Sp-Koti Kausala

Kiinteistönvälitystä Kausalassa – Sp-Koti Kausala auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Kausala

Kouvolan Kotikeskus Oy LKV
Y-tunnus: 0733803-9
Sähköposti: kausala@spkoti.fi

Merrankuja 2, 47400 Kausala

Aukioloajat

ti ja pe 10–12 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

(05) 371 3367

Hinnasto

Sp-Koti Kausala

Kiinteistönvälitystä Kausalassa ammattitaidolla jo vuodesta 1988

Olemme osaava, täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Pitkään alalla toimineena ammattitaitoomme luotetaan. Meiltä saat apua kiinteistönvälityksen lisäksi myös asuntosi vuokraukseen sekä kaikenlaisiin arviointitoimeksiantoihin, perukirja- ja vakuusarvioihin sekä kauppakirjojen laadintaan. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsentoimisto ja noudatamme hyvää välitystapaa.

Löydät meidät Kausalasta K-Marketin tiloista, Merrankuja 2, Kouvolasta Kauppalankatu 4 ja Myllykoskella näet tarjontamme K-Supermarketin ikkunassa, Keskikoskentie 3.

Toimimme laajalla alueella: Kausala - Kuusankoski - Valkeala - Voikkaa - Elimäki - Koria - Anjala - Myllykoski - Inkeroinen - Sippola - Iitti - Kausala – Jaala. Tervetuloa palveltavaksi!

Kiinteistönvälittäjämme Kausalan alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

Etukäteen kohteesta saatu tieto oli riittävä. Kohteesta oli kerrottu riittävästi esitteessä, mitä kaikkea taloyhtiössä oli remontoitu. Kuvien perusteella saatu etukäteiskäsitys kohteesta auttoi päätöksenteossa. Palvelu oli ystävällistä ja minusta tämä meni todella sujuvasti. Täydet 10 pistettä.
Koko asunnon myyntiprosessi aina ensimmäisestä yhteydenotosta Leinivuon Eijaan ja noin kuukautta myöhemmin kauppakirjojen allekirjoitustilaisuuteen sujui todella hienosti. Tuohon aikaväliin mahtui 2 näyttöä, kosteusmittaus ja useampi puhelinsoitto Eijan kanssa. Myös pienet eleet ja huomionosoitukset, kuten Pentikiltä ostettu lahja perusteluineen ja Ramissa tarjottu kauppakahvi täydensivät entisestään miellyttävää kuvaa, joka koko tapahtumasta jäi itselleni. Mikäli tuttavapiirissä joku tulee jatkossa kysymään välittäjä suosituksia, niin tulen ehdottomasti kehumaan Eijan toimintaa ja kehottamaan kysymään häneltä tarjousta.
Kaikki