Palautteet

Nina Korhonen hoiti kaiken alusta loppuun erinomaisesti! Meillä ei ole mitään negatiivista sanottavaa.
Välittäjä Nina Korhonen oli alusta asti todella lämpimän ja luotettavan oloinen. Avoimesti kerrottiin kaikesta taloon liittyvästä ja saatiin hyvää opastusta itselle vieraissa asioissa. Kaupoista jäi turvallinen, läpinäkyvä ja muutenkin ammattimaisesti hoidettu olo.
Ihan koko prosessi alusta loppuun saakka. Yhteydenpito oli tiivistä, tiesi jatkuvasti missä mennään. Lämmin kiitos Hannulle ja Niinalle . Hannua olen suositellut jo monelle tuttavalle.
Kokonaisuus sujui kitkatta. Välittäjillä löytyi valmiit toimintamallit eikä mikään asia tullut yllätyksenä, mitään erikseen selvittelyä vaativaa ei tarvinnut tehdä. Hintatietoiuus osui kohdalleen ja hinta-arvioon oli selkeät perustelut, arvio vastasi myös omaa käsitystäni asunnon hinnasta. Yhteistyö välittäjän ja isännöitsijän välillä sujui hyvin ja välittäjä otti oma-aloitteissti selvää huoneistoon liittyvistä asioista, tämän koen erityisen hyvänä asiakaspalveluna. Esittelykuvat asunnosta otettin ammattitaitoisesti.
Asiointi ja kaupanteko
Kaikki
Yhteistyö välittäjän kanssa sujui mutkattomasti ja hommat hoitui välittömästi. Kaupat syntyi nopeasti koska välittäjä otti selvää mielenpäällä olevista asioista samantien.
Kaikki meni hyvin.
Ripeydestä pidin ehkä eniten 😊 Asiantuntijuus oli myös tärkeää, koska harvoin asuntokauppoja tulee tehtyä.
Helppo asiointi ja erinomainen palvelu.
Ystävällistä ja ammattitaitoista toimintaa .Haastavasta korona ajasta huolimatta kaikki meni hyvin. Meihin pidettiin sopivasti yhteyttä tilanteesta ja esittelyistä ilmoitettiin hyvissä ajoin.
Koko kauppa
Kaikki meni hienosti.
Minut pidettiin erittäin hyvin kartalla koko ajan siitä, mitä on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan sekä siitä, mitä pitää tehdä missäkin vaiheessa.
Asiakasta palveleva myyntiasenne, asiakaslähtöinen ja erittäin ystävällinen, asiantunteva ja asioita selvittävä kiinteistönvälittäjä.
Sujuvaa, asiantuntevaa palvelua. Aktiivista asunnon myyntiä. Tietojen ajan tasalla pitäminen.
Toiminta oli kaikkinensa täsmällistä ja nopeaa.
Kaikki kävi sujuvasti ja vaivattomasti
Kaikki
Luonteva ja suoraviivainen asiointi. Hyvä reagointinopeus käytännön asioihin & lisäselvityksiin
Nopeus asioiden hoidossa ilahdutti 😊
Yhteydenpito! Välittäjä piti yhteyttä meihin myyjiin tiiviisti.
Pysyi ajantasalla kaupan tilanteesta
Koko myyntiprosessi toimi erittäin hyvin.
Vaikka kysyntä ei ollut hurja, välittäjästä ei välittynyt kertaakaan toivottomuus 🙂 myös välittäjän vaihto sairastapauksen vuoksi sujui lutvikkaasti. Välittäjä piti aika ajoin napakasti asiakkaansa puolta. Kuvat oli totuudenmukaiset ja kesäkuvat otettiin ilman asiakkaan pyyntöä.
Hyvä ja asiallinen palvelu. Nopea dokumenttien toimitus. Hyvät dokumentit. Tehtiin mitä sovittiin.
Sain nopeasti ajan välittäjälle, ostaja löytyi pian, kaupan teko pankissa.
Asunnon markkinointi ja esittely oli ripeää. Myös tiedottaminen tilanteista oli ajantasaista.
-Näytöt,tarjousten käsittely, itse kaupan teko tilaisuus.
Hyvä palvelu. Helppoa asioida ystälällisten välittäjien kanssa