Palautteet

Kokonaisuudessaan kaikki sujui erittäin hyvin kiinteistön myynnin koko prosessin ajan. Kiitos Pia ja Jukka. Kiitos myös erittäin hyvistä kiinteistöstä otetuista kuvista.
Hinta-arvio osui oikeaan ja asunto myytiin puolessatoista viikossa!
Kaikki. Ongelmiin reagointi.
Meillä kaikki sujui hyvin🙂 Erityinen huomio kiinnittyi innostuneeseen ja koko ajan ajan tasalla pitävään myyjään. Jos ihminen myy isoa taloa , niin on hyvä , että myös itse tykkää isosta talosta🤭 Meillä näin !!
Koko prosessi sujui hyvin.
Koko kiinteistön myyntiprosessi sujui todella hyvin. Alusta asti välittyi tunne, että meistä välitetään ja saamme parasta mahdollista palvelua. Välittäjä piti koko ajan ajan tasalla ja informoi kaikesta todella hyvin. Ammattitaito, positiivisuus, aktiivisuus ja yksityiskohtiin paneutuminen jäi erityisesti mieleen ja nämä vaikuttivat alussa myös välittäjän valintaan. Voin lämpimästi suositella! Kaupat tuli!
Todella hyvä palvelu ja nopea toimeksianto ja myynti.
Ammattilaisen ote alusta loppuun, nopeaa, huippu hyvää ja ystävällistä palvelua! Hienot kuvat kruunasivat kaiken.
Nopea toiminta. Mukava esittely. Asiat ja kaupat etenivät hyvin.
Se, että talo tuli myytyä 😊 Kuvat olivat erityisen hyviä! Persoonalliset kuvakulmat ja erittäin laadukkaita! Iinekselle kiitos niistä! Piia hoiti työnsä mallikkaasti ja osasi asiansa. Pidin hänen rennosta ja tuttavallisesta asenteestaan. 😊
Kaikki sujui hyvin ja napakasti.
Keskinäinen kommunikointi. Asiat selvitettiin hyvin. Myyjä osasi opastaa tarjouskaupassa.
Kokonaisuus todella miellyttävä!
Yhteydenotot ja kauppatilanne. Pia oli todella ammattitaitoinen ja ystävällinen välittäjä! Asunnon myynti sujui todella hyvin!
Kaikki oli sujuvaa.
Palvelu on ja oli asiantuntevaa, ystävällistä ja luotettavaa, ei tarvinnut itse huolehtia asioista.
Välittäjä piti hyvin ajan tasalla myyjää, soitti aina heti näytön jälkeen. Muutenkin asiointi oli asiallista ja todella ammattimaista, samalla leppoisaa ja erittäin ystävällistä.
Pia oli erittäin asiantunteva ammattilainen. Järjen lisäksi sydän työssä mukana. Saimme tietoa koko ajan ajantasaisesti ja hän osasi kertoa kiinteistökauppaan kuuluvista faktoista. Hän myös tunsi markkinan erittäin hyvin ja oli realisti. Suurkiitos koko prosessista!
Kaikki, pystyi keskittymään muihin omiin suuriin muutoksiin, kun tiesi, että asunnonmyynti on luotettavista ja hyvissä käsissä.
Pia oli alusta asti lämmin ja ammattitaitoinen välittäjä. Viestintä oli selkeää ja hinta-arviot osuivat nappiin. Suurin osa välittäjistä tietää miten välitysprosessi toimii. Pia ymmärsi kuitenkin näiden steppien merkityksen ja näki asuntokohtaisen lähestymiskulman. Kun sain vastaukset kysymyksiin miten ja miksi, olin tehnyt valintani, vaikkakin välityshinta oli korkeampi kuin osalla kilpailijoista. Enkä pettynyt!
Koko ajan tekemisen meininkiä
Erittäin ihmistunteva ja kohtelias.
Viestintä. Nopea toiminta. Ystävällisyys.
Kiitokset Pialle asuntoni myynnistä 🥰
;