Sp-Koti Mikkeli

Kiinteistönvälitystä Mikkelissä ja lähialueella – kauttamme asuntojen ja kiinteistöjen välitys, arviot ja vuokravälityspalvelut luotettavasti ja ammattitaitoisesti sekä vankalla paikallistuntemuksella. Myös ostotoimeksiannot. Ota yhteyttä!

Sp-Koti Mikkeli

Etelä-Savon Huoneistomarkkinat Oy
Y-tunnus: 2657341-3
Sähköposti: mikkeli@spkoti.fi Porrassalmenkatu 23, 50100 Mikkeli

Aukioloajat

ma - pe 9:00 - 16:30 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

044 976 8277

Hinnasto

Sp-Koti Mikkeli

Tunnemme Mikkelin sekä ympäristön asunto- ja kiinteistömarkkinat

Valitse avuksi myyntiin paikallinen kokenut välitysliike, jonka palvelukonsepti perustuu laatuun, luottamukseen ja ammattitaitoon. Mikkelissä sijaitsevassa toimistossamme työskentelee 7 välitysalan huippuammattilaista, osa jo vuosikymmeniä alalla olleita ja osa tuoreempia alasta innostuneita tekijöitä.

Miksi valita meidät?

Meillä Sp-Kodilla jokainen välittäjä toimii yrittäjämäisesti, mikä tuo myyntiin tehokkuutta ja henkilökohtaista välittämistä. Saat aina henkilökohtaisen asuntoasioidesi hoitajan. Jokaisella välittäjällämme on lisäksi taustavoimanaan koko toimiston tiimi, yhteismyynti sekä paikallisen yrittäjän ja ison valtakunnallisen ketjun osaaminen.  Meistä saat luotettavan kumppanin sekä alan kattavimman markkinoinnin asuntojen- ja kiinteistöjenvälityksessä, vuokravälityksessä ja toimitilavälityksessä. Lisäksi saat meiltä asiantuntevaa arviointipalvelua.

Sp-Koti Mikkeli on Säästöpankki Optian kanssa tiiviissä yhteistyössä toimiva, joustava kiinteistönvälitystoimisto, jonka kanssa on mutkatonta asioida. 

Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö Ota yhteyttä -painikkeen kautta, soita päivystysnumeroomme 044 976 8277 tai suoraan välittäjiemme henkilökohtaisiin numeroihin silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Kiinteistönvälittäjämme Mikkelin alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Mikkelistä

Se, että kodin myynti hoidettiin ilman meidän sen suurempaa panostusta koska asuimme toisella puolen suomea jo.
;