Sp-Koti Kausala

Kiinteistönvälitystä Kausalassa – Sp-Koti Kausala auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Kausala

Kodikkain Oy 
Y-tunnus: 3182309-3
Sähköposti: kausala@spkoti.fi

Merrankuja 2, 47400 Kausala

Aukioloajat

ti ja pe 10–12 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

(05) 371 3367

Hinnasto

Sp-Koti Kausala

Kymenlaakson Kodikkainta Kiinteistönvälitystä

Olemme osaava, täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toiminta-alueemme on Kymenlaakson alue (Kouvola-Kuusankoski-Valkeala-Voikkaa-Elimäki-Koria-Anjala-Myllykoski-Inkeroinen-Sippola-Iitti-Kausa-Jaala) ja toimimme osana valtakunnallista Sp-Koti-ketjua tiiviissä yhteistyössä Helmi Säästöpankin kanssa. Meiltä saat apua kiinteistönvälityksen lisäksi myös asuntosi vuokraukseen sekä kaikenlaisiin arviointitoimeksiantoihin, perukirja- ja vakuusarvioihin sekä kauppakirjojen laadintaan. 

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Kouvolan kävelykatu Manskilla, osoitteessa Kauppalankatu 4, 45100 Kouvola.  Päivystämme myös Kausalassa K-Marketin tiloissa (Merrankuja 2) tiistaisin klo 10-14/sopimuksen mukaan. Myllykoskella näet tarjontamme K-Supermarketin ikkunassa, Keskikoskentie 3.

Tervetuloa asiakkaaksemme, palvelemme mielellämme !

Kiinteistönvälittäjämme Kausalan alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

Etukäteen kohteesta saatu tieto oli riittävä. Kohteesta oli kerrottu riittävästi esitteessä, mitä kaikkea taloyhtiössä oli remontoitu. Kuvien perusteella saatu etukäteiskäsitys kohteesta auttoi päätöksenteossa. Palvelu oli ystävällistä ja minusta tämä meni todella sujuvasti. Täydet 10 pistettä.
Koko asunnon myyntiprosessi aina ensimmäisestä yhteydenotosta Leinivuon Eijaan ja noin kuukautta myöhemmin kauppakirjojen allekirjoitustilaisuuteen sujui todella hienosti. Tuohon aikaväliin mahtui 2 näyttöä, kosteusmittaus ja useampi puhelinsoitto Eijan kanssa. Myös pienet eleet ja huomionosoitukset, kuten Pentikiltä ostettu lahja perusteluineen ja Ramissa tarjottu kauppakahvi täydensivät entisestään miellyttävää kuvaa, joka koko tapahtumasta jäi itselleni. Mikäli tuttavapiirissä joku tulee jatkossa kysymään välittäjä suosituksia, niin tulen ehdottomasti kehumaan Eijan toimintaa ja kehottamaan kysymään häneltä tarjousta.
Kaikki
;