Anne Putkinen

Anne Putkinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED

Tehdään yhdessä Sinun unelmistasi totta

Asiakaspalvelu on ollut aina sydäntäni lähellä, ja kokemusta kyseisestä työstä löytyykin liki 30 vuoden ajalta. Olen saanut asiakkailtani kiitosta mm. aktiivisuudesta, hyvästä palvelusta, luotettavuudesta sekä nopeasta ja asiantuntevasta toiminnasta. Minulle onkin erityisen tärkeää tyytyväiset asiakkaat, joten tahdon palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Olen aidosti kiinnostunut rakentamaan ja toteuttamaan asiakkaiden kanssa heidän unelmaansa Kodin vaihtoon liittyvissä asioissa. Kutsu minut käymään jo tänään, niin tehdään Sinun haaveistasi totta!

Pohjakoulutukseltani olen kotitalousteknikko ja kattava työkokemukseni on kasvattanut osaamistani myynnin parissa. Olen suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET) aiheena myynnin johtaminen ja ohjaus. Kiinteistöedustajan (KED) tutkinnon ja laillisen kiinteistönvälittäjän (LKV) tutkinnon suoritin vuonna 2018. 

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Tietojen saaminen aina kysyttäessä.
Uuden omakotitalon ostaminen onnistui erinomaisesti. Koko ostoprosessi tapahtui aika nopeasti, ennen kuin okt ehti edes julkiseen myyntiin. Välittäjä tiedotti ja huolehti kaikista asioista, tuli tunne, että hän oikeasti välittää.
Kiinteistövälittäjä toimi ammattimaisesti ja oli erittäin avulias ja määrätietoinen vaikka oli haastavia tilanteita myynnin aikana. Anne osaa asiansa! Suurkiitos hänelle ja asunnon stailaajaryhmälle.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;