Sp-Koti Kauniainen

Kiinteistönvälitystä Kauniaisissa – Sp-Koti Kauniainen auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Kauniainen

Urbaanit Kodit Oy
Y-tunnus: 2922954-6
Sähköposti: kauniainen@spkoti.fi
Kauniaistentie 7, 02700 Kauniainen

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

010 411 8921

Sp-Koti Kauniainen – pääkaupunkiseudun ketterintä kiinteistönvälitystä

Tahdo kanssamme enemmän! Sp-Koti Kauniainen on pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistönvälitysyritys. Kiinteistönvälittäjämme ovat tärkeässä roolissa kehittämässä ja kasvattamassa meistä alueemme näkyviä, kuuluvia ja luotettavia toimijoita. Kaikki välittäjät toimivat Sp-Koti Kauniaisissa osakkaina. 

Urbaanit Kodit Oy on Nooa Säästöpankin tytäryhtiö sekä osa vahvaa ja vakaata, monille tuttua Sp-Koti-ketjua. Yhdessä ketjun muiden Sp-Kotien sekä ammattitaitoisten säästöpankkiirien verkoston kanssa keskitymme asiakkaidemme kokonaistalouden hallintaan. 

Tahdomme palvella ketterästi, mennä rohkeasti kohti uudenlaisia asumisen ratkaisuja sekä toimia aina rehdisti, luotettavasti ja hyvän välitystavan mukaisesti. Tavoitteenamme on mullistaa pääkaupunkiseutulaisten käsitys asuntojen välityspalvelusta ja lisätä kaikkiin kohtaamisiin roppakaupalla asiakkaidemme kokonaistalouden ymmärrystä sekä niin arjen kuin elämän suurten muutosten tuulissa mukana seilaamista.

Blogissa: Urbaania arkea ja asumistalouden hallintaa

Sp-Koti Kauniainen kirjoittaa blogissaan asumisesta, arjesta ja elämästä pääkaupunkiseudulla. Haalimme blogiimme vinkkejä, ideoita ja kiinnostavia haastatteluja, jotka vievät lukijansa läpi koko asumisen laajan kirjon. Pääset seuraamaan myös välittäjiemme arkea blogissa ja kuulet ajankohtaisimmat asuntokuulumiset suoraan sieltä missä tapahtuu. Blogikirjoitukset edustavat aina bloggaajien tai haastateltavien omia mielipiteitä.

SIIRRY TÄSTÄ BLOGEIHIN

Sp-Koti Kauniainen mukana Taimiteossa

Tavaralahjojen sijaan Sp-Koti Kauniainen on mukana metsittämässä! Me annamme kotien ostajille ja myyjille lahjaksi puun taimenen. Puun istuttaa Suomen 4H-järjestö, joka samalla työllistää nuoria. Puiden istuttaminen on aito ilmastoteko, joka synnyttää vuosien saatossa runsaasti uutta metsää. Metsä on paras tapa sitoa hiiltä ja samalla tehokkain ja edullisin keino estää ilmastonmuutosta. Jokainen taimi on tärkeä.

Lue lisää: Sp-Koti mukana Taimitalkoissa


Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Kauniaisista

Yhteistyö välittäjän kanssa
Välittäjän alan asiantuntemus toiminnassa, rauhallinen ja määrätietoinen toimintatapa.
;