Sp-Koti Lahti

Kiinteistönvälitystä Lahdessa – Sp-Koti Lahti auttaa sinua asuntoasioissa Päijät-Hämeen alueella. Tervetuloa konttoriimme Lahteen, Torikadulle.

Sp-Koti Lahti

Kodikkain Oy 
Y-tunnus: 3182309-3

Asunto Ojala Oy
Y-tunnus: 0908190-0

Sähköposti: lahti@spkoti.fi

Torikatu 3, 15110 Lahti

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

03 782 5030

Hinnasto

Sp-Koti Lahti

Kiinteistönvälitystä sydämellä ja vuosikymmenien kokemuksella Päijät-Hämeessä

Keittiö on kodin sydän -sanotaan. Sen lisäksi, me välitämme koteja, jotka ovat sen asukkaille maailman parhaita! Ja koska meillä on kokemusta jo useiden vuosikymmenien edestä, osaamme hoitaa asiat vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä Sinun parhaaksesi. Voit siis olla huoletta, kun otat meidät hoitamaan asuntoasiasi. Yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle erikoisetuja, joilla säästät satoja euroja. Mökit, maatilat ja metsät ei myöskään ole meille vieraita, vaan olemme niissäkin kuin kotonamme. Hallitsemme alueen erityispiirteet ja markkinat sekä kohteiden monimuotoisuuden. Jos kaipaat talveksi lämpöön, meiltä löytyy yhteydet myös Espanjaan.

Kerro meille, millaisen kohteen haluat myydä tai millaisesta haaveilet, niin me hoidamme homman! Tavoitat meidät Lahden toimistoltamme tai päivystysaikoina Helmi Säästöpankin konttoreista.

Käy tuumasta toimeen ja soita tai laita meiliä meille!

Jokainen taimi on tärkeä!

Tavaralahjojen sijaan Sp-Koti Lahti antaa kotien ostajille ja myyjille lahjaksi puun taimenen. Puun istuttaa Suomen 4H-järjestö, joka samalla työllistää nuoria ja josta syntyy aito ilmastoteko, uutta metsää. Metsä on paras tapa sitoa hiiltä ja samalla tehokkain ja edullisin keino estää ilmastonmuutosta. 
Lue lisää: Sp-Koti mukana Taimitalkoissa

Kiinteistönvälittäjämme Lahden alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

Kaikki sujui hyvin,välittäjä oli erittäin mukava ja asiallinen, sain haluamani tiedot nopeasti.
Kaikki.