Palautteet

Nina Korhonen hoiti kaiken alusta loppuun erinomaisesti! Meillä ei ole mitään negatiivista sanottavaa.
Välittäjä Nina Korhonen oli alusta asti todella lämpimän ja luotettavan oloinen. Avoimesti kerrottiin kaikesta taloon liittyvästä ja saatiin hyvää opastusta itselle vieraissa asioissa. Kaupoista jäi turvallinen, läpinäkyvä ja muutenkin ammattimaisesti hoidettu olo.
Ihan koko prosessi alusta loppuun saakka. Yhteydenpito oli tiivistä, tiesi jatkuvasti missä mennään. Lämmin kiitos Hannulle ja Niinalle . Hannua olen suositellut jo monelle tuttavalle.
Kokonaisuus sujui kitkatta. Välittäjillä löytyi valmiit toimintamallit eikä mikään asia tullut yllätyksenä, mitään erikseen selvittelyä vaativaa ei tarvinnut tehdä. Hintatietoiuus osui kohdalleen ja hinta-arvioon oli selkeät perustelut, arvio vastasi myös omaa käsitystäni asunnon hinnasta. Yhteistyö välittäjän ja isännöitsijän välillä sujui hyvin ja välittäjä otti oma-aloitteissti selvää huoneistoon liittyvistä asioista, tämän koen erityisen hyvänä asiakaspalveluna. Esittelykuvat asunnosta otettin ammattitaitoisesti.
Asiointi ja kaupanteko
Kaikki
Yhteistyö välittäjän kanssa sujui mutkattomasti ja hommat hoitui välittömästi. Kaupat syntyi nopeasti koska välittäjä otti selvää mielenpäällä olevista asioista samantien.
Kaikki meni hyvin.
Ripeydestä pidin ehkä eniten 😊 Asiantuntijuus oli myös tärkeää, koska harvoin asuntokauppoja tulee tehtyä.
Helppo asiointi ja erinomainen palvelu.
Ystävällistä ja ammattitaitoista toimintaa .Haastavasta korona ajasta huolimatta kaikki meni hyvin. Meihin pidettiin sopivasti yhteyttä tilanteesta ja esittelyistä ilmoitettiin hyvissä ajoin.
Koko kauppa
Kaikki meni hienosti.
Minut pidettiin erittäin hyvin kartalla koko ajan siitä, mitä on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan sekä siitä, mitä pitää tehdä missäkin vaiheessa.
Kaikki
Luonteva ja suoraviivainen asiointi. Hyvä reagointinopeus käytännön asioihin & lisäselvityksiin
Nopeus asioiden hoidossa ilahdutti 😊
Yhteydenpito! Välittäjä piti yhteyttä meihin myyjiin tiiviisti.
Pysyi ajantasalla kaupan tilanteesta
-Näytöt,tarjousten käsittely, itse kaupan teko tilaisuus.
Hyvä palvelu. Helppoa asioida ystälällisten välittäjien kanssa