Sp-Koti Laitila

Kiinteistönvälitystä Laitilassa – Sp-Koti Laitila auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Laitila

Eloisa Koti LKV Oy
Y-tunnus: 3117310-7
Sähköposti: laitila@spkoti.fi Vihtorinkatu 14, 23800 Laitila

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

044 342 6022

Hinnasto

Sp-Koti Laitila

Laadukasta ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä Laitilassa

Sp-Kodin kiinteistönvälittäjien välitystoiminnan laatu, ammattitaito, paikallistuntemus, luotettavuus ja tehokkuus takaavat nopeat kaupat parhaalla mahdollisella hinnalla.

Laaja markkinointi: Sp-Koti.fi, Tori.fi, Etuovi.com ja Oikotie.fi sekä tarvittaessa sosiaalisen median kanavat. Ammattivalokuvaajaa kuvaa myyntiin tulevat kohteet sillä laatu on meille niin kuvissa kuin palvelussakin tärkeää! Arviokäynti on maksuton ja samalla saat kilpailukykyisen välityspalkkiotarjouksemme.

Teemme asunto-osakkeiden/kiinteistöjen arvioinnit, myynnit ja vuokravälitykset laajalla toiminta-alueella. Kesämökit ja myös saarikohteet kuuluvat palveluumme. Muista myös ostotoimeksianto ja sen hyödyt. Kysy lisää!

Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella, joten ota rohkeasti yhteyttä kauempaakin. Olemme tottuneet liikkumaan aktiivisesti asiakkaiden luokse. Asiakaspalvelu sujuu vaivattomasti ja saat parasta mahdollista palvelua mahdollisesti elämäsi tärkeimmissä kaupoissa.

Yhteistyö Säästöpankin kanssa avaa sinulle oven reiluun pankkipalveluun. Tavoitat meidät puhelimella ja sähköpostilla helposti, joten ota yhteyttä niin autamme sinua. 

Vaihda laatuun ja siitä alkaa onnistunut kodinvaihto. Tervetuloa!

Jokainen taimi on tärkeä!

Sp-Koti Laitila antaa kotien ostajille ja myyjille lahjaksi puun taimenen. Puun istuttaa Suomen 4H-järjestö, joka samalla työllistää nuoria ja josta syntyy aito ilmastoteko, uutta metsää. Metsä on paras tapa sitoa hiiltä ja samalla tehokkain ja edullisin keino estää ilmastonmuutosta. 
Lue lisää: Sp-Koti mukana Taimitalkoissa

Kiinteistönvälittäjämme Laitilan alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...
Koko myyntiprosessi sujui erinomaisesti! Miia oli itse tavoitettavissa aamuvarhaisesta iltamyöhään ja oli myös yhteydessä meihin myyjiin hyvin aktiivisesti. Miian tapa tehdä työtään on ehdottoman tarkka, ihanan positiivinen ja aktiivinen. Hän on myyjänä lahjakas ja myy jokaista kohdetta kuin se olisi hänen oma kotinsa. Miia ei lupaile kuuta taivaalta vaan on realistinen ja rehellinen sekä myyjien että ostajien suuntaan, tätä arvostan erityisesti. Enää en hyväksyisi yhtään vähemmän laadukasta palvelua välittäjältä kuin mitä Miialta saimme, kodillamme oli alkuun toinen välittäjä ja ero hänen ja Miian välillä oli kuin yö ja päivä. Äärettömän suuret kiitokset! <3 Suosittelen Miiaa ehdottomasti ihan jokaiselle kiinteistövälittäjän palveluita tarvitsevalle!
Aika pitkälti kaikki
Toiminta oli sujuvaa
;