Sp-Koti Laitila

Kiinteistönvälitystä Laitilassa – Sp-Koti Laitila auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Laitila

Eloisa Koti LKV Oy
Y-tunnus: 3117310-7
Sähköposti: laitila@spkoti.fi Vihtorinkatu 14, 23800 Laitila

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

044 342 6022

Hinnasto

Sp-Koti Laitila

Laadukasta ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä Laitilassa

Sp-Kodin kiinteistönvälittäjien välitystoiminnan laatu, ammattitaito, paikallistuntemus, luotettavuus ja tehokkuus takaavat nopeat kaupat parhaalla mahdollisella hinnalla.

Laaja markkinointi: Sp-Koti.fi, Tori.fi, Etuovi.com ja Oikotie.fi sekä tarvittaessa sosiaalisen median kanavat. Ammattivalokuvaajaa kuvaa myyntiin tulevat kohteet sillä laatu on meille niin kuvissa kuin palvelussakin tärkeää! Arviokäynti on maksuton ja samalla saat kilpailukykyisen välityspalkkiotarjouksemme.

Teemme asunto-osakkeiden/kiinteistöjen arvioinnit, myynnit ja vuokravälitykset laajalla toiminta-alueella. Kesämökit ja myös saarikohteet kuuluvat palveluumme. Muista myös ostotoimeksianto ja sen hyödyt. Kysy lisää!

Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella, joten ota rohkeasti yhteyttä kauempaakin. Olemme tottuneet liikkumaan aktiivisesti asiakkaiden luokse. Asiakaspalvelu sujuu vaivattomasti ja saat parasta mahdollista palvelua mahdollisesti elämäsi tärkeimmissä kaupoissa.

Yhteistyö Säästöpankin kanssa avaa sinulle oven reiluun pankkipalveluun. Tavoitat meidät puhelimella ja sähköpostilla helposti, joten ota yhteyttä niin autamme sinua. 

Vaihda laatuun ja siitä alkaa onnistunut kodinvaihto. Tervetuloa!

Jokainen taimi on tärkeä!

Sp-Koti Laitila antaa kotien ostajille ja myyjille lahjaksi puun taimenen. Puun istuttaa Suomen 4H-järjestö, joka samalla työllistää nuoria ja josta syntyy aito ilmastoteko, uutta metsää. Metsä on paras tapa sitoa hiiltä ja samalla tehokkain ja edullisin keino estää ilmastonmuutosta. 
Lue lisää: Sp-Koti mukana Taimitalkoissa

Kiinteistönvälittäjämme Laitilan alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...
Markkinointi, näytöt ja kaupan teko... kaikki erinomaista. Välittäjällä erinomainen osaaminen ja asenne työhön
Hyvin markkinoitu ja neuvoteltu. Helppoa myyjälle, kun osaava ja luotettava välittäjä hoitaa
Kaikki mitä asunnon myyntiin liittyi
;