Sp-Koti Lieto

Kiinteistönvälitystä Liedossa – Tarjoamme käyttöönne vuosien kokemuksen kiinteistönvälityksestä, jota tarjoavat iloiset, ahkerat ja ennen kaikkea tehokkaat välittäjämme.

Sp-Koti Lieto

Välitysliike Turku Oy LKV
Y-tunnus: 2565189-7
Sähköposti: lieto@spkoti.fi

Hyvättyläntie 4, 21420 Lieto

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

010 288 9888

Hinnasto

Sp-Koti Lieto

Mukavampaa kiinteistönvälitystä Liedossa

Sp-Koti Lieto on Välitysliike Turku Oy LKV:n Liedon toimipiste. Olemme luotettu ja tuttu paikallinen kiinteistönvälitystoimistosi Liedon keskustassa. Palvelemme kaikkia kodinvaihtajia niin Liedossa kuin ympäristökunnissa.

Oletpa myymässä tai ostamassa, kotia tai mökkiä, ota yhteyttä ammattitaitoisiin kiinteistönvälittäjiimme, joilta kaikilta löytyy LKV-tutkinto suoritettuna. Tarjoamme ammattitaitoista ja ihmisläheistä palvelua, joka alkaa aina maksuttomalla arviokäynnillä.

Kiinteistönvälittäjänäsi haluamme tehdä asuntokaupoista sinulle mahdollisimman mukavaa. Ammattitaitoiset ja reippaat kiinteistönvälittäjämme tarjoavat sinulle henkilökohtaista palvelua, jotta asuntokauppasi sujuu helposti ja stressittömästi. Ota siis yhteyttä ja pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää!

Kiinteistönvälittäjämme Liedon alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

kaikki
Näyttöjen joustavuus näin lapsi perheen vinkkelistä. Välittäjän jatkuva informaatio ja ajantasalla pitäminen.
Koko myyntiprosessi sujui hyvin. Välittäjämme oli erittäin ammattitaitoinen ja luotettava. Yhteydenpito oli sujuvaa ja viivytyksetöntä. Asunnon ilmoituksen kuvat olivat hyvät.
;