Saara Jurvanen

Saara Jurvanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Myynnin ammattilainen

Kiinteistönvälitystyöstä on karttunut kokemusta jo vuodesta 2011 lähtien ja sitä ennen vierähti kaupan alalla 26 vuotta. Voi siis sanoa, että koko työelämäni aika on mennyt myynnin parissa. Minulle kaikki asiakkaat ovat saman arvoisia ikään, sukupuoleen, ihonväriin, vakaumukseen tai varallisuuteen katsomatta. Työni olen aina hoitanut mallikelpoisesti, josta osoituksena onkin lukuisat suosittelut ja asiakkaat jotka palaavat uudelleen palveltavakseni. Valttikorttini lienee rauhallisuus ja täsmällisyys. Nämä ovatkin luonteenpiirteet joita tässä raskaassa työssä tarvitaan ja arvostetaan. Minulla on LKV-pätevyys ja lisäksi olen suorittanut Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Saara Jurvonen tarttui toimeen rivakasti ja asiat lähti hyvin liikkeelle. Kohdetta oli myynyt toinen välittäjä Siilinjärveltä jo lähes puolitoista vuotta, eivätkä he olleet saaneet yhtään tarjousta. Saara ottautui asiaan ammattitaidolla ja tehokkaalla otteella. Kuuteen viikkoon kaupat oli varmistuneet täyteen pyyntihintaan.
Välittäjällä oli tieto kaikesta, mitä asuntokaupassa tulee huomioida. Itselläni ei olisi ollut tätä tietoutta. Välittäjä hankki täsmälliset tiedot kohteesta mm.kunnasta. Ei tarvinnut stailata, tavallinen riitti. Oli turvallinen tunne koko myyntiprosessin ajan. Suuret kiitokset hyvästä työstä!
Asiallinen ja ystävällinen yhteydenpito.