Hannu Hietala

Hannu Hietala

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, Kotipankkiiri

Sen teen, minkä lupaan

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä Oulussa jo 20 vuoden ajan, joista yrittäjänä vuodesta 2014 alkaen. Olen osaava, asiakkaani toiveita kuunteleva ja tuloksia aikaan saava välittäjä. Ammattitaidostani olen erityisen ylpeä. Paras kiitos minulle työstäni, on omien asiakkaideni suosittelut heidän ystävilleen ja tuttavilleen heidän valitessa kiinteistönvälittäjää. Näitä suositteluja saan joka kuukausi. Olen avojalkainen oululainen, mutta eteläpohjaisten sukujuurieni myötä, mottoni on, että se minkä lupaan ja mistä yhdessä sovittaan, niin siitä pidetään kiinni, oli asia sovittu paperilla tai sitten ei. Tervetuloa asiakkaakseni.

Asumistalouden asiantuntijana, Kotipankkiirina, olen tukenasi elämän suurissa päätöksissä. Lue lisää Sp-Kodin Kotipankkiiri

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Kaikki oli selkeän rehellistä
Näyttöjen järjestäminen lyhyelläkin varoitusajalla.Kokonaisuus ja hyvä tieto kohteesta ja hyvä ammattitaito myyjällä.Kaikkineen hyvä informaation kulku kaupan teon aikana ( puhelin soitot ym.)
Asunnon yksityiset esittelyt järjestyivät helposti ja toiveitteni mukaan. Kaupan varmistuttua asiakirjat toimitettiin luvatusti tarkastettaviksi.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!