Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Laitilasta

Koko myyntiprosessi sujui erinomaisesti! Miia oli itse tavoitettavissa aamuvarhaisesta iltamyöhään ja oli myös yhteydessä meihin myyjiin hyvin aktiivisesti. Miian tapa tehdä työtään on ehdottoman tarkka, ihanan positiivinen ja aktiivinen. Hän on myyjänä lahjakas ja myy jokaista kohdetta kuin se olisi hänen oma kotinsa. Miia ei lupaile kuuta taivaalta vaan on realistinen ja rehellinen sekä myyjien että ostajien suuntaan, tätä arvostan erityisesti. Enää en hyväksyisi yhtään vähemmän laadukasta palvelua välittäjältä kuin mitä Miialta saimme, kodillamme oli alkuun toinen välittäjä ja ero hänen ja Miian välillä oli kuin yö ja päivä. Äärettömän suuret kiitokset! <3 Suosittelen Miiaa ehdottomasti ihan jokaiselle kiinteistövälittäjän palveluita tarvitsevalle!
Aika pitkälti kaikki
Toiminta oli sujuvaa
Lähes kaikki. Erityisesti kaupan ”klousaaminen” tehokas
Palvelu oli erinomaista ja joustavaa.
Nopeus kauppaan ja hinta
Homma hoitui tehokkaasti sekä kysyttäessä otettiin asioista selvää jos ei tiedetty. Hyvää toimintaa !!!
Kommunikointi välittäjän kanssa sekä nopea toiminta
Yhteydenpito Kyseli myös muita kuin suoraan asunnon myyntiin liittyviä asioita, soitti mm isännöitsijälle.
Markkinointi, näytöt ja kaupan teko... kaikki erinomaista. Välittäjällä erinomainen osaaminen ja asenne työhön
Hyvin markkinoitu ja neuvoteltu. Helppoa myyjälle, kun osaava ja luotettava välittäjä hoitaa
Kaikki mitä asunnon myyntiin liittyi
We were very well informed about the whole selling process. From the info moment to signing the papers, we always got great guidance. Our property got sold quickly and smoothly!
Koko myyntiprosessi sujui erinomaisesti ja nopeasti. Yhteydenpito Miian kanssa oli helppoa ja kynnyksetöntä.
Kaikki sujui todella hyvin. Erittäin ystävällistä ja sujuvaa palvelua.
Kaikki alusta loppuun. Välittäjä oli miellyttävä ja hoiti itsenäisesti koko prosessin turhia kyselemättä.
Kaikki sujui hyvin mielestäni,ei mitään negatiivista niin arvioinnista kuin palvelustakin!
Everything
Kaikki sujui hienosti vakka korona tuottaa haastetta!
Selkeää, ystävällistä toimintaa.
Välittäjä oli todella avulias ja hoiti asiat todella hienosti ja ripeästi.
Asiakaspalvelu, mitään ei tuputettu vaan annettiin rauhassa aikaa tehdä päätöksiä. Välittäjän sai kiinni nopeasti myös työajan ulkopuolella,
Hintaneuvottelu ostajien kanssa.
Viesteihin vastattiin erityisen nopeasti. Asunto saatiin myytyä ihan ennätysajassa ja välittäjä teki paljon töitä ja näki paljon vaivaa kaupan onnistumisen ja mahdollisimman hyvän myyntihinnan eteen. Kaikki hoidettiin todella nopeasti, tehokkaasti ja asiantuntevasti.
Kun ollaan rehellisiä, niin Miia on todennäköisesti Suomen paras kiinteistövälittäjä. En ole kaikkien kiinteistövälittäjien kanssa tehnyt töitä, mutta erittäin usean. Mikä tekee Miiasta parhaan? Myi minun asuntoni ensimmäisellä näytöllä, sai paremman hinnan kuin toivoin sekä otti jokaisen pyyntöni vastaan välittömästi. Sen lisäksi hän vastasi viesteihin poikkeuksellisen nopeasti, selvästi ja positiivisella asenteella. Mitä muuta asunnonmyyjä voi välittäjältä toivoa?
Näyttö ja kaikki sopimiset sekä luovutus.
Paras kiinteistönvälittäjä mitä olen koskaan tavannut! Ammattitaito täys 10+. Aktiivinen ja ystävällinen. Kaikki meni loistavasti.
Asiat hoidettiin tehokkkaasti ja nopealla aikataululla. Ei tarvinnut odotella mitään. Oli myös kiva, kun ei tarvinnut pelätä kysyä mitään ja voi laittaa viestiä melkein koska vaan. Oli sellainen olo, että minusta ja minun asioista kyllä huolehditaan. Talon myyminen voi olla aika pelottavaa ja jännittävää.. Paljon virallisia papereita ja uusia asioita mistä ei ole ennen ehkä kuullutkaan. Jos jotain asiaa en tiennyt, se ei ollut este vaan sitten se asia selvitettiin yhdessä.
Kommunikointi, yhteydenpito ja kaikki mitä sovimme totetui kuten pitikin👍
Kaupat syntyi todella nopeasti ja vaivattomasti!
Jyrkin ammatti taito, ystävällisyys.
Välittäjä oli asiantunteva, asiallinen, ostajan hyvin huomioon ottava, energinen ja miellyttävä. Hänen kanssaan oli erittäin mukavaa asioida. Hän osoitti myös olevansa kiinnostunut myymästään kohteesta.
Asunnon näytöistä sopiminen oli sujuvaa. Välittäjän sai aina yhteyden, kun tuli jokin asia mieleen. Monipuolinen markkinointi eri kanavissa ja aktiivinen ote. Luotettava ja mukava tunnelma välittäjän kanssa toimiessa, jos jostain piti ottaa selvää, hän otti siitä selvää alta aikayksikön ja palasi asiaan välittömästi.
Nopeat kaupat!
Kaikki alusta loppuun ammattitaitoista, sujuvaa ja lisäksi hän oli erittäin hienostii hoidettu.
Kaikki. Erityisen hyvää oli se, että Miian sai helposti kiinni ja hän vastasi viesteihin nopeasti, ennen ja jälkeen virka-ajan.
Kaikki sujui erinomaisesti
It went very good
Miia toimi meillä välittäjänä kaksissa kaupoissa. Kaikki alusta loppuun sujui mahtavasti! Miia oli aina tavoitettavissa ja kaikista asioista sovittiin nopella tempolla, mutta joustavasti. Pari kuukautta ja kahdet kaupat allekirjoitettu.
Välittäjä Miia Elo, onnistui ehdottomasti saamaan luottamuksemme ammattitaidostaan. Kaikki Myynnin vaiheet menivät täydellisesti nappiin alusta loppuun, josta kertoo se että asunto meni heti ensimmäisellä näytöllä, hintakilpailuksi. Huikea ammattilainen jota suosittelen kaikille ketkä harkitsevat myyntiä.
Myynti ja aivan kaikki muukin.
Alusta loppuun asioiden hoito oli nopea ja sujuvaa. Miia on loistava välittäjä :)
Kaikki oli sujuvaa ja nopeaa, ja koko prosessi tehtiin meille helpoksi 🙂 suuri kiitos Miia Elo!
Mia on asiansa osaava ja tekee työnsä hyvin,aina iloinen ja energinen!
Koko myynti ja kaupanteko, helppoa ja vaivatonta.
Kaikki
Kaikki sujui oikein sujuvasti!
Kaikki oli helppoa ja vaivatonta.
Yhteydenotto, tiedonkulku ja - saanti.
Mielestäni kaikki sujui erityisen hyvin asunnon vaihdossa. Kokonaisuudessaan Miia Elo ei olisi voinut toimia paremmin. Meille hän oli paras asuntovälittäjä!
Kokonaisuus oli hyvin hoidettu. Välittäjä oli erittäin asiantunteva ja perillä välitettävästä kohteesta sekä ystävällinen ja aidosti auttavainen. Teki ostopäätöksen helpoksi.
Asunnon esittely ja asioitten hoitaminen kaupanteon jälkeen.
Kaikki.
Miia on ystävällinen, helposti lähestyttävä ja erittäin aikaansaava välittäjä. Talokaupat tehtiin nopealla aikataululla ja jäi hyvä fiilis, että asiakkaista välitetään. Kiitos Miia!
Välittäjä toimi ripeästi ja erittäin asiakaslähtöisesti. Kaupat tehtiin alle kaksi viikkoa yksityisnäytöstä.
Kaikki sujuivat hyvin ja mutkattomasti yli odotusten.
Koko prosessi näytöstä kauppoihin asti, välittäjä otti huomioon niin myyjän kuin ostajankin. Välittäjä tiesi mitä myy ja neuvoi myös ostajaa parhaansa mukaan jotta haluttu kauppa syntyisi mahdollisimman nopeasti. Yhteydenpito oli myös ensiluokkaista :)
Välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä ja hänet sai myös hyvin kiinni tarvittaessa.
Kaikki, hän oli tosi innostunut ja avulias
Välittäjä Miia Elo otti heti oman työosuutensa tunnollisesti tehtäväkseen. Vastaavanlaista aktiivisuutta en ole aiemmin kohdannutkaan, vaikka tähän ikään mennessä - kypsä keski-ikäinen & 4 paikkakunnalla asuneena - asuntojen ostoja/myymisiä elämässäni ollut monia. Vilpitön suositus välittäjän ammattitaidosta on mennyt minulta jo 2 henkilölle (serkulleni ja kollegalleni), jotka ilmoittivatkin ottavansa yhteyttä Miiaan. Kohde myytiin 6 päivässä. Aloitan nyt tosi huojentuneena uuden elämänvaiheeni. Kiitos!
Nopea kaupanteko, erittän hyvä tiedonkulku, mukava ja ystävällinen välittäjä
Kaupat syntyivät nopeasti
Kodin esittely ja myynti 👍 oli tosi nopea sekä sujuvaa.
Kodin myynti ja uuden asunnon osto kokonaisuudessaan oli erittäin hyvää ja asiallista, koko ajan olimme tietoisia kaikesta.
Koko myyntiprosessi, asiantuntevaa ja ammattimaista toimintaa.
Jyrki otti huolella kaikista asioista selvää. Työ oli tehokasta ja ammattitaitoista. Antoi talon hinta-arvion rohkeasti ja oikein. Oli yhteydessä aktiivisesti ja vastasi kysymyksiimme. Yhteinen watsup ryhmä oli kätevä . Myynti tapahtui nopeasti!!
Rehellinen viestintä.Ystävällisyys.????
Myynti sujui nopeasti ja omalta osaltani san selkeät ohjeet mitä minun pitää tehdä ennen esittelyä. Myös hintakin oli hieman odotettua korkeampi ja myynti aika oli todella nopea. Palvelu oli iloista, asiallista ja osaavaa, luotettava tunnelma jäi.
Everything went very well, I am very happy that I was kept up to date all the time with details of the transaction. Everything was simple and perfect!! Thank you very much
Kyllä
Kaiken kaikkiaan oli erittäin hyvä kokemus.
Asioista sopiminen ja niiden hoitaminen sovitusti.
Aikataulu sekä yhteydenpito
Kaikki
Asunnon esittelystä koko kaupankäynti prosessiin kaikki sujui erittäin sujuvasti. Oikein mukava ja asiansa osaava välittäjä.
Kaikki sujui erittäin hyvin ja nopeasti. Olemme todella kiitollisia.
Välittäjä oli asiantunteva ja osasi vastata hyvin kysymyksiimme. Hän oli tavoitettavissa miltei koska tahansa ja osasi huomioida kokemattomuutemme asunnonostossa(ensiasunnonostajia). Hän oli jo näytössä huomattavasti aktiivisempi mitä moni muu välittäjä joiden näytöissä kävimme. Kaiken kaikkiaan olemme todella tyytyväisiä välittäjän palveluun.
Kaikki sujui hienosti. Erityisen mukavaa oli se, että kaikkiin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen.
Asiakkaan huomioon ottaminen.
Hyvä tavoitettavuus, joustavuus, asioiden selvityshalukkuus, tarkkuus
Asioiden hoito kokonaisuutena
Yhteydenpito ja tiedonsaanti olivat kiitollisella tasolla. Aikataulut pitivät. Palvelu oli nopeaa ja yleisesti ottaen ystävällistä. Asunnonvälittäjä oli erittäin ammattitaitoinen ja asiansa osaava. Hänen kanssa oli miellyttävää ja mukavaa tehdä asuntokauppaa.
Välittäjä Miia Elo oli todella mukava ja asiointi oli helppoa. Hän auttoi meitä tietämättömiä ensi kertalaisia mielellään ja selkeästi. Tuntui myös että hän halusi, että me saamme asunnon. Eli että myyjät myisivät sen meille. Uskoi myös siihen että saamme lainaa pankista, vaikka itseämme epäilytti se. Häneen on helppo ottaa yhteyttä. :) Miia myös käytti paljon aikaansa tähän. Saimme asunnon näytönkin sopimaan niin äkkiä, koska hänelle sopi melkein milloin vain.
Aikataulut piti ja vaivaton asioiden hoito.
Yhteydenpito, nopeus, selkeys
Kommunikaatio.
Välittäjä todella aito ja asiantunteva sekä aivan mahtava asiakaspalvelija.
Kauppa.
Välittäjämme oli hyvin huolellinen ja perusteellinen, hän oli ottanut asioista selvää ja antoi meille paljon apua erilaisissa asioissa, jotka eivät varmastikaan kuuluneet ihan hänen perustyöhönsä. Hän oli aina ystävällinen ja kannustava. Hän sanoi myös rehellisesti arvionsa asuntomme arvosta ja sen haasteista. Hän piti aktiivisesti yhteyttä mahdollisiin ostajiin ja hänen aktiivisuutensa oli selkeästi ero moniin muihin välittäjiin, jotka tekevän vain sen, mitä on ihan pakko. Kiitos siis Miialle!
Nopeaa ja hyvää palvelua ,asiakasläheistä.
Välittäjään sai haastajan voin yhteyttä. Tai tarvittaessa hän oli yhteydessä. Kaikki sujui hyvin.
Viesteihin vastaaminen, kaupantekoprosessi.
Myynti ja kommunikaatio, ensmäisellä näytöllä asunto saatiin myytyä.
Hyvin Ysttävällistä palvelua ja kaupankäynti sujui ihan hyvin .
Ostettavan kohteen esittely sujui hyvin. Samoin yhteydenpito asiakkaisiin ja asuntokaupan järjestelyt sujuivat joustavasti.
Kokonaisuus oli hyvin toimiva.
Ystävällinen ja nopea palvelu
kaupan kulku asiantuntevalla ja iloisellamielellä ja niin ostajan kuin myyjän huomioiminen. Kaupanteko tilaisuus pankissa oli erittäin miellyttävä. Myös kaupan vahvistaja oli paras kokemastani.
Kaupanteko tilaisuus asiallinen ja iloinen.
Ammattitaitoista toimintaa ja hintakin oli positiivinen yllätys. Hermot kestivät hyvin vaikka välillä tuli pommitettua jos jonkinlaisilla kysymyksillä.
Kaikki!
Avulias, aktiivinen, asiantunteva. Hyvä välittäjä!
Ei pysty erittelemään tiettyä osa-aluetta. Kokonaisuus oli hyvä.
Koko kauppa sujui erittäin hyvin.
Oikeastaan kaikki.En osaa
Sain vain asiallista tietoa kaikesta ja kaikkiin kysymyksiin sain ns.tyhmempiinkin asiallisen vastauksen ja perustelun.Välittäjä oli ammattitaitoinen.
Yhteyden pito. Asiat hoituivat muutenkin ok.
Yhteistyö välittäjän kanssa.
pääsääntöisesti kaikki ostoprosessi sujui hyvin
kaikki ok
Homma eteni nopeasti ja näppärästi. Papereiden pyöritys meni myöskin hienosti,oli huomioitu että kun oli kyse kuolinpesästä ja perijöistäkin toinen oli jo edesmennyt, että oli tarpeeksi perukirjoja.
Nopea vuokraus, mutkaton ja helppo viestittely välittäjän kanssa.
Vaikka välittäjällä olikin kiire päivä, niin hoiti myös silti meidän asiat vaikka olikin jo todella myöhä.
Välittäjän kanssa kommunikointi. Välittäjä oli melkein aina tavoitettavissa ja vastasi kaikkiin kysymyksiin asiantuntemuksella.
kommunikointi
Yhteydenpito oli sujuvaa. Kohtaamisissa aina iloinen ja hyvä tunnelma.
Välittäjä esitteli asuntoa aktiivisesti ja oli valmis tulemaan asunnolle useammankin kerron ostajan pyynnöstä.
Asiakirjat ja kohteen valokuvaus.
Everything was good
Välittäjä oli aktiivinen ja vei kauppaa eteenpäin
Yhteydenpito
Myynti oli nopea
Asunnon esittely ja kauppojen lukkoon lyöminen oikein hyvää. Varmasti tulee hyvä myyjä kunhan hieman jarruttaa ja muistaa antaa asiakkaalle aikaa ja rauhoittuu. Kiitos.
Kaupan teko kun sattui olemaan sama pankki.
Ei mikään, ainoastaan lopullinen kauppakirja oli hyvin tehty.
Kaikki paperityöt sekä kohteen esitely paikan päällä.
Ei oikeastaan mikään.
;