Sp-Koti Mikkeli

Sp-Koti Mikkeli auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä

Sp-Koti Mikkeli

JR Marketing Oy
Y-tunnus: 1848663-5
Sähköposti: mikkeli@spkoti.fi Porrassalmenkatu 15, 50100 Mikkeli

Aukioloajat

Ota yhteyttä

040 484 7457

Hinnasto

Sp-Koti Mikkeli

Tavoitteena paikkakunnan paras asiakaspalvelu!

Olemme Säästöpankki Optian kanssa tiiviissä yhteistyössä toimiva, joustava kiinteistönvälitystoimisto, jonka kanssa on mutkatonta asioida. Palvelukonseptimme perustuu laatuun, luottamukseen ja tavoitteemme on paikkakunnan paras asiakaspalvelu.

Osaamisemme perustuu hyvään markkina- ja paikallistuntemukseen, koulutukseen sekä kokemukseemme kiinteistönvälittäjinä. Oikean hinnan määrittämisessä meillä on käytössämme rautaisen ammattitaitomme lisäksi myös toteutuneiden kauppojen tilastot. Välitämme omakotitaloja, kerros- ja rivitalohuoneistoja, vapaa-ajanasuntoja, tontteja sekä liikehuoneistoja ja -kiinteistöjä. Toimialaamme kuuluvat myös asuntojen ja kiinteistöjen vuokraukset.

Suoritamme kiinteistöjen ja huoneistojen arvioinnit sekä laadimme kirjalliset arviointilausunnot. Hoidamme kauppa- ja lahjakirjojen laadinnat sekä lainhuutojen ja kiinnitysten haut. Meiltä saat myös julkisen kaupanvahvistajan palvelut. Haluamme taata kodillesi parhaan mahdollisen näkyvyyden nettiportaaleissa. Tähän kun lisäämme paikallistuntemuksemme ja halumme toteuttaa kodinvaihtosi turvallisesti ja oikeaan hintaan, kasassa on paketti joka sinun kannattaa kokea itse.

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Mikkelistä

Ripeä ja hyvin tiedottava välittäjä!
Välittäjä hoiti asiansa erinomaisesti.