Palautteet

Kaikki oli selkeän rehellistä
Näyttöjen järjestäminen lyhyelläkin varoitusajalla.Kokonaisuus ja hyvä tieto kohteesta ja hyvä ammattitaito myyjällä.Kaikkineen hyvä informaation kulku kaupan teon aikana ( puhelin soitot ym.)
Asunnon yksityiset esittelyt järjestyivät helposti ja toiveitteni mukaan. Kaupan varmistuttua asiakirjat toimitettiin luvatusti tarkastettaviksi.
Opastus oli ystävällistä koko prosessin ajan.
Esittelyn hoitaminen sekä kuntotarkastus
Kokonaisuus, asiakkaana sain keskittyä ihan omiin töihini. Sp hoiti kaupan eri vaiheiden maaliin viemisen, dokumentit, ohjeistukset ja aikataulut. Toiminta oli selkeää riippumatta siitä, kuka Sp:n porukasta tehtäviä vei eteenpäin.
Sovitut asiat, tiedottaminen, palvelu
Hannu oli alusta lähtien juuri sellainen välittäjä, jolta itse haluaisimme ostaa asunnon. Hän tiesi mitä on myymässä ja ymmärsi hyvin asunnon vahvuudet joilla sitä kannattaa myydä. Hannu piti meidät koko ajan ajantasalla ja vastasi nopeasti kaikkiin tiedusteluihimme. Kaiken kaikkiaan mainiota palvelua alusta loppuun.
Kaikki, toimeksiantosopimuksen tekemisestä alkaen aina kauppoihin saakka. Erittäin ammattitaitoista ja korkealaatuista asiakaspalvelua. Erityisesti lämpimät kiitokset Janne Arolalle, joka piti meidät ajan tasalla asioiden etenemisen suhteen päivittäin.
Kokonaisuus toimi todella hyvin. Kiitokset Hannulle! Hannu Hietala teki pitkäjänteisesti kaupasta totta. Hyvä yhteisymmärrys välittäjän kanssa.
Kokonaisuus Luottamus Lopputulos
koko myyntiprosessi alusta loppuun.
Koko prosessi sujui erittäin mallikkaasti. Kiitos.
Asunnon myyjä oli todella luotettava, ammattitaitoinen ja hoiti tehtävänsä kiitettävästi. Erityinen kiitos siitä, että hän piti meidät ajan tasalla (asumme eri pakkakunnalla) koko myyntiprosessin ajan. Kuvat asunnosta olivat selkeitä ja hyviä. Asunto meni nopeasti kaupaksi.
Yhteydenpito välittäjän kanssa.
Vaivaton tapahtuma, asunto vaihto omistaa ilman turhia säätämisiä.
Asiantuntijuus, kauppojenteko ja siihen liittyvät jörjestelyt
Nopea yhteydenotto, asiantunteva neuvonta, nopeat kaupat. Saimme myös reilun hyvityksen nopeiden kauppojen vuoksi (asunnon kuvauksia ei tarvittukaan).
Kaikki kauppaan liittyvä kerrottiin hyvin selkeästi ja etenemis järjestys asuntokaupassa oli selvä. Yhteydenottoja tuli juuri niin paljon kun osasi odottaakin.
Neuvotteluiden ammattitaito neuvotteluissa
Kyllä kaikki mielestäni on sujunut oikein hyvin ja lähtien Jannesta Sepon kautta Hannuun. Asiakas tuntee nahoissaan, onko välittäjä aidosti minun asiallani ja se oikeastaan määrittelee sen, onko asiakassuhde onnistunut. Tottahan toki perusedellytyksenä on aukoton ammattitaito. Janne aina sanoi, että hän on ostajan ja myyjän välissä tarvittaessa vielä vuosikymmentenkin jälkeen, jos on tarvetta. Se tietoisuus on ensiarvoisen tärkeää.
Kauppa syntyi nopeasti ja ammattitaidolla
Kaikki sujui hyvin.
Tiedottaminen ja yhteydenpito, asiantunteva välittäjä
Aikataulutus sujuvasti asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Koko prosessi sujui ammattitaitoisesti ja nopeasti.
Kiinnostunut suhtautuminen myynniksi tarjottuun tonttiin. Innostava ja ystävällinen asenne sai asiakkaan luottamaan, että kyllä tämä tästä onnistuu !
Asioista sopiminen oli helppoa. Näyttökertoja oli tarpeeksi. Välittäjät tosi ystävällisiä. Sujuvaa asuntokauppaa.
kaikki
Arviointi oli mielyttävää ja arviointihinta muihin verrattuna paras. Esittelykuvien ottaminen oli hyvä. Kiinteistövälittäjä oli asiallinen.
Ajantasalla pitäminen sekä monipuolinen perehdyttäminen
Koko prosessi sujui hyvin. Erityisesti olen tyytyväinen siihen, että asunnosta kerrottiin ennen virallista myyntiä.
Välitystoiminta oli ripeää ja asiantuntevaa ja välittäjä piti kiitettävästi yhteyttä ja informoi asioiden etenemisestä. Tämä oli erityisen tärkeää koska itse asun Eteläsuomessa javälitettävä asunto on Oulussa. Asiointi sujui hyvin puhelimitse ja netin välityksellä.
Ammattitaitoista toimintaa.
Tehokkuus myyntityössä.
kaikki
Kaikki meni kokonaisuutena hienosti.
Kaikki meni hienosti!
Myyjä oli loistava. Erittäin miellyttävä ja positiivinen. Oli helppo asioida hänen kanssaan.
Myyjä Seppo Lääveri hoiti hommat tosi hyvin ,suur kiitos hälle.Hannu Hietala aikoi lähettäjää meille huoneiston myyjälle sekä ostajalle ns.koe vedoksen tarjouksesta ,mutta emme kumpikaan sitä saaneet ??Sitten saimme sp-kodin lahjan :yhden kuukaudenkalevat veloituksetta :mutta ei onnistunut (liekkö vanhuntuneet ,tarjous voimassa 7 päivää)Yritimme tilata lehdet seuravvana päivänä ,huoneistomme myynnistä eli 1.12.15
Esittelyt ja myynnin hoitaminen
Välittäjä kuunteli asiakkaan toiveita eikä ollut vain itse rahan kiilto silmissä tekemässä kauppaa. Välittäjä antoi rehellisiä ja realistisia vastauksia kohteesta sekä neuvoi useassa käytännön asiassa. Olen erittäin tyytyväinen!
Sekä vanhan kauppa että uuden osto
Välittäjään sai helposti yhteyttä. Hän oli mielyttävä ja asiallinen.
Palvelu ripeää ja asiantuntevaa.
Saimme vinkin meitä kiinnostavasta kohteesta jo ennen kuin kohde tuli julkiseen myyntiin. Esittelyt järjestyivät hyvin ja kiireettömästi. Kaupan teko hoidettiin asiantuntevasti ja kauppakirja käytiin tarkasti läpi ja mitään ei jäänyt epäselväksi.
Asiallinen ja jämäkkä palvelu. Mukavaa pientä huumorin pilkettä koko palvelun ajan.
Lähes kaikki sujui hyvin.
Hietalan Hannun tekeminen oli sujuvaa ja asiakaskeskeistä ja hän räätälöi tarpeisiimme juuri sopivan kohteen nopeasti. Tiukasta aikataulusta huolimatta tekeminen oli sujuvaa, ammttitaitoista ja luottamusta herättävää.
Välittäjä Hannu Hietalan kanssa koko kauppa sujui hyvin sujuvasti. Hän on asiantunteva ja aikaansaapa. Luottomiehiä siis!
Toiminta ammattitaitoista ja ystävällistä.
Kommunikointi
Kaikki oli erittäin selkeää
Yhteydenpito ja sujuvuus
Vaivaton kommunikaatio ja kaupan toteutus.
Asiantunteva ja asiallinen.
Yhteistyö oli sujuvaa ja tiedottamista oli riittävästi. Asiat sujuivat jouhevasti ja sain hyvin yhtettä välittäjään aina tarvittaessa. Ammattimaista tekemistä.
Koko myyntiprosessi eteni hyvin. Myyjien ja ostajien näkemykset huomioitiin hyvin.
Sain kaiken tarvitsemani tiedon nopeasti ja varmasti. Välittäjäni oli hyvin tavoitettavissa ja oli asiantunteva. Palvelu oli asiakaslähtöistä.
Yhteydenpito.
Hinta-arvion asettaminen, yleinen ammattitaito, asiakaspalvelu
kauppojen teko
Kysymyksiin vastattiin nopeasti ja asiat sujuivat jouhevasti.
Hietalan Hannu onnistui löytämään meille sopivan kohteen, joka ei vielä edes ollut myynnissä. Kun sopiva kohde löytyi, kaikki sujui kuin "elokuvissa".
Kaikki sujui hienosti ensimmäisen näytön jälkeen. Välittäjä oli erittäin avulias ja erityisen arvokasta oli se, että hän myös kertoi ja selvitti meille asioita, joita emme itse osanneet kysyä.
Näyttöjen järjestäminen (myös yksityisnäytöt). Tiedonhaku oli nopeaa ja kattavaa. Yhteistyö sujuvaa myös pankkien kanssa.
Palvelu oli sujuvaa ja pyydetyt tiedot toimitettiin nopeasti
Kohteen valmisteluun myyntiä varten apua annettiin. Loppurutistus saada kaupat myyntikohteestani sujui sitten reippaaseen tahtiin myös. Kaupantekoasiakirjat olivat erityisen hyvin laaditut. Parhaita mielestäni mitä olen tähän asti nähnyt ja kokenut omissa aiemmissa asuntokaupoissani.
Kauppakirjan
Ei mikään
Aikataulut olivat joustavia.