Sp-Koti Oulu

Kiinteistönvälitystä Oulussa – Sp-Koti Oulu auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa ja toimii tiiviissä yhteistyössä Säästöpankki Optian kanssa. Kun siis asunnon osto tai myynti on mielessä, ota yhteyttä!

Valitse oululainen kiinteistönvälittäjä 

Sp-Koti Oulu on paikallinen, kokenut ja palveleva kiinteistönvälittäjä

Asunnon myyntiprosessi

Kiinteistönvälitystä Oulussa tyytyväisille asiakkaille

Sp-Koti Oulu

Kiinteistönvälitysliike Oulu Oy LKV
Y-tunnus: 2593812-6
Sähköposti: oulu@spkoti.fi Kirkkokatu 10 A, 90100 Oulu

Aukioloajat

ma–pe 10–16 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

010 322 3520

Hinnasto

Sp-Koti Oulu

Paikallista palvelua asuntoasioissasi Oulussa

Mistä tiedät, että asuntosi on myynnissä meillä? Siitä, että olemme sinuun niin tiiviisti yhteydessä myyntiprosessin edetessä, ettet pääse sitä unohtamaan – ja siksi tiedät koko ajan, miten kotisi myynti edistyy. Toimimme näin, sillä meillä Sp-Koti Oulussa sinua palvelevat kaupungin kokeneimmat kiinteistönvälittäjät, Hannu, Eero, Nina, Seppo, Jarmo ja Pekka, jotka tuntevat alan tärkeimmät kulmakivet. Aktiivisen viestinnän lisäksi niitä ovat rautainen myyntiosaaminen ja luottamus. Työkalupakissamme ovat myös kodinmyynnin tärkeimmät yksityiskohdat ammattivalokuvauksesta kattavaan näkyvyyteen siellä, missä ostajat tavoitetaan parhaiten. 

Olemme Rotuaarilla, Säästöpankkitalon toisessa kerroksessa. Tule käymään ja tutustumaan Sp-Koti Oulun ammattitaitoiseen ja mukavaan porukkaan, kun pohdit yhtä elämäsi suurimmista päätöksistä, kotisi myyntiä. Ota yhteyttä!

Tutustu meihin myös Facebookissa

Oulun vlogit

Katso ja kuuntele Sp-Koti Oulun yrittäjän Hannu Hietalan vinkit asuntokaupaan liittyen. Oletpa sitten ostamassa ensiasuntoa tai vaihtamassa nykyistä kotia, vlogeissa on hyviä vinkkejä. Ota vinkit talteen.

 

Siirry tästä vlogeihin

 

Kiinteistönvälittäjämme Oulun alueella apunasi

...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Oulusta

Kaikki sujui hyvin ensimmäisestä tapaamisesta kaupan päättämiseen.
Kiinteistönvälittäjä Seppo Lääveri oli helposti lähestyttävä ja hoiti hommansa erittäin hyvin. Hän otti asioista samantien selvää. Hänelle sai soittaa milloin vain ja hän piti minut asioista ajantasalla. Tuli olo, että häntä oikeasti kiinnostaa.
Kaikki. Eero on aivan mahtava ja rautainen ammattilainen. Hän tekee työtään suurella sydämellä.