiitokset siitä, että pidätte hyvää huolta asiakkaistanne vielä kaupan toteutumisen jälkeenkin. Pienet yksityiskohdat, sanat, täsmällisyys ja vahva asiantuntemuksenne tekivät kokemuksesta sellaisen, että yhteistyömme jatkuu varmasti tulevaisuudessakin.
Koko prosessi sujui hyvin ja oli asiantuntevaa.
Välittäjämme oli ammatttitaitoinen, ystävällinen ja luotettava sekä todella paneutui asuntoamme koskeviin asioihin. Oli aktiivinen myynnissä (esim. milloin pidettäisiin yleisesittely, tai lasketaan hieman hintaa ja käytetään etuoven Nostoa), eikä vain odotellut "tumput suorina" että mahdolliset ostajaehdokkaat ilmenesivät.
kaupan nopea syntyminen
Koko kokonaisuus, alusta loppuun saakka.
Yhteydenpito ja asiakaspalvelu kokonaisuudessaan. Tukea ja asiantuntemusta sai kun tarvitsi. Välitysprosessi meni omasta puolesta huolettomasti ja myynti tapahtui todella nopeasti. :)
Yhteydenpito oli sujuvaa ja ystävällistä. Asunnosta otetut myyntikuvat olivat laadukkaita.
Kaikki sujui hyvin. Henkilökunta osaa asiansa ja tulee tunne että aidosti välittävät myös ihmisestä asuntokaupan ohessa. Ehdottomasti suosittelen!
Miia Lappalainen pankkiirina oli huippu HYVÄ ja hoiti asian nopeasti ja ammattitaitoisesti.
käytännön järjestelyt, kauppojen teko
Alusta loppuun saakka toimeksianto sujui erinomaisesti.
Kaikki, sain vielä lisäksi hyviä neuvoja ja ohjeita, kiitos siitä.
Kokonaisuutena kaikki, ei mitään jäänyt "hampaankoloon."
Koko ajan tuli infoa myynnin etenemisestä
Esittely sujui hyvin, tiedot kohteesta olivat hyvät ja pidettiin asioista ajantasalla kiitettävällä tavalla
Yhteydenpito vaivatonta ja nopeaa.
Yhteydenpito talon myyjään
kaikki
Esitely sujui hyvin. Hintaneuvottelu eteni hyvin ja joustavasti. Homma tyoimi kaikinpuolin kiitettävästi.
Yleisesti ottaen kaikki. Näytöt, esittely, tiedot kohteesta, asioiden selvittäminen, papereiden tekeminen.
Kaupat syntyivät lopulta nopeasti. Asiantunteva välittäjä.
Kaikki sujui oikein kivasti! Ei ollut liika "turhia" näyttöjä.
Asiantuntevaa, ystävällistä, kärsivällistä ja nopeaa palvelua. Itse ei tarvinnut huolehtia mistään eikä odotella milloin asiat hoituu. Iso Kiitos Leena Haatajalle !
Haatajan Leena oli erittäin asiallinen ja opastava meitä ensiasunnon ostajia kohtaan. Ei tyrmännyt heti kättelyssä vaan opasti ja ohjasi oikeille urille ja niin löysimme unelmien kodin.
Asiakaslähtöinen laadukas palvelu, johon voi luottaa täysin. Erityiskiitokset teille siitä, että joustitte aikatauluissanne meidän tarpeidemme mukaisesti ja kaupat sujuivat nopeasti. Voin erittäin lämpimästi suositella sekä Saria että Leenaa kun olet myymässä tai ostamassa seuraavaa kotia.
Ensimmäisen asunnon ostajaa neuvottiin hyvin.
Asuntokaupaan kuuluvien asioiden sujuvasti ja huolellisesti järjestäminen. Lämmin kiitos välittäjälle.
Neuvoja sai aina tarvittaessa muuttuessa omakotiasujasta kerrostaloon vuosikymmenten jälkeen.
myyntiesite oli taidolla ja hyvällä maulla laadittu; asiat sujuivat yhteydenpidon osalta niin kuin oli sovittu; henkilökunta osaavaa ja ammattimaista; asiat sujuivat ensi hetkestä asunnon myyntiin ja kauppakirjojen tekoon asti hyvin ja ongelmitta. Kiitos!
Kodin esite oli laadukkaasti tehty. Kodin esittelyt hoidettiin mallikkaasti. Sähköinen asiointi onnistui hyvin.
Kyllä huomaa, että työtä tehdään täydellä sydämellä. Saimme asiantuntevaa, ystävällistä ja luotettavaa palvelua asuntokauppa-asioissa, suosittelen!
Koko asuntokauppa alusta loppuun
Kaikki sujui hyvin. Hyvä ja ystävällinen palvelu. Tavoitettavuus oli myös hyvä.
Asiallista ja liioittematonta ja tarkkaa työtä.
Nopea ja tehokas myynti. Kiinteistönvälittäjä erittäin hyvin tavoitettavissa. Arvokasta tieto-taitoa.
Leena Haataja oli erittäin luotettava ja ammattitaitoinen. Kaupat syntyivät kolmessa päivässä! Myös valokuvat kohteesta olivat erinomaisia!
Välittäjä osasi laittaa hinnan ja laadun kohdalleen. Asunto meni nopeasti kaupan.
Koko prosessi alusta loppuun. Sari Nokkala on ammattilainen päästä varpaaseen ja hän saa ja nauttii asiakkaan luottamuksesta, joka on ensiarvoisen tärkeää. Koko henkilökunta on ystävällinen ja aidosti läsnä sen hetkisessä tilanteessa. Kiirettä ei näytetä ja joustetaan ajallisesti. Hyvää ja kaupallista kesää Sarille sekä Leenalle ja muulle henkilöstölle!
Paperityöt, kaupantekotilanne, asiakirjojen tilaaminen, kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus
Aktiivinen ote koko prosessin ajan ja kiinnostus työhön näkyi myönteisesti
Koko asunnon myynti prosessi, koska kesken myynnin tuli yllättäviä käänteitä ja tietoja asunnon myyntiin vaikuttavista tekijöistä. Nämäkin asiat huomioon ottaen välittäjä hoiti asuntokaupan erittäin ammattitaitoisesti ja hyvin loppuun asti. Nettisivut ovat erittäin selkeät ja helppo käyttää.
Välittäjämme Leena Haataja on todella rautainen ammattilainen työssään. Kokonaisuus aivan loistavaa työtä! Asteikolla 1 - 10 ehdottomasti 10+.
Asintuntevaa ja perusteellista palvelua! Ostajana olen erittäin tyytyväinen välitystoimintaan.
Aidosti välittävä välittäjä
Tiedottaminen eri vaiheissa oli tehokasta.
Maanläheinen palvelu ja asioiden selvittäminen huolellisesti jos joku asia vaivasi. Tuli tunne että ollaan kiinnostuneita meidän asioista
Välittäjä oli aktiivinen, ripeä ja neuvoi myös vuokratun asunnon irtisanomisessa.
Ymmärrys tilanteesta ja yhteydenpito
Yhteistyö Leenan Haatajan kanssa on todella helppoa.
Kokonaisuutena erinomiasta palvelua ja asioiden hoitoa. Asialliset esitteet ja kuvat. Kaupantekoon liittyvät asiakirjat jne. olivat asialliset ja yksiselitteiset. Ne myös käytiin hyvin läpi. Tiedon saanti prosessista oli vähintäänkin riittävää. Myös välittäjän toiminta pankin suuntaan oli hyvin tehokasta, ja asiat sujuivat sinnekin suuntaan sutjakkaasti.
Asuntokauppa-amatöörille asioiden suomentaminen ja välillä jopa rautalangasta vääntäminen kärsivällisesti jätti turvallisen tunteen, uskalsi viedä kaupat loppuun asti :)
Kaikki sujui hyvin ammattitaitoisesti, asiallisesti ja ystävällisesti. Myyntiin valmistelun neuvomiset, nopea toimiminen, yhteydenotot eri tilanteissa, joustavuus tapaamisajoissa ja kaupantekotilaisuus.
Koko virallisen puolen hoitaminen, eri kontaktien järjestelyt sopivina ajankohtina.
Asunnon näyttöjen järjestäminen, asioista tiedottaminen jatkuvasti
teihin sai erittäin hyvin yhteyden ja annoitte vastaukset nopeasti, otitte heti selvää jos jotain piti kysyä asuntoon liittyen muulta taholta. kohteen näyttöaika järjestyi nopeasti ja asiakkaan toiveen mukaisesti.
Kuvat olivat hyviä. Neuvottelut hinnasta sujuivat hyvin. Asialliset, miellyttävät myyjät.
kokonaisuus ok
Välittäjällä oli talon ostaja valmiina.Kaikki näyttöt ja kuntokartoitukset välittäjä oli hoitanut valmiiksi.
Kaikki meni ok
Ensimmäiset asuntokaupat, ei ole vertailukohteita joten vaikea sanoa meneekö jokin normaalisti paremmin tai huonommin. Kaikki kuitenkin sujui mielestäni hyvin ja erittäin nopeasti eikä mikään koko prosessissa jäänyt mietityttämään.
Koko prosessi meni joustavasti.
Näyttöjen aikataulut sai sovittua itselle sopiviin aikoihin. Välittäjän kanssa asiointi oli helppoa ja palvelu ystävällistä ja ammattitaitoista.
Itse kaupantekohetki. Siinä asioiden hoito. Kaikki asiat hoituvat kerralla.
Välittäjä oli ammattitaitoinen, häneen sai hyvin yhteyden tarvittaessa ja hän tuntui olevan myös aidosti kiinnostunut asuntomme myynnin onnistumisesta.
Asiantuntevaa palvelua
Koko kokonaisuus sujui oikein mallikkaasti. Kaupat syntyivät nopeasti. Olimme tyytyväisiä palvelun tasoon ja yhteistyöhön.
Asunnon myynti sekä tarvittavien asiapaperiden hoitaminen.
Kaikki meni hyvin
Asiakas ja asiakkaan tarpeet otettiin hyvin huomioon.
Nopea kotimme välitys.
yhteydenpito
Koko homma oli ok,,, ystävälliset ja kivat toimijat
Ystävällinen ja palvelualtis kiinteistövälittäjä.
Kaupanteko oli mutkatonta ja kaikki tarvittavat asiat hoidettiin asiakkaan näkökulmasta joustavasti sekä helposti.
Näyttö ja kertominen kohteesta.
Kaikin puolin sujuva prosessi.
Välittäjä oli ystävällinen ja kärsivällinen, asiat menivät ihan sujuvasti.
Ostajan löytyminen
Koko prosessi meni todella nopeasti ja hyvin.
Myyntiprosessi kokonaisuudessaan! Iso iso kiitos Sari Nokkalalle :) tv. TM
Välittäjän yhteydenpito kaupan osapuoliin.
Ystävällinen, asiantunteva asiakaspalvelu
Joustavuus ja erityistilanteeseen mukautuminen (ulkomaalainen ostaja)
Hinnan määrittely asiantuntevaa. Aikaisempien kontaktien hyödyntäminen nopeutti ostajan löytymistä ja kauppojen ketjuttamista. Huippu nopeaa toimintaa.
Yhteydenpito
Tapaamiset olivat luontevia. Hauskoja. Kysymyksiimme saimme aina vastaukset. Viesteihin vastattiin nopeasti. Sari Nokkala on helmi työssään!
Yhteyden pito. Kysymyksiin sai aina vastauksen, jos ei heti, niin se selvitettiin.
Hyvin, asiantuntevasti ja nopeasti hoidettu kauppatapahtuma.
Kaupan teko kävi nopeasti
Yhteydenpito oli säännöllistä ja sovitut toimenpiteet sujuivat viiveettä. Välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla tapahtumista.
Kaikki sujui oikein mallikkaasti ja hyvin.
Nopea myynti
Kokonaisuus sujui kiitettävästi.
Keskustelu välittäjän kanssa.
Myynnin suunnittelu, aikataulutus, yhteistyö. Kaupantekohetki oli todella kauniisti ja hyvällä tunnelmalla järjestetty. Johdonmukainen kaupan läpikäynti. Kaunis toimistoympäristö ja asiakkaiden huomiointi!
Koko homma
Välittäjälle tuttu kohde ja luotettava välittäjä.
Palvelu oli nopeaa, sujuvaa ja asiantuntevaa.
Yhteyden pito ja näytöt.
Näytöt ja kaupanteko sujuvaa. Yhteydenpito oli sujuvaa.
Koko palvelu näytöstä kaupantekoon nopealla aikataululla.
Toimeen tarttuminen ja prosessin edistäminen - ei aikailua
Markkinointi
Kaikki vaiheet sujuivat joustavasti. Asiointi oli miellyttävää.
Joustavuus palveluissa.
Koko prosessi sujui hyvin.
Kaikki tapahtui sujuvasti ja nopeasti.
Vuorovaikutus erittäin hyvää ja vähän hankala juttukin hoidettiin ja otettiin hyvin vastaan. Mukava asioida ja hyvin hoidettu kauppa
Nopeat kaupat ja hyvin hoisetut järjestelyt.
Aivan koko konaisuus
Sinänsä kaikki. Näytöt järjestyi hyvin ja siitä eteenpäin kun tein tarjouksen kaikki sujui mallikkaasti vaikka asunkin vielä kaukana. Jopa kauppakirjan allekirjoitus sujui näppärästi siitä huolimattomasti,että sairastuin pahasti enkä päässyt paikalle. Sari Nokkala teki työnsä todella hyvin.
Kiintöistövälittäjä oli rehellinen ja mukava
Joustavuus palveluissa. Asiakkaan toiveiden kuuntelu.
Hinnoittelu. Saatiin hinta mitä haettiin.
Asunto esittely
Kuvat. Esite. Näyttö.
Kiinnostus saada asunto kaupaksi / myytyä
Yhteydenpito oli helppoa ja pyytämäni asiakirjat tulivat / kysymyksiin vastattiin nopeasti. Myös kaupantekotilaisuus oli hyvin järjestetty! Suuret kiitokset Leena Haatajalle!
Yhteydenpito sujuvaa ja välittäjä ihmisläheinen
Kaikki meni sovitusti. Ei ongelmia.
Lisätietojen saaminen asunnosta, kaupantekotilaisuus
Kaikki sujui niin jouhevasti. Mitään asioita ei jäänyt epätietoisuuteen. Luotettava ja turvallinen.
Sopimusten teot, yhteydenpito, tiedottaminen "missä mennään"
Sähköinen asiakirjojen hyväksyminen
Nopea palvelu ja ystävällisyys
Yhteistyö myyjän ja välittäjän välillä. Ammattitaitoista neuvontaa miten saadaan asunto myyväksi.
varsinainen kaupanteko ja välittäjän henkilökohtainen palvelu ja jousto aikatauluissa..välittäjä vaikutti olevan aina saatavilla
Kohteen ja talonyhtiön esittely, ostopäätöksen vahvistaminen, kokonaisuudessaan kaupanteon eteenpäin. vieminen.
Asunnon esittely lyhyellä varoitus ajalla.
Kaikki
Kaupantekotilaisuus sujui kuten pitääkin, yhteydenpito oli asiallista
Näytössä asuntoa sai katsella rauhassa, ja välittäjä kertoi paljon lisätietoa. Välittäjä myös neuvoi meitä paljon ensimmäisen asunnon hankintaan liittyvissä kysymyksissä.
Kuvat olivat myyviä, asiakaspalvelu ystävällistä, asiakas otettiin huomioon ja välittäjät, jotka tekivät kanssamme yhteistyötä saivat meidän pysymään siinä uskossa että talomme saadaan kyllä myytyä vaikka itsellä siihen välillä usko hiipuikin
Kaupanteko ja viestintä
Nopea kauppa. Välittäjä piti ostajaehdokkaan hyvin ajantasalla ja kauppa eteni nopeasti.
Kauppa ja siihen liittyvät järjestelyt.
Yhteistyö,kuvat,tiedotus ja opastus
Tiedottaminen, esittely(kuvat), asioiden sujuminen
Kokonaisuus meni ihan ok tai ok +
Heti alusta asti oli varma tunne ammattitaitoisen välittäjän kanssa asioita hoitaessa. Kaikki sujui nopeasti ja helposti.
Joustavuus asioiden hoidossa etänä mm. Muutenkin olimme oikein tyytyväisiä.
Kohteen yksityisnäyttö meille sopivana ajankohtana.
Kaikki sujuin jouhevasti.
Nopea yksityisesittelyn saaminen. Yhteydenpito toimi hyvin ja viivytyksettä.
Nopeus viestinnässä.
kaikki,en osaa eritellä
Itse kauppatapahtuma meni todella hyvin.
Myyntiaika oli kohtuullisen lyhyt
Nopeus ja asiantuntemus.
Kaupan loppuun saattaminen.
yhteyden pito eri vuorokauden aikoina
Kaupanteko oli nopeaa
Käytännön asiat ja viestittely. Joustavuus yhteydenotoissa ja tapaamisissa. Itse kaupantekokin onnistui jouhevasti.
Nopea myynti ja välittäjä piti hyvin väliaikatiedoillaan ajan tasalla, että olin tietoinen missä mennään.
Myyntihetki
Näytöt, asiakaspalvelu.
hyvä netti-ilmoitus, asunnosta todella hyvät kuvat, välittäjän luotettava ja asiantunteva työ. asunnon myynti kesti aikansa, mutta todella positiivista että yleisnäyttöjä oli joka kuukausi. (välttämättä kaikissa muissa ei järjestetä noin usein, olen kuullut..), myös muita näyttöjä riitti -> kiinnostuneita riitti.
Kaikki
Vastaus aina kyselyihin ja hyvä asiakaspalvelu
Lopputulos
-
Paperihommia ei tarvinnut itsellä tehdä olleenkaan, saatika ilmoituksia yms...
Paperit, asiakirjat yms. saatu heti
Kaupantekotilaisuudessa riittävästi aikaa ja ehti käydä rauhassa asiat läpi. Hyvä neuvottelija oli välittäjä Leena Haataja.
Totuuden mukaisuus ostajaehdokkaille
Miellyttävä ja asiantunteva myyjä.
Paperihommat onnistuivat sujuvasti