Sp-Koti Kuopio

Kiinteistönvälitystä Kuopiossa – Sp-Koti Kuopio auttaa sinua asuntoasioissa Kuopion alueella. Tervetuloa konttoriimme Säästöpankki Optian tiloihin Kauppakadulle.

Sp-Koti Kuopio

Kallaveden Kiinteistöasiantuntijat Oy LKV
Y-tunnus: 2617334-8
Sähköposti: kuopio@spkoti.fi Kauppakatu 22, 70100 Kuopio

Aukioloajat

ma–pe klo 9–16 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

010 504 2740

Hinnasto

Sp-Koti Kuopio

Maakunnan mukavimmat välittäjät palveluksessasi Kuopiossa

Kuopion Sp-Koti on täyden palvelun kiinteistönvälitysliike. Meiltä saat apua kiinteistönvälityksen lisäksi myös asuntosi vuokraukseen sekä kaikenlaisiin arviointitoimeksiantoihin. Kauttamme on saatavana myös kaupanvahvistajan palvelut.

Olemme toimineet alalla pitkään ja omaamme vahvan paikallistuntemuksen. Toimialueemme on Kuopio ja lähikunnat. Saumaton yhteistyömme Säästöpankki Optian kanssa takaa sinulle parhaan lopputuloksen oletpa ostamassa, myymässä tai vuokraamassa.

Kiinteistönvälittäjämme Kuopion alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjät ottivat ajoissa yhteyttä esittelyn suorittamiseksi. He olivat kohteliaita ja soittivat aina esittelyn jälkeen, kuinka oli mennyt.
Kommunikaatio ja asioista sopiminen. Markus Itkonen osaa asiansa!
Kuvat olivat tosi hyvät, katsojia kävi tosi paljon joten ilmeisen hyvin toimi myös markkinointi potentiaalisille ostajille. Saimme ilmoituksen näytöistä aina hyvissä ajoin jolloin ehdimme niihin myös valmistautua. Kaiken kaikkiaan homma sujui suksikkaasti ja asiaamme ottauduttiin huolellisesti. Oikein hyvää palvelua!
;