Palautteet

Välittäjän kanssa yhteydenpito oli vaivatonta ja hänet sai nopeasti kiinni.
Hinta-arvio osui oikeaan ja se saavutettiin, sille löytyi oikeat perustelut. Tällä perusteella välittäjäksi valikoitui SP-koti. Olin tietoinen koko ajan missä mennään.
Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa.
Yhteydenottopyyntöön vastattiin heti. Myytävään kohteeseen oli perehdytty hyvin, liitetiedostot tulivat nopeasti luettavaksi. Tarjousten suhteen pidettiin hyvin ajantasalla. Kaupantekoon pyrittiin suht. nopealla aikataululla. Välittäjä erittäin asiallinen, ammattitaitoinen, yhteistyökykyinen ja ostajan tarpeet huomioonottava.
Mielestäni koko prosessi sujui erittäin hyvin: selkeät ohjeet Sp-kodin puolelta, hyvät kuvat, virtuaalikuva antoi todellisen kuvan asunnosta, välittäjä tiedotti useita kertoja. Välittäjä sai asunnosta odotettua paremman hinnan!
Kohteesta hyvin perillä oleva esittelijä, asiallinen ja ammattitaitoinen! Piti ostajan hyvin ”tilanteen tasalla” tarjousten suhteen! Oli tavoitettavissa helposti ja nopeasti.
Kommunikointi ja asunnon näyttö videolinkin välityksellä.
Yhteydenpito
Kaikki
Kaikki oli täysin mutkatonta ja Ari on kyllä rautainen ammattilainen alallaan.
Palvelualttius erityisoloissa
Nopea ja ystävällinen palvelu
Välittäjä piti minua hyvin ajantasalla. Kohtaamiset välittäjän kanssa olivat mukavia (kuten myös myyjän).
Koko myyntiprosessi sujui erittäin hyvin. Yhteyttä Ari piti joka tilanteessa ja ja palvelu oli tosi ystävällistä ja ammattitaitoista. Kiitokset SP-Kodille taas kerran hyvästä asioiden hoidosta. Suosittelen yritystänne erittäin mielelläni kaikille.
Koko prosessi meni erinomaisesti
Kohteeseen tutustuminen, kuntotarkastus ja kaupanteko sujuivat jouhevasti - ajat näihin kaikkiin saatiin heinäkuusta huolimatta nopeasti. Ari oli hyvin perehtynyt välittämäänsä kohteeseen ja hänet sai kiinni tarvittaessa. Muista pitää jossakin vaiheessa lomaakin!
Välittäjän kommunikointi oli asiantuntevaa ja rauhallista. Kuunteli osapuolia ja toimi sen mukaisesti. Toiminnan nopeus ja tarkkuus oli vertaansa vailla.
-Kaikki -faktat kohteesta
Yhteydenpito
Välittäjän asiantuntevuus, asioiden hoito ja yhteydenpito.
Kommunikointi ja asioiden selvitykset
Helppoa ja hyvin hoidettu.
Yhteydenpito ja ongelmien ratkaisu todella hyvää.
Yhteistoiminta toimeksiantosuhteessa
Kaikki
Yhteistoiminta myyjien ja välittäjän kesken
Kun tarvitsimme tietoa kohteesta, saimme sitä hyvin
Kontakti. Asunnon näytöt ja näyttökertojen määrä.
;