Palautteet

Nopea kauppa. Asiantunteva ja erittäin miellyttävä välittäjä.
Välittäja oli ystävällinen, asiallinen ei mikään ympäripuhuja,tyrkyttäjä ja väkisin myyjä.Piti hyvin ajan tasalla molemmat osapuolet loppuun asti.
Esittely oli asiallinen, ei tyrkyttävä ja kun kiinnostuin kohteesta, välittäjä vei asiaa eteenpäin jouhevasti, mutta määrätietoisesti.
Asuntoesittelyn päivä ja kellonaika. Ystävälliset ja ammattilaiset työntekijät
Välittäjä oli aktiivinen, kertoi talosta kysymättä. Antoi tilaa tutkia ja vastasi kysymyksiin/selvitti kun ei tiennyt vastausta.
Kauppa kävi nopeasti.
Koko kokonaisuus oli luotettavaa ja asiantuntevaa. Nopeat kaupat ! Yhteydenpito sujui jouhevasti ja sain matkanvarrella hyviä neuvoja ja ohjeita. Kerrassaan miellyttävä välittäjä, suosittelen !
Kaikki järjestelyt ja yhteistyö. Vuokralainen löytyi juuri niin kuin oli toivottu:)
Ei valittamista mistään! Kaikki sujui hyvin.
Kaikki ok.
koko prosessi meni mallikkaasti 😊
Kaikki
Ratkaisukeskeinen palveluasenne 10/10
-Esittelytilanne -selvitettävien asioiden hoitsminen -nopeat vastaukset kysymyksiin sekä uuden tiedon välittäminen -ystävällinen ja ammatillinen esittelijä
Kaikki kauppaan liittyvät toiveemme toteutettiin
Esittelyt ja tiedonkulku
Yhteydenpito ja luotettava asioiden hoito!!Myös miellyttävä asiakkaan huomioiminen! Kaikki tehtiin hyvin ja asiallisesti mitä luvattiin!! Käytän tulevaisuudessakin Sp-kotia! Kiitos!
Avulias ja ystävällinen välittäjä Sanna Serkosalmi, joka osasi auttaa koko ostoprosessin ajan ja jolta sai aina vastauksia ja ohjeita. Suosittelen lämpimästi.
Arviointi ja myyntiinlaitto sujui erittäin hyvin, välittäjä hyvin joustava aikataulunsuhteen. Välittäjä tiedotti todella hyvin miten esittelyissä meni ja lopulta kaupoillekkin päästiin.
Yhteydenpito, aktiivisuus asunnon myynnissä, neuvot ja ohjeet kokonaisuuden hoitamisessa.
Asunnon vuokraus.
Ystävällinen palveluasenne, joustavuus, tehokkuus.
Kaikki meni oikein hyvin.
Yhteydenpito oli sujuvaa
Esittely oli asiantunteva ja osapuolet huomioiva.
Yhteydenpito ja tiedottaminen asioista keskustelemalla. Mielipidettäni kuunneltiin eikä painostettu päätöksenteossa. Kaikki sujui todella hyvin! Ruusuiset kiitokset Sannalle!
Välittäjä oli asiantunteva. Kaikki asiakirjat käytiin hyvin läpi ja tarjoukseenkin tuli vastaus nopeasti. Kaiken kaikkiaan palvelu oli hyvää ja sujuvaa.
Palvelu oli hyvää ja asiantuntevaa. Kaikki asiat käytiin hyvin läpi. Kaupankäynti oli helppoa ja sujuvaa. Välittäjä oli ystävällinen ja asiantunteva. Kaiken kaikkiaan onnistunut kauppa.
Välittäjä oli aikaa etsiä tietoa ja vastailla kysymyksiin.
Koko myyntiprosessi sujui hyvin alusta loppuun! Yhteydenpito välittäjän kanssa helppoa, mutkatonta. Välittäjä ammattitaitoinen, luotettava!
Kauppa onnistui nopeasti ja ammattitaidolla . Esittelijä oli osaava ja ammattitaitoinen
Yhteistyö kiinteistövälittäjän kanssa
Neuvonta asioiden hoitamisen kanssa, ja yleisestikin koko prosessin kulun tunteminen ja meille selventäminen :)
Pääsimme todella nopealla aikataululla katsomaan kohdetta (pariinkin otteeseen). Välittäjä antoi ohjeita mukavasti ja saimme aina kysymyksiin vastauksen. Kaikki toimi.
Miellyttävät välittäjät, luotettavuuden tunne. Kun ostajan löytyminen alkoi venyä, kerrottiin, mikä on haasteellista.
selkeä toiminta.
Yhteydenpito välittäjän puolelta oli aktiivista ja selkeää. Sain hyviä ohjeita.
kauppa