Sp-Koti Mikkeli

Kiinteistönvälitystä Mikkelissä – kauttamme onnistuvat asunnon myynti, asuntoarviot ja asunnon osto sekä ostotoimeksiannot nopeasti ja järkihintaan. Ota yhteyttä tai tee ostotoimeksianto.

Sp-Koti Mikkeli

JR Marketing Oy
Y-tunnus: 1848663-5
Sähköposti: mikkeli@spkoti.fi Porrassalmenkatu 15, 50100 Mikkeli

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

040 484 7457

Hinnasto

Sp-Koti Mikkeli

Kiinteistönvälittäjämme tuntevat Mikkelin alueen

Sp-Koti kiinteistönvälitys Mikkeli on Säästöpankki Optian kanssa tiiviissä yhteistyössä toimiva, joustava kiinteistönvälitystoimisto, jonka kanssa on mutkatonta asioida. Palvelukonseptimme perustuu laatuun, luottamukseen ja tavoitteemme on paikkakunnan paras asiakaspalvelu.

Miksi valita Sp-Kodin kiinteistönvälittäjä Mikkelissä?

Osaamisemme perustuu hyvään Mikkelin seudun markkina- ja paikallistuntemukseen, koulutukseen sekä kokemukseemme kiinteistönvälittäjinä. Oikean hinnan määrittämisessä meillä on käytössämme rautaisen ammattitaitomme lisäksi myös toteutuneiden kauppojen tilastot. Välitämme omakotitaloja, kerros- ja rivitalohuoneistoja, vapaa-ajanasuntoja, tontteja sekä liikehuoneistoja ja -kiinteistöjä. Toimialaamme kuuluvat myös asuntojen ja kiinteistöjen vuokraukset.

Suoritamme kiinteistöjen ja huoneistojen arvioinnit sekä laadimme kirjalliset arviointilausunnot. Hoidamme kauppa- ja lahjakirjojen laadinnat sekä lainhuutojen ja kiinnitysten haut. Meiltä saat myös julkisen kaupanvahvistajan palvelut. Haluamme taata kodillesi parhaan mahdollisen näkyvyyden nettiportaaleissa. Tähän kun lisäämme paikallistuntemuksemme ja halumme toteuttaa kodinvaihtosi turvallisesti ja oikeaan hintaan, kasassa on paketti joka sinun kannattaa kokea itse.

Kiinteistönvälittäjämme Mikkelin alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Mikkelistä

Ripeä ja hyvin tiedottava välittäjä!
Välittäjä hoiti asiansa erinomaisesti.