Sp-Koti Oulu

Kiinteistönvälitystä Oulussa – Sp-Koti Oulu auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa ja toimii tiiviissä yhteistyössä Säästöpankki Optian kanssa. Kun siis asunnon osto tai myynti on mielessä, ota yhteyttä!

Sp-Koti Oulu

Kiinteistönvälitysliike Oulu Oy LKV
Y-tunnus: 2593812-6
Sähköposti: oulu@spkoti.fi Kirkkokatu 10 A, 90100 Oulu

Aukioloajat

ma–pe 10–16 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

010 322 3520

Hinnasto

Sp-Koti Oulu

Paikallista palvelua asuntoasioissasi Oulussa

Mistä tiedät, että asuntosi on myynnissä meillä? Siitä, että olemme sinuun niin tiiviisti yhteydessä myyntiprosessin edetessä, ettet pääse sitä unohtamaan – ja siksi tiedät koko ajan, miten kotisi myynti edistyy. Toimimme näin, sillä meillä Sp-Koti Oulussa sinua palvelevat kaupungin kokeneimmat kiinteistönvälittäjät, Eero, Hannu, Riikka, Nina, Jarmo, Ari ja Pekka, jotka tuntevat alan tärkeimmät kulmakivet. Aktiivisen viestinnän lisäksi niitä ovat rautainen myyntiosaaminen ja luottamus. Työkalupakissamme ovat myös kodinmyynnin tärkeimmät yksityiskohdat ammattivalokuvauksesta kattavaan näkyvyyteen siellä, missä ostajat tavoitetaan parhaiten. 

Olemme Rotuaarilla, Säästöpankkitalon toisessa kerroksessa. Tule käymään ja tutustumaan Sp-Koti Oulun ammattitaitoiseen ja mukavaan porukkaan, kun pohdit yhtä elämäsi suurimmista päätöksistä, kotisi myyntiä. Ota yhteyttä!

Tutustu meihin myös Facebookissa

Oulun vlogit

Katso ja kuuntele Sp-Koti Oulun yrittäjän Hannu Hietalan vinkit asuntokaupaan liittyen. Oletpa sitten ostamassa ensiasuntoa tai vaihtamassa nykyistä kotia, vlogeissa on hyviä vinkkejä. Ota vinkit talteen.

 

Siirry tästä vlogeihin

 

Kiinteistönvälittäjämme Oulun alueella apunasi

...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Oulusta

Välittäjän kanssa yhteydenpito oli vaivatonta ja hänet sai nopeasti kiinni.
Hinta-arvio osui oikeaan ja se saavutettiin, sille löytyi oikeat perustelut. Tällä perusteella välittäjäksi valikoitui SP-koti. Olin tietoinen koko ajan missä mennään.
Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa.
;