Sp-Koti Masku

Sp-Koti Masku auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Masku

Eloisa Koti LKV Oy
Y-tunnus: 3117310-7
Sähköposti: masku@spkoti.fi Maskuntie 224, 21250 Masku

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

044 342 6022

Hinnasto

Sp-Koti Masku

Energistä asiantuntijuutta ja tulosta sinulle

Sp-Kodin ammattitaito, luotettavuus, paikallistuntemus ja sinnikkyys takaavat sinulle parhaan mahdollisen tuloksen helposti.

Markkinoimme kohteitamme kaikilla suosituimmilla sivustoilla ja tarvittaessa sosiaalisen median kanavia hyödyntäen sekä nykyteknologiaa apuna käyttäen. Jokaisessa kohteessa käytämme aina ammattivalokuvaajaa ja laatu on meille niin kuvissa kuin palvelussakin tärkeää! Kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille ja samalla saat kilpailukykyisen välityspalkkiotarjouksemme.

Yhteistyömme Säästöpankin kanssa avaa sinulle oven reiluun pankkipalveluun. Tavoitat meidät puhelimella ja sähköpostilla helposti, joten ota yhteyttä niin autamme sinua. Teemme asunto-osakkeiden, kiinteistöjen sekä liikehuoneistojen arvioinnit, myynnit ja vuokravälitykset laajalla toiminta-alueella. Maskusta on lyhyt matka mm. Raisioon, Turkuun, Kaarinaan, Lietoon, Naantaliin, Nousiaisiin, Mynämäelle, Laitilaan ja Uuteenkaupunkiin, joten ota rohkeasti yhteyttä kauempaakin. Olemme tottuneet ajamaan, joten pidemmätkin matkat sujuvat vaivattomasti ja saat parasta mahdollista palvelua mahdollisesti elämäsi tärkeimpiin kauppoihin.

Vaihda mukavampaan ja siitä alkaa onnistunut kodinvaihto. Tervetuloa Sp-Kotiin!

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...
...