Sp-Koti Klaukkala

Kiinteistönvälitystä Klaukkalassa – Sp-Koti Klaukkala auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä

Sp-Koti Klaukkala

Urbaanit Kodit Oy
Y-tunnus: 2922954-6
Sähköposti: klaukkala@spkoti.fi

Klaukkalantie 63, 01800 Klaukkala

Aukioloajat

ma–pe 10.00–16.00 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

010 411 8920

Tahdo enemmän!

Toimimme Nurmijärvellä Klaukkalan alueella juuri sinun asuntosi asioissa. Alueen syväosaajat toteuttavat asuntokaupan aina parhaaseen hintaan. Toimimme yhteistyössä Lammin Säästöpankin kanssa ja osana Sp-Koti-ketjua. Keskitymme parhaan hinnan toteuttamisen sekä tyytyväisten asiakkaidemme kokonaistalouden hallintaan, onhan asunto usein suurin omaisuuserämme ja siten tärkeä osa kokonaistaloutta. Tahdomme mullistaa käsityksen asuntojen välityksestä. Ota siis yhteyttä ja pyydä käymään, niin voimme toteuttaa asumisen tavoitteesi tehokkaasti. Tahdo enemmän!

Urbaania arkea ja asumistalouden hallintaa

Sp-Koti Nurmijärvi kirjoittaa asumisesta, arjesta ja elämästä pääkaupunkiseudulla. Haalimme blogiimme vinkkejä, ideoita ja kiinnostavia haastatteluja, jotka vievät lukijansa läpi koko asumisen laajan kirjon. Pääset seuraamaan myös välittäjiemme arkea blogissa ja kuulet ajankohtaisimmat asuntokuulumiset suoraan sieltä missä tapahtuu. Blogikirjoitukset edustavat aina bloggaajien tai haastateltavien omia mielipiteitä.

SIIRRY TÄSTÄ BLOGEIHIN

Jokainen taimi on tärkeä!

Tavaralahjojen sijaan Sp-Koti Nurmijärvi antavaa kotien ostajille ja myyjille lahjaksi puun taimenen. Puun istuttaa Suomen 4H-järjestö, joka samalla työllistää nuoria ja josta syntyy aito ilmastoteko, uutta metsää. Metsä on paras tapa sitoa hiiltä ja samalla tehokkain ja edullisin keino estää ilmastonmuutosta. 

Lue lisää: Sp-Koti mukana Taimitalkoissa

Kiinteistönvälittäjämme Nurmijärven alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

Yhteistyö välittäjän kanssa
Välittäjän alan asiantuntemus toiminnassa, rauhallinen ja määrätietoinen toimintatapa.
;