Sp-Koti Lappeenranta

Kiinteistönvälitystä Lappeenrannassa – kauttamme onnistuvat asunnon myynti, asuntoarviot ja asunnon osto sekä ostotoimeksiannot nopeasti ja järkihintaan. Ota yhteyttä tai tee ostotoimeksianto.

Sp-Koti Lappeenranta

JR Marketing Oy
Y-tunnus: 1848663-5
Sähköposti: lappeenranta@spkoti.fi Valtakatu 41, 53100 Lappeenranta

Aukioloajat

ma – pe 10:00 - 16:30 sekä sopimuksen mukaan
Puhelinpäivystys 24/7

Ota yhteyttä

040 179 3331

Kiinteistönvälittäjämme tuntevat Lappeenrannan alueen - tavoitteenamme paikkakunnan paras asiakaspalvelu

Sp-Koti Kiinteistönvälitys Lappeenranta on Säästöpankki Optian kanssa tiiviissä yhteistyössä toimiva, joustava kiinteistönvälitystoimisto, jonka kanssa on mutkatonta asioida. Palvelukonseptimme perustuu laatuun, luottamukseen ja tavoitteemme on paikkakunnan paras asiakaspalvelu.

Miksi valita Sp-Kodin kiinteistönvälittäjä Lappeenrannassa?

Osaamisemme perustuu hyvään Lappeenrannan seudun markkina- ja paikallistuntemukseen, koulutukseen sekä kokemukseemme kiinteistönvälittäjinä. Oikean hinnan määrittämisessä meillä on käytössämme rautaisen ammattitaitomme lisäksi myös toteutuneiden kauppojen tilastot.

Välitämme omakotitaloja, kerros- ja rivitalohuoneistoja, vapaa-ajanasuntoja, tontteja sekä liikehuoneistoja ja -kiinteistöjä. Toimialaamme kuuluvat myös asuntojen ja kiinteistöjen vuokraukset. Suoritamme kiinteistöjen ja huoneistojen arvioinnit sekä laadimme kirjalliset arviointilausunnot. Hoidamme kauppa- ja lahjakirjojen laadinnat sekä lainhuutojen ja kiinnitysten haut. Meiltä saat myös julkisen kaupanvahvistajan palvelut.

Haluamme taata kodillesi parhaan mahdollisen näkyvyyden nettiportaaleissa. Tähän kun lisäämme paikallistuntemuksemme ja halumme toteuttaa kodinvaihtosi turvallisesti ja oikeaan hintaan, kasassa on paketti joka sinun kannattaa kokea itse.

Kiinteistönvälittäjämme Lappeenrannan alueella apunasi 

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Lappeenrannasta

Asiantunteva palvelu, nopeat kaupat.
Uusi vuokralainen löytyi nopeasti
;