Palautteet

Saara Jurvonen tarttui toimeen rivakasti ja asiat lähti hyvin liikkeelle. Kohdetta oli myynyt toinen välittäjä Siilinjärveltä jo lähes puolitoista vuotta, eivätkä he olleet saaneet yhtään tarjousta. Saara ottautui asiaan ammattitaidolla ja tehokkaalla otteella. Kuuteen viikkoon kaupat oli varmistuneet täyteen pyyntihintaan.
Välittäjällä oli tieto kaikesta, mitä asuntokaupassa tulee huomioida. Itselläni ei olisi ollut tätä tietoutta. Välittäjä hankki täsmälliset tiedot kohteesta mm.kunnasta. Ei tarvinnut stailata, tavallinen riitti. Oli turvallinen tunne koko myyntiprosessin ajan. Suuret kiitokset hyvästä työstä!
Asiallinen ja ystävällinen yhteydenpito.
asunnon esittely ja asuntokauppa tilaisuus, kaikki oli hyvin helppoa.
Erinomaista asiakaspalvelua ja todella joustavaa toimintaa.
Yhteyden pito,informointi ja markkinointi.
Miellyttävä palvelu, nopeus, sujuvuus, hyvä ammattitaito, aktiivinen markkinointi ja todellinen halu saada kaupat aikaa Laadukkaat kuvat ja esite Molempien (Raimo Korhonen ja Saat Jurvanen) kanssa asiointi sujuvaa ja mukavaa!😊
Yhteydenpito, näytöt, aikataulut, kauppakirja, kaupantekotilaisuuden järjestäminen jne..
Kokonaisuutena sujui hyvin vallitsevasta korona-ajasta huolimatta. Välittäjä piti myyjän ajan tasalla viikoittain lähettämillään viesteillä ja nettikävijä- ja yhteydenottotilastoilla. Tämä oli erityisen hyvää. Välittäjä oli aktiivinen, miellyttävä ja touhukas. Kiitos asiaa hoitaneelle välittäjälle!
Nopea kommunikointi, asioista pysyi hyvin ajan tasalla. Hyvin onnistuneet kaupat. Voin suositella.
Yhteydenpito ja info toimivat riittävän usein ja raportointi hyvää. Välittäjät osoittivat hyvää asiakaspalvelutaitoa.
Yhteydenpito on ollut nopeaa ja mutkatonta. Asiantuntemus ja asiakkaan tilanteen tajuaminen oli erinomaista ja kaupanteko sujui (ainakin tähän mennessä) rivakasti. Olemme ensiasunnon ostajia, mutta ei tullut missään vaiheessa sellainen olo, että emme ymmärrä jotakin vaan välittäjä osasi kertoa asiat meille ymmärrettävällä tavalla. Iso kiitos Saaralle tästä!