Anne Putkinen

Anne Putkinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

Tehdään yhdessä Sinun unelmistasi totta

Asiakaspalvelu on ollut aina sydäntäni lähellä, ja kokemusta kyseisestä työstä löytyykin liki 30 vuoden ajalta. Olen saanut asiakkailtani kiitosta mm. aktiivisuudesta, hyvästä palvelusta, luotettavuudesta sekä nopeasta ja asiantuntevasta toiminnasta. Minulle onkin erityisen tärkeää tyytyväiset asiakkaat, joten tahdon palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Olen aidosti kiinnostunut rakentamaan ja toteuttamaan asiakkaiden kanssa heidän unelmaansa Kodin vaihtoon liittyvissä asioissa. Kutsu minut käymään jo tänään, niin tehdään Sinun haaveistasi totta!

Pohjakoulutukseltani olen kotitalousteknikko ja kattava työkokemukseni on kasvattanut osaamistani myynnin parissa. Olen suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET) aiheena myynnin johtaminen ja ohjaus. Kiinteistöedustajan (KED) tutkinnon ja laillisen kiinteistönvälittäjän (LKV) tutkinnon suoritin vuonna 2018. 

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Tietojen saaminen aina kysyttäessä.
Yhteydenpito oli sujuvaa ja puheluihin/viesteihin sai vastauksen nopeasti. Meidät pidettiin tilanteen tasalla koko ajan. Kaupanteko oli sujuvaa. Välittäjä oli ystävällinen, ja vastaili kaikkiin kysymyksiimme huolellisesti ja selvitti asioita puolestamme.